15+
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: 15+
po 15tke zacnes akurat tak rychlejsie starnut, pamatat si menej piatkov a sobot a tak. ... a hlavne ta zacnu zaujimat uplne ine pi°oviny ako to, ci sa a co zmeni po XX 
-
axxis
Addict
ej boha, veteran zivotajozefitko napísal:Kamo zmeny nepridu vekom ale skusenostami a udalostami v zivotePred polrokom som mal 18 no inak ako predtym sa necitim
este spomen, ze mladym chyba povinna vojenska sluzba a sme doma
pojdu na strednucORP. napísal:toto je tema akurat tak na lock ,DETI ,PO 15 ROKU ZIVOTA SA U VAS NEZMENI ABSOLUTNE NIC !!!!
zas ho nechajte dychat.. ja som sa odstahoval od nasich ked som mal 19, platil som najom 3000 Sk (pre autora temy 100e) vratane energii a bolo mi hej.. ovsem, ak chces byvat sam, musis mat trvaly pracovny pomer (alebo stabilnu velmi dobru brigadu), kedze peniazky sa zacnu kotulat na veci, ktore teraz mozno ani nemyslis.. cukor, sol, praci prasok, obliecky, vlastna rychlovarna kanvica, mikrovlnka, telka, oblecenie, vlastna lekaren (leukoplast, ibuprofen, masticky, lekar/zubar), a potom poplatky za kablovku (priplatok za private spice
), elektrina, internet/mobil, cestovne do prace, nejaky ten spolocensk zivot (baby, bowling, pivo, mariska) atd atd atd...
vsetko je ale umerne tvojmu buducemu platu..
vekom 15+ a 18+ sa nemeni inak vobec nic..
vsetko je ale umerne tvojmu buducemu platu..
vekom 15+ a 18+ sa nemeni inak vobec nic..
alebo choď na intrák, a budeš mať od rodičov pokoj... aspoň za čas... za týždeň si oddýchneš, a na víkend prídeš domov...
No po 15ke sa zmenilo iba to že sme sa istý čas smiali na OP teda hlavne na fotkách... inak som nepocítil žiadnu zmenu...
a zmena po 18ke ktorá sa ešte u mňa nedostavila.. hmm jediné čo bude asi zmenou bude vodičák...
a zmena po 18ke ktorá sa ešte u mňa nedostavila.. hmm jediné čo bude asi zmenou bude vodičák...
-
martinez13
Light Professional
v 15 si môžeš spraviť na 50-tku motorku vodičak, budeš mať OP a to je tak vše..