vlazne vztahy
-
blackhawk22
Amateur
vlazne vztahy
Caute chcem sa spytat, ti co mate, mali ste priatelku aky bol/je vas vztah k jej rodicom a ich k vam? Moj pripad je taky ze aj po vyse roku a pol je dost vlazny, viacmenej som rad ked ich nevidim a myslim ze oni by boli tiez radi keby sa s priatelkou rozideme, myslite si ze v buducne to bude znamenat velke problemy?
Re: vlazne vztahy
To zalezi aj od toho, ako si na tomto vztahu (ty a priatelkyni rodicia) zaklada tvoja priatelka. Nemal by to byt velky problem ak to nebude ona povazovat za neprekonatelnu prekazku a prave ona by mala dat najavo jej rodicom, ze chodi s niekym, s kym si rozumie, miluje ho, ... a oni to nezmenia
ja som zatial s rodičmi problém nemal, posledná frajerka sa mi dokonca smiala, že ma majú radšej ako ju, takže sa takýmto niečím som sa ešte nestretol, aký je váš vek?
-
blackhawk22
Amateur
priatelke na tom urcite velmi zalezi, aj ked to nedava prilis najavo, vek ja 22 ona takmer 20
podla mna ide len o to, ake ste s priatelkou typy, ci sa chcete od rodicov skor separovat, mat vlastny svet a len s nimi udrziavat viac-menej formalny vztah, alebo sa s nimi chcete delit aj o vase radosti, starosti etc.
inak, dost moze tvoj postoj k priatelkynym rodicom zavisiet od postoja k tvojim vlastnym rodicom. ked k vlastnym nemas uzky vztah, tak priatelka musi proste akceptovat, ze s jej rodicmi to bude podobne.
pokial ona nie je na rodicoch, ich nazoroch a schvaleni jednoznacne zavisla, tak nie je problem. jedine, ze by im na tebe nieco vadilo, o com nevies. to by si tahal za kratsi koniec. ale ako vravi Ing. Fijok, ona sa moze voci ich namietkam ohradit a ty musis proste bojovat.
inak, dost moze tvoj postoj k priatelkynym rodicom zavisiet od postoja k tvojim vlastnym rodicom. ked k vlastnym nemas uzky vztah, tak priatelka musi proste akceptovat, ze s jej rodicmi to bude podobne.
pokial ona nie je na rodicoch, ich nazoroch a schvaleni jednoznacne zavisla, tak nie je problem. jedine, ze by im na tebe nieco vadilo, o com nevies. to by si tahal za kratsi koniec. ale ako vravi Ing. Fijok, ona sa moze voci ich namietkam ohradit a ty musis proste bojovat.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No rozisiel som sa mesiac dozadu ale dovtedy som z rodicmi mal uzasny vztah, jednak preto ze aj im som vela krat pomohol a jednak preto ze s ich dcerou som dokazal zazraky polepsila sa primne viacej ich pocuvala a hlavne ked treba dohovorit tak pocuvala jedine mna. S toho hladiska boli nadseny ze ma mala a niesom ani dement tak ma mali radi. Tu si poloz otazku ako oni teba vnimaju kam sa pri tebe pohla priatelka a ako sa zmenilo spravanie jej k nim a milion dalsich veci co ovplyvnil vas vztah
Kazdopadne rodicia ktory niesu ochotny tolerovat dcere priatela a za tu cenu sa s nim snazit vychadzat su divny teda pokial nefetujes a nechodi ona domov potetovana potom nie
. U mojich sesternic si frajeri ziskali tata jednoducho a totak ze prisli pomahat na chatu betonovat oberat jablka a tak a pritom sa spoznali cize ziskaj si jej tata a mas to v suchu bo tatovia su haklivy na svoje dceri proste dokaz mu ze nesi debil a jeho dceru milujes a ces prenu to najlepsie 
sorry runes, pises, ze nie si dement, ale podla mna aj dement vie lepsie pravopis ako ty 
-
Runes
Addict
no jo no sa nehadam pravopis a ja sa nemame radi a kukam ze henten prispevok je cely daky bez hlavi a paty
ale ot ja v poslednej dobe vseobecne neviem pisat :-S
ja mám od takýchto zaležitostí pokoj priatelka má iba mamu a tá je stále preč....
Veľmi záleží na tom ako to vníma tvoja priateľka a tiež záleží na tom, či je reálne osamostatnenie. V podstate máš iba pár možností:
a) priateľka drží s tebou + osamostatníte sa = buď sa to upraví k lepšiemu alebo vzťahy zamrznú, ale budeš mať pokoj od nich aj doma priateľka to bude brať v pohode
b) priateľka drží s tebou + neosamostatníte sa = podľa mňa to bude viesť k rozchodu
c) priateľka s tebou nedrží + osamostatníte sa = budeš ten čudný týpek čo žije s ich dcérkou, ktorý ostáva doma, keď ona chodí na víkendy + časom jej možno niečo natlačia do hlavy
d) priateľka s tebou nedrží + neosamostatníte sa = to utečieš aj sám
Život a vzťahy sú však zložité a my to nevidíme v celej šírke. Rozhodne ale cesta vedie cez osamostatnenie sa.
a) priateľka drží s tebou + osamostatníte sa = buď sa to upraví k lepšiemu alebo vzťahy zamrznú, ale budeš mať pokoj od nich aj doma priateľka to bude brať v pohode
b) priateľka drží s tebou + neosamostatníte sa = podľa mňa to bude viesť k rozchodu
c) priateľka s tebou nedrží + osamostatníte sa = budeš ten čudný týpek čo žije s ich dcérkou, ktorý ostáva doma, keď ona chodí na víkendy + časom jej možno niečo natlačia do hlavy
d) priateľka s tebou nedrží + neosamostatníte sa = to utečieš aj sám
Život a vzťahy sú však zložité a my to nevidíme v celej šírke. Rozhodne ale cesta vedie cez osamostatnenie sa.
-
cORP.
Addict
s ex priatelkou a jej rodicmi som mal myslim super vztah
lepsi som si predstavit nemohol ,s terajsou je to take vlazne ako si aj ty povedal u seba ,s otcom ako tak okej ale s mamou polovicky som sa za dva roky tusim o nicom takom ani nerozpraval ,proste neni o com a jej povaha je odpadova ,priatelka ju nenavidi ,ja zial zacinam citit to iste pretoze dva roky robi napriek ,ak si ma vezme to bude teda svokra 
mne osobne na vztahu s rodicmi dotycnej (ci na jej vztahu s mojimi rodicmi) nikdy nezalezalo. nasi nikdy nevedeli, ci s niekym som alebo nie - a bolo to tak lepsie.
.
jednu som s nasimi zoznamil po 2 a pol roku (ked sme spolu odchadzali na erasmus - a stretli sa na stanici v BA:)
.
terajsiu manzelku som zoznamil s nasimi po 2 rokoch (3 mesiace pred svadbou)
Zijeme daleko od rodicov (100 a 200km) a preto su nase kontakty s nimi minimalne. A cim menej kontaktov, tym korektnejsie vztahy
Samozrejme si musim zaklopat na drevo, ze nemusim byt odkazany na byvanie u niektorych z rodicov. To by bolo peklo.....
.
jednu som s nasimi zoznamil po 2 a pol roku (ked sme spolu odchadzali na erasmus - a stretli sa na stanici v BA:)
.
terajsiu manzelku som zoznamil s nasimi po 2 rokoch (3 mesiace pred svadbou)
Zijeme daleko od rodicov (100 a 200km) a preto su nase kontakty s nimi minimalne. A cim menej kontaktov, tym korektnejsie vztahy
S tymto problem hadam ani mať nemôžem, pretože z nejakeho nejasneho dôvodu som pre matky či už ex alebo kamaratok oblubenec
Ale čo sa týka naších, tak je to lumir style.
Ale čo sa týka naších, tak je to lumir style.
Tak jeho mama ma mala veľmi rada, aj sa ma pýtala vždy na názor, ak dačo kúpila, atd.
Jeho otec, no tak sme prehodili pár slov, ale to by som musela jedine s ním na celé dni chodiť do krčmy, aby sme si nejak sadli a teda to nie je môj štýl.
A on s mojimi? No tak myslím, že tak normálne vychádzali, priateľsky.
Jeho otec, no tak sme prehodili pár slov, ale to by som musela jedine s ním na celé dni chodiť do krčmy, aby sme si nejak sadli a teda to nie je môj štýl.
A on s mojimi? No tak myslím, že tak normálne vychádzali, priateľsky.