Clovek-bestia bez citu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Clovek-bestia bez citu?

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

wo co go ? sak su to len slepice ;-) ... sliepka nieje pes, alebo iny rodinny mazel, sliepka je len na vajcia a na maso a tomu je podriadeny jej "zivot" :-)
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

takze sa s nimi musi takto zaobchadzat inac vajcia kategorie A su najlepsie a to su take kde kury maju dostojnejsi zivot ako spuchnuta klietka..hm lol toto je uz nazor nordkapp
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nakrm ty 7 miliard ludi, poskrabkaj kazdu sliepku po zobaciku a vajko utri hodvabnou vreckovkou. :roll:
Son-Goku
Darca
Darca

takze treba sa k nim takto spravat?to si chcel napisat?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

nikoho z nás to neteší, ale áno, je to nutné
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ano treba, toto si chcel precitat ?

nech sa z deliria nikdy nepreberie ten, kto si mysli, ze je mozne mat skutocne velky velkochov ktory by sucasne splnal podmienky kapacity, efektivity chovu, kvality konecneho vyrobku a v neposlednom rade ceny, ergo nejakeho zisku pre chvoatela a sucasne podmienky, ktore si predstavuje nejaky fanaticky ochranar :-)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

V súčasnom spôsobe života, myslenia a správanie to nie je možné, to je samozrejmé, už len z toho titulu, že ten zisk by nebol taký. A na zisku stojí celý dnešný celý systém.

A nejde len o ten morálny aspekt, tieto vajcia z klietkového chovu majú oveľa menej. Takéto vajce obsahuje oproti vajcu zo sliepku vo voľnom chove oveľa menej všetkých výživových zložiek. A to teda o riadne dávky.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to je jasne, ze bez slnka, pohybu a vsetkeho bude ten vysledny produkt ochudobneny o urcitu cast zivin v porovnani s akymsi kosher produktom :-) otazne je ci mi to zrovna pri vajciach vadi, ked ich nikdy nejem samotne a ziviny ktore telo potrebuje dokrmim niecim inym :-)

mimochodom by som celkom rad niekde dohladal nejake rozumne porovnanie :-) ... trebars v priebehu rokov som nieco take videl nedavno a tykalo sa to zeleniny - tam bol vdaka rychlenemu rastu a dozrievaniu v kamione prepad hodnot v case markantny ...

moralka ako taka je poplatna dobe a nevidim nic zle na maximalizacii ziskov - pokial je koncovy zakaznik ochotny kupovat aj menej kvalitny produkt za rovnake peniaze, tak prosim :-) keby to zakaznik nebol ochotny tolerovat, potom by musela prist zmena :-) status quo ale asi vyhovuje :-)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Myslím že to je jeden veľký fail a tak to aj dopadne. Som naozaj zvedavý, ako takýto zákon chcú pretaviť do praktického uplatňovania a čo všetko so sebou vlastne má priniesť.
Son-Goku
Darca
Darca

ooo nebojacni amici a fizli sveta a toto tlste prasa sa boji vevericky ze na nu musi pouzit slzak http://tv.sme.sk/v/20213/test-3-nasilie ... atach.html
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ach ja monstrum... take krce som mal z toho videa... :D
Son-Goku
Darca
Darca

Krutost na farmě v Texasu
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=8780 :evil:

//autoeditácia príspevku (11 Máj 2011, 19:16)
Automat na vajíčka
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=8957
Utahaný hafan
http://navratdoreality.cz/?p=view&id=8981
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Son Goku neviem čo furt riešiš... a vôbec nepochopím takých ľudí... Pre obyčajného psa, mačku robia útulky, kastrujú ich etc. Pritom by ho stačilo na mieste zastreliť. Nepodporujem týranie zvierat, ale kde sme, keď denne zomrie XY ľudí od hladu na choroby atď., ale hlavné je, že šaplavý pes dostal nový domov. Ľudský život má oveľa väčšiu hodnotu, ako ktorékoľvek zviera a keď nikoho netankuje to, že vidia ľudí zomierať na ulici tak neviem čo tu robia takého sračky.

// toto, ako ťa ha toho psa sa mi zdá fake... Veď keď ho ťahá po zemi a nič za nim neostáva ?
Son-Goku
Darca
Darca

pre niekoho ako si ty je ludsky zivot viac to je asi vsetko ci ti k tomu zatial poviem
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Zatiaľ ? To, ako každý deň mi povieš k tomu niečo viac, alebo ako ?
BTW - Mohol by si to napísať jasnejšie, alebo mi to aspoň vysvetli, pretože som tomu vôbec nepochopil...

A áno je pre mňa ľudský život viac, ako život zvieraťa... A nie som jediný, pretože na chutnom mäsku si pošmakuje každý, ale nikto si nespomenie nato, že to zviera žilo a, že zomrelo... Život je taký a príroda sama o sebe je o tom... Keď žere Lev (alebo ktorekoľvek iné zviera) svoju obeť je to humánne ? Nie je ten silnejší prežije slabší bude potrava.

// Pinčo aspoň napíš dôvod...
Son-Goku
Darca
Darca

ked lev zere zebru tak to humanne nie je lebo zebra clovek nie je to ti snad je jasne.ak uz mame jest a zabijat tak aby mali svoju smrt dostojnu a bezbolestnu.keby ti kanibal zozral zaziva matku tiez by si taketo nieco pisal?ze sa to deje v prirode je vec ina lev zabit svoju obet ani inac nevie.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ty si aj anti-zabijacka/zakalacka, obarovanie sliepok a stahovanie koze zajacom? Ony pri tom netrpia, kedze su zabiti rychlo a bez utrap.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

SRneC, taka zabijacka niekde na vychode, no neviem, ci je to rychle a bezbolestne. Zavriet prasa do nejakej drevenej pasce a vrazit mu noz do krku a cakat, kym vykrvaca. U nas sa prasa popravilo jednou dobre mierenou strelou a to tiez nie v chlieve, ale ho pred tym vypustili na dvor. Co si ako decko zo zabijaciek pamatam, tak prasa po jednej rane vzdy padlo na zem, zatrepalo nohami a bolo mrtve.
Tu je rozdiel medzi ludmi a ludmi. Keby sa znizia k tomu prvemu sposobu, tak nemam problem vsetkym pritomnym, vratane vlastnej rodiny povedat do oci, ze su bezcitne bestie.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

By ste mali vidieť zabíjačky v odľahlých dedinách. Žiadne elektrické vidly, žiadne strelné zbrane... Tri rany krompáčom do hlavy... Rýchle a efektívne to veru absolutne nieje
Napísať odpoveď