Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
...ja už v tom mám jasno...hrdina na nete, tragéd v reálnom živote...
Evidentne nevieš rozoznať sarkastický humor a iróniu od reáluGrim napísal:...ja už v tom mám jasno...hrdina na nete, tragéd v reálnom živote...
-
javatar
Hardcore addict
Takze ironia - povazujes sa za skaredeho a podla svojej teorie (ktorej neochvejne veris) nemas sancu ziskat vztah. Nuz ok. Je to tvoja volba. Ja som uveril teorii ze staci byt krajsi od opice a mam vztah. To ze moju (a nie je to len moja) teoriu potvrdzuje aj prax vytrvalo ignorujes.
Je na tebe comu budes verit a co si vyberies - to co pises teraz vsak smeruje k tomuto:
Je na tebe comu budes verit a co si vyberies - to co pises teraz vsak smeruje k tomuto:
Ale nie nepovažujem..to že človek prezentuje názor, že existuje mimozemský život, je mimozemšťan abo čo?javatar napísal:Takze ironia - povazujes sa za skaredeho a podla svojej teorie (ktorej neochvejne veris) nemas sancu ziskat vztah. Nuz ok. Je to tvoja volba. Ja som uveril teorii ze staci byt krajsi od opice a mam vztah. To ze moju (a nie je to len moja) teoriu potvrdzuje aj prax vytrvalo ignorujes.
-
javatar
Hardcore addict
v tom pripade mas vztah (ci uz trvalejsi alebo na jednu noc) kedy chces (podla vlastnej teorie) - Gratulujem, mozes sa aj zaregistrovat sem len je treba pravidelne aktualizovat foto a dalsich par veci aby si sa udrzal v zozname "krasnych ludi"
-
Peter_Retep
VIP
OT: javatar ja som sa regol..uvidime ako ma zhodnotia ludia z celeho sveta
o vysledku budem informovat
pocuvaj aby si mohol skuknut tie vysledky tak musis zaplatit tych 1,99 aj aby si mohol ostatnych profily vidiet nie?
-
Peter_Retep
VIP
co som pochopil tak tam je nejaky meter co meria kolki sa vyjadrili za a kolki proti. ja uvidim ci som presiel alebo nie, ale nebudem asi vidiet kto ako hlasoval. apson tak som pochopil. uvidime za 47 hodin 
Vsetci ktori vypisuju, ze zenu nezaujima fyzicka krasa, tak sa podla mna schovavaju za svoj vzhlad a snazia si nahovorit a namyslat ze to nie je len o tom. Je to hlavne (nie vylucne, samozrejme niektore pozeraju popritom aj na ine vlastnosti) o tom a nikto mi to nevyhovori. Tymto postom som sa nechcel nikoho dotknut... cest vynimkam!
//mozes mat aj zamatovy hlas a neviem aku charizmu, ked nemas aspon aky taky sex-appeal tak moc sanci nemas
//mozes mat aj zamatovy hlas a neviem aku charizmu, ked nemas aspon aky taky sex-appeal tak moc sanci nemas
Mojko a na čom sa asi tak zakladá sex appeal?? Charizma, komunikatívnosť a vedieť sa dobre obliecť, viac ti netreba
.
-nejako ta Tvoja teoria moc nesedi.. ako potom vysvetlis, ze kazdy muz si skor ci neskor frajerku najde? co mam okruh znamych, tak aj ten najskaredsi mal minimalne jeden-dva vztahy. Vyzor sice robi velmi vela, ale nie je to vsetko, zeny si vyberaju z celej skaly roznych vlastnosti a ich kombinacii a kazda ma trochu ine preferencie..Janio napísal:Má šancu, ale akú... To je podstatné, že väčšinou je tá šanca taká malá, že nakoniec nikoho nemá
-
Peter_Retep
VIP
chlapci ti co hovorite ze je vyzor dolezity - kolko ste mali doteraz frajeriek? schvalne, som zvedavy.
To mojko si si mohol odpustit
ano zaklada sa, ale hlavne na vyzore (u dnesnych dievcat)
Peter- nerad by som to tu rozoberal, ale jedna ani dve neboli
Peter- nerad by som to tu rozoberal, ale jedna ani dve neboli
Ved ale ak nevyzeras ako ohyzd tak ma kazdy clovek normalny vyzor + potom je kategoria nadhernych ludi. To ma akoze uspech iba to 1 vyvolene percento a sem tam sa zadari aj obycajnemu?
Mohol, no neodpustil som si to
. Presviedčať ťa nejdem, mám svoju pravdu založenú na skúsenostiach a ty máš svoju. Pri peknom výzore máš vážne len jednu výhodu, prvý dojem, teda tvár a ako si upravený. Otvoríš ústa a ide to bokom ak vieš ako na to výzor je len tvoje plus
.
Srnec nie tak som to nemyslel ze nemaju sancu, len ze ta sanca je ovela mensia ako u "pekných"... tým nechcem útočiť ani sa niekoho dotknúť, narážam na mentalitu dnešných dievčat
(môže mať aj v hlave nasraté, hlavne že vyzerá jak z magazínu [bohužiaľ to platí aj opačne])...
bindo- neplatí to však u veľa dievčat, ako som hore spomínal. Dievča ktoré vyzerá jak Angelina si zvyčajne nezačne s niekým takým
bindo- neplatí to však u veľa dievčat, ako som hore spomínal. Dievča ktoré vyzerá jak Angelina si zvyčajne nezačne s niekým takým
-
Peter_Retep
VIP
fajn adry, jedna ani dve neboli - tym chces povedat ze vyzeras velmi dobre a preto na teba baby letia?
Nebudem tu riesit seba ani sa naduvat ani nic podobne. Proste som iba napisal svoj postreh... pisem vseobecne a z vlastnej skusenosti 
//proste v dnešnej dobe si drvivé percento dievčat nehľadá partnera podľa jeho vnút. vlastností
//proste v dnešnej dobe si drvivé percento dievčat nehľadá partnera podľa jeho vnút. vlastností
-
Peter_Retep
VIP
nikto ta tu nepozna, mas na to velmi malo prispevkov
tak polozim otazku inak - vyzeras lepsie ako priemer? to nie je ziadna osobna takze s kludom odpovedz
Ale to je blbooost toto, to kto toto rozsiril do sveta by ma fest zaujimaloAdry napísal:proste v dnešnej dobe si drvivé percento dievčat nehľadá partnera podľa jeho vnút. vlastností