Ahojte
Dá sa zmeniť, zrušiť-stornovat objednávka tovaru z alza.sk keď som zadal osobne prevzatie na prevádzke? Stav objednávky je vyfakturovana ale zatiaľ mi neprišla SMS o prevzatí ako uvádzajú na stránke.
Na stránke som si nenašiel podrobnosti na tento problém ale zo zákona mám na to právo do niekoľkých dni.
Vďaka za radu.
Objednany tovar z alzy
Re: Objednany tovar z alzy
Myslim, ze ano.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsie ked im zavolas priamo na pobocku. Ale neries to sposobom, ze budes ticho aj ked to pride na pobocku. Ono ak si to nepreberies u nich, tak to po par dnoch vracaju spat na sklad, ale budu ti volat, preco si si to neprebral atd..
To je pravda. Ak to nechces treba to snimi co najrychlejsie vybavit. Ked sa im neozves zbytocne si spravis problemy do buducnosti. Je mozne, ze dalsiu objednavku ti ani nevybavia t.j. zalezi nanich ako sa postavia k zakaznikovy ktory objednava tovar ale, nezaplati zan ci nevyzdvihne si ho atd. Ked som studoval tiez som si tak jeden shop znepriatelil. Ako student penazi moc nebolo a posta drzi baliky niekolko dni. Ja som prisiel na postu, ale uz o den neskor no a od vtedy som na ciernej listine.
-
Ivko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak som nasiel na alze formular o stornovani objednavky a hned ju stornoval. Skusal som im aj volat ale nebrali mi 3x tak som im napisal aj e-mail a dostal officialny mail z Alza.cz ze sa mi to budu snazit vybavit co najskor.
Pockam este dnes ako sa to vyvinie.
Pockam este dnes ako sa to vyvinie.