NHL (aktualne)
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
Tak obrat sa nekona, San Jose vyhralo stvrty zapas o gol 
-
Soviet
Darca
Zvladli ten natlak
Ale aj tak klobuk dole pred Detroitom..
No veď vravím, to by bolo moc, keby sa to otočilo 2 roky po sebe...
Treba ale povedať, že priebeh stretnutia bol jednoznačný, keď Marleau dával gól na 3:0 7:47 min pred koncom stretnutia.
Antti Niemi má zatiaľ 6 vyhratých sérií playoff voči žiadnej prehratej, klobúk dole na brankára, ktorého označujú ako priemerného.
Treba ale povedať, že priebeh stretnutia bol jednoznačný, keď Marleau dával gól na 3:0 7:47 min pred koncom stretnutia.
Antti Niemi má zatiaľ 6 vyhratých sérií playoff voči žiadnej prehratej, klobúk dole na brankára, ktorého označujú ako priemerného.
zase dalsi nadherny zapas 
Tá pravdepodobnosť je nízka len z toho pohľadu, keď povieš, že niekedy v budúcnosti sa to stane 2 sezóny po sebe. Avšak to, že sa to stalo vlani výrazne zvýšilo šance, keďže už stačí, aby takýto obrat nastal len práve v tejto sezóne - jedná sa o podmienenú pravdepodobnosť 
Btw...aká je šanca, že sa to stane 2x za sezónu? Rovnaký "skoroobrat" sa tento rok podaril aj Chicagu proti Vancouveru
Btw...aká je šanca, že sa to stane 2x za sezónu? Rovnaký "skoroobrat" sa tento rok podaril aj Chicagu proti Vancouveru
-
guess.whoo
Redeemer
len takychto "skoroobratov" je v historii ovela viac
Otočiť 1-3 je neskutočne ťažké, ale deje sa to pomerne často. Napadlo ma to, lebo Gáborík v jednom rozhovore povedal, že netreba sa vzdávať, že on už zažil 2 obraty z 1-3, ja si tiež nejaké pamätám. Celkove je to veľká vec, ale nič extra výnimočné.
A čo - VAN - SJ vidíte ako?
Prosím, prosím, prosím SJ
A čo - VAN - SJ vidíte ako?
Prosím, prosím, prosím SJ
-
guess.whoo
Redeemer
ja by som to skor videl ako tesnu vyhru pre VAN. Nefandim nijako extra ani jednemu, dufam, ze to bude kvalitny a utocny hokej. Medzi Bostonom a Tampou cakam menej golov
Tak vidím to aj ja na výhru Nanukov, ale ja ich snáď nenávidím s celým tým ich zborom Sedins Sisters, 7uonga a Keslera...
begbeee: prečo hovoríš o 1:3, keď Chicago tiež prehrávalo 0:3 a rozhodovalo sa až v 7. zápase?
Myslím, že takéto dorovnania tiež nie sú až tak úplne bežné...
-
mfp
Medium Star
No tak samotne obraty z 0:3 su velmi zriedkave, v historii sa to stalo 5 krat. 2x Trencin, 1x Philla, potom este nejaky tim z NHL raz a jeden krat sa to podarilo tusim niekomu vo Svajciarsku
-
mirak2
Hardcore addict
takymi cislami z brucha by som sa velmi neohanal, lebo nevies, ako sa hra playoff v niektorych bananovych krajinach
(v nhl to bolo trikrat)
Neviem, chcel som len podotknúť, že 0-3 sa stalo 3x a 1-3 je síce zriedkavé, ale stáva sa častejšie. Určite párkrát za 10 rokov.konyk87 napísal:begbeee: prečo hovoríš o 1:3, keď Chicago tiež prehrávalo 0:3 a rozhodovalo sa až v 7. zápase?Myslím, že takéto dorovnania tiež nie sú až tak úplne bežné...
-
Soviet
Darca
Otocenie z 1-3 je nieco okolo 26 krat. Okolo toho cisla sa tocili posledne stats, ked to davali pocas terajsieho PO.
-
guess.whoo
Redeemer
Yep, R.I.P.
Myslíte, že sa tým sú steroidy? Infarkt?
Myslíte, že sa tým sú steroidy? Infarkt?
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna infarkt. alebo lieky
-
Sagittarius
Guru
Ale myslím si, že v tých banánových republikách sa play-off na 4 zápasy asi až tak často nehrá. A keď hej, tak dosť často sú tam také rozdiely, že víťaz vyhrá 4:0, s priemerným rozdielom 5 gólov na zápas.mirak2 napísal:takymi cislami z brucha by som sa velmi neohanal, lebo nevies, ako sa hra playoff v niektorych bananovych krajinach(v nhl to bolo trikrat)
-
mirak2
Hardcore addict
bananovou republikou som myslel francuzsko, dansko, belgicko, bulharsko, rumunsko, taliansko, spanielsko, estonsko, lotyssko, litva, bielorusko, ukrajina, o ktorych zvacsa nemame ani sajnu ako sa tam hra playoff a ci nahodou tam nemaju narodne preteky v 0:3 obratoch
-
Sagittarius
Guru
Ináč, som čítal o Belgicku, že tam tento hrali len dve mužstvá, lebo tie sa rozhodli hrať holandskú súťaž a potom sa ostatné tímy na belgickú ligu vykašlali, tak si aj tieto dve mužstvá zahrali finále. No ja som práve myslel tieto krajiny, ktoré si spomínal, aj keď by som odtiaľ vynechal Bielorusko, Taliansko, Francúzsko, Británia, aj keď o nich veľa neviem, ale predsa...ale to sme už dosť OT.