Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
hej myslel som inu, neviem najst ani take video z fan village kde by to bolo 
Nemyslis nahodou toto?Bobr napísal:Ako sa vola pesnicka co teraz pustaju na hokeji:
spieva sa tam na na na na na nananana a stale sa to zrychluje
dikes
hned prvy song prosim od hollywood undead
Deco nie nemyslim tu 
Aké sú 2 nemecké piesne z 80.roov
Ahojte, neviete 2 nemecké 2 známe piesne z 80.rokov, ktoré sú asi dajako takto :Dnaic c naic the truftbalov a v druhej počíta eins, zwei, drei (Ain, Cvain, Draáááááááaain) sorry za takéto znázornenie., sú to ok piesne a chcel by som vedet ako sa volajú.
Re: Aké sú 2 nemecké piesne z 80.roov
Nena - 99 luftballons
Modo - 1 2 polizei
Modo - 1 2 polizei
Caute
, vie niekto ake skladby od skupin sa teraz hrali a este stale sa momentalne hraju na MS v ladovom hokeji 2011?? Vopred diky. 
Bobr napísal:Ako sa vola pesnicka co teraz pustaju na hokeji:
spieva sa tam na na na na na nananana a stale sa to zrychluje
dikes
A čo toto?
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
je toho viac, napr.:forda napísal:Caute, vie niekto ake skladby od skupin sa teraz hrali a este stale sa momentalne hraju na MS v ladovom hokeji 2011?? Vopred diky.
Kristina - Life is a game
Opus - Life is life
Darude - Sandstorm
A-Ha - Take on me
Bon Jovi - Livin' On A Prayer
Ahoj nie ani toto neni ono,
ale ak ste pozerali zapas cze-swe tak ked chcel pred koncom ist cesky brankar na striedacku na powerplay tak to hrali na stadione
Ahojte, nehladám zrovna názov pesničky ale hladám nejakú zvučku alebo hlášku napríklad z filmu kde by bolo slovko furik 
-
krankenwagen
Professional
Ja by som sa chcel opytat, co ten cernoch povie v tomto videu pocas 0:27? (take to 'soleej') Pocul som to uz vo viacerych pesnickach, ale netusim, co to je, v lyrics som nenasiel.
Dik, K+
Dik, K+
Re: Aké sú 2 nemecké piesne z 80.roov
Veľmi pekne dakujem. Ale t odruhé to nebolo ono, bola to skorše pomalá pieseň.
cawte ... poprosil by som vas keby mi viete niekto hodit sem link na pesnicku , je disco a v klipe pride taky chalan do baru zacne tancovat kazdy sa na neho cudne pozera a potom sa postupne pridavaju ... urcite ju kazdy poznate ale nenapadne ma nazov ...
Zdravím, na Discovery ide začať nový seriál Taking on Tyson ... a v reklame chodí pesníčka a tam spievajú do beatu 5,4,3,2,1 open ... a otvoria holuby ... Poznáte tú pesníčku ? Ďakujem moc 
takže znova, keďže som to minule poplietol... je to reklama na parfém, huda je remix "Stranger" od Depeche Mode, spieva to žena...
-
D_I_C_K
Light Professional
krankenwagen napísal:Ja by som sa chcel opytat, co ten cernoch povie v tomto videu pocas 0:27? (take to 'soleej') Pocul som to uz vo viacerych pesnickach, ale netusim, co to je, v lyrics som nenasiel.
Dik, K+
To som už raz aj ja riešil že čo to za hlášku používa T - pain a priamo od Američanov mi bolo povedané že on povie shawty....ale to tak rozseka a prida inú výslovnosť ...čiže je tam shawty je to jeho hlaška tak jak má daľšia polovicá spevákov ktorú používajú v každom tracku...
-
tuto ho chcem_D
Expert
mozno toto?!