ASUS N7600GS
ASUS N7600GS
mam grafiku http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6814121020 a zniakeho dvovdu mi nanej nechce ísť CRT monitor .. ani ked ho zapojim cez DVI a konektor ... čo stým mvože byť ?
:(
Re: ASUS N7600GS
Ako nechce? Čo sa stane, keď pripojíš? Aký máš Windows?
no proste je aktívny ale je len čierny obraz a ked cez DVI konektor tak ako keby bol vypnuty pc (v rezime standby) mám XP .. .. ale nejde ani na ziactku bios
A preco ho zapajas cez dvi a konektor?Zapoj ho normalne do Vga portu
no však ja tak ho dávam ale nič prsote ako keby bol zapnutý ale čierny obraz
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2011, 11:30)
teraz som tam napojil moje LCD cez VGA sice ho grafika detakuje ale stále čierny obraz
a nič
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2011, 11:30)
teraz som tam napojil moje LCD cez VGA sice ho grafika detakuje ale stále čierny obraz
Mne sa raz toto stalo na takej starsej Geforcke a mozem z istotou povedat ze grafika bola v prdeli.No uz veru neviem.Nemas na doske integrovanu gk.?Ak hej skus to este tam pichnut ak ti to nabehne tak mas zlu grafiku.
ale nechapem preco DVI monitor LCD ide inak vobec nič a intregrovanu nemam 
Takže nech tam prípojíš či LCD alebo CRT tak nič? Len čierny obraz?
Monitory, káble sú 100% funkčné?
Skontroluj či je grafika poriadne v slote (prípadne vytiahni a vlož späť).
Monitory, káble sú 100% funkčné?
Skontroluj či je grafika poriadne v slote (prípadne vytiahni a vlož späť).
takto ešte raz ... grafika ma dva sloty DVI a VGA ... LCD monitor vopchám do DVI ide ... CRT monitor vopchám do VGA nejde ... CRT monitor vopchám cez konektor do DVI nejde ... LCD monitor vopchám do VGA nejde ... a LCD vopchám cez konektor do DVI nejde ... čiže ide len ten prvý spvosob original DVI monitor