Na aky server uploadovat?
Na aky server uploadovat?
Bry den,chcel by som uploadovat vecsie mnozsto dat,ale neviem sa rozhodnut,na aky server to mam dat.Hladam taky,aby som mal nieco z toho,ak niekto stiahne ten subor,teda ziskavat za to nejake body na stahovanie. Neviete ktory server je nato najvhodnejsi?A dostavam nieco za to,ak niekto stahuje moje data z rapidshare.com?
za odpoved vopred dik
za odpoved vopred dik
Re: Na aky server uploadovat?
Na rapide zbieras tiez body... Za 50.000 premium bodov mozes podla aktualneho rapidackeho kurzu ziskat €. (kurz sa toci stale okolo 0,80 - 1,3€/1000 premium bodov).
A za free ucty si mozes predlzovat premium ucet.
Celkom fajn system.
A za free ucty si mozes predlzovat premium ucet.
Celkom fajn system.
ale mozem si zarobit aj ked nemam aktivovany ziaden prremiovy ucet?
V tom prípade nie, musíš mať Premium.stejko napísal:ale mozem si zarobit aj ked nemam aktivovany ziaden prremiovy ucet?
a nejaky iny server,kde netreba mat premium nieje?
Na collector accoute sa to dá tiež, nemusí mať premium. Upni hocičo a tam bude možnosť si vytvoriť collector account, vytvoríš a môžeš začať zbierať body, vytvárať z toho premium účty sebe alebo predávať a keby si mal premium 50k bodov tak môžeš požiadať aj o vyplatenie.DR8PruBr napísal: V tom prípade nie, musíš mať Premium.
dobry server na uploadovanie je aj Extabit.com
takto platia
1.0 Mb - 100.0 Mb = 7$ for 1000
100.0 Mb - 800.0 Mb = 10$ for 1000
800.0 Mb - 1.50 Gb = 13$ for 1000
1.50 Gb - 2.50 Gb = 20$ for 1000
2.50 Gb - 10.00 Gb = 1500$ for 1000*
upload ide v pohode do 20MB/s
ak chces blizsie info napis SS
takto platia
1.0 Mb - 100.0 Mb = 7$ for 1000
100.0 Mb - 800.0 Mb = 10$ for 1000
800.0 Mb - 1.50 Gb = 13$ for 1000
1.50 Gb - 2.50 Gb = 20$ for 1000
2.50 Gb - 10.00 Gb = 1500$ for 1000*
upload ide v pohode do 20MB/s
ak chces blizsie info napis SS
prave som sa tam zaregistroval a rozhliadam sa tam - ako dosiahnem, aby som mohol upnut 10GB fajl? akym sposobom si dostal tu rychlost uploadu? cez ftp mi to ide okolo 260 kB/s +-
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak ako pisal jeden predo mnou, na rapidshare sa da zbierat aj free, iba si zaloziz konto v zlozke Collector's Zone, a za stiahnute subory ktore si uploadol cez to konto, potom ziskavas za kazde stiahnutie body, ked nazbieras 8 000 bodov, mozes si to potom zamenit za mesacne rapidshare premium konto.
a nejaky slovensky(pripadne cesky) server by sa nenasiel?lebo anglicky velmi neviem.
A na rapidshare mi poslu peniaze aj ked nemam premiovy,alebo ked nemam premium,tak mi daju iba body na premium?
A na rapidshare mi poslu peniaze aj ked nemam premiovy,alebo ked nemam premium,tak mi daju iba body na premium?
rapidshare uz nevyplaca
podmienky boli rovnake, akurat ked si bol premium, tak si si za FP mohol predlzit acc, teda neviem preco pisem v minulom case, ono to tak funguje aj teraz, akurat body mozes zamenit bud za rewards, alebo vytvarat PA
podmienky boli rovnake, akurat ked si bol premium, tak si si za FP mohol predlzit acc, teda neviem preco pisem v minulom case, ono to tak funguje aj teraz, akurat body mozes zamenit bud za rewards, alebo vytvarat PA
Caute. Nebudem zakladať novú tému, tak to napíšem sem. Chcel by som začat uploadovať. Neviete mi poradiť kam sa to najviac oplati? Chcel by som niečo aj z toho mať, čiže hladam dáky server s ktorého budu ludia najviac ťahať a kde budem mať primeranú odmenu. Najlepšie by bolo, keby sa dala vyplatiť na paypal
. Doteraz som uploadoval na rapid, ale už to zmenili a nepáči sa mi to. THX
-
weroro
Flash coder
Tusim aj na Hellshare je nieco take ze svoje body ktore nazbieras uploadovanim vies zamenit za peniaze - konkretne za kč.
Za každých 7000 kreditov - 50 KČ.
ked uploadujes musia byt tvoje subory aj stahovane
Ja mam teraz 1683 kreditov a to som ani raz neuploadol len stahujem
Za každých 7000 kreditov - 50 KČ.
ked uploadujes musia byt tvoje subory aj stahovane
za upload ako taky kredit nedostanes.Ako získaš kredit?
Nahraj na HellShare zaujímavý obsah.
Daj obsahu správny názov, opis, náhľady, atď..
Zverejni odkaz na jeho prevzatie.
Čím lepšie urobíš každý z týchto krokov, tým viac kreditov získaš.
Za každých prevzatých 100 MB dostaneš 5 kreditov
Ja mam teraz 1683 kreditov a to som ani raz neuploadol len stahujem
-
typek61
Darca
tu mas megaupload.com
10000 reward points: One month premium membership
50000 reward points: 6 months premium membership
100000 reward points: One year premium + $100 USD
500000 reward points: Lifetime platinum + $500 USD
1000000 reward points: $1500 USD
5000000 reward points: $10000 USD
10000 reward points: One month premium membership
50000 reward points: 6 months premium membership
100000 reward points: One year premium + $100 USD
500000 reward points: Lifetime platinum + $500 USD
1000000 reward points: $1500 USD
5000000 reward points: $10000 USD
je tu momentalne nejaky staly uploader? ...ktory server je momentalne najvyhodnejsi na uploadovanie, cize dava aj nejake odmeny za stahovanie a mozu ten subor v pohode stiahnut aj free uzivatelia...ten rapidshare ma fakt sklamal a je vidiet, ze si svojim rozhodnutim podpisal rozsudok smrti, to som tvrdil uz minuly rok a dnes je realita taka, ze ked surfujete na nete, tak je vsetko na rozlicnych serveroch...pritom v minulosti rapidshare dominoval trhu...
-
chronix
VIP
mne sa celkom dobre pozdáva aj www.euroshare.eu
hlavne sa mi odtial aj dobre taha zatial perfektnou rychlostou len tiez maju v plane rsp. to tam maju aj napisane ze free userom rychlost obmedzuju
hlavne sa mi odtial aj dobre taha zatial perfektnou rychlostou len tiez maju v plane rsp. to tam maju aj napisane ze free userom rychlost obmedzuju
ten sa mi nepaci, lebo free users maju takmer nulove prava, akurat som si odtial chcel stiahnut 1 subor...a nejde...taky hosting nechcem...momentalne som na czshare, ale tento tyzden mi to nejako blbne, nedaju sa mi ani pridavat subory do skupin a ani sa mi neaktualizuju pocty stiahnuti a zarobene body...
vravim, skoda toho rapidshare, ale pokazili si to oni sami...
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2011, 20:54)
takze ziaden uploader tu neni ?
co vravite na quickshare.cz alebo upnito.sk
vravim, skoda toho rapidshare, ale pokazili si to oni sami...
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2011, 20:54)
takze ziaden uploader tu neni ?
Quick a upnito sú ako každý iný CZ/SK server na uploadovanie.
Z SK/CZ serverov je asi najpopulárnejší a najviac využívaný asi hellshare a to i na uploadovanie i sťahovanie.
Zo zahraničných serverov fileserve, hotfile ...
Z SK/CZ serverov je asi najpopulárnejší a najviac využívaný asi hellshare a to i na uploadovanie i sťahovanie.
Zo zahraničných serverov fileserve, hotfile ...
Kde sa teraz oplatí uploadovat, aby za to boli aj nejaké provízie? 
upnito, hellshare