Gogo áno to máš pravdu... Väčšinou každý muž si niekoho najde. Tuším, že mi aj raz Ithori napísala, že na každé vrece je záplata. Čo je aj pravda, ale aká tá záplata je ? Ja a aj každý máme svoje požiadavky na partnera (Nie zase, také ako qwerty) Takže to, že si každý našiel, ešte neznamená, že je to preneho aj výhra, možno len nechce byť už sám...
Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")
SrneC tak to proste je... 
Gogo áno to máš pravdu... Väčšinou každý muž si niekoho najde. Tuším, že mi aj raz Ithori napísala, že na každé vrece je záplata. Čo je aj pravda, ale aká tá záplata je ? Ja a aj každý máme svoje požiadavky na partnera (Nie zase, také ako qwerty) Takže to, že si každý našiel, ešte neznamená, že je to preneho aj výhra, možno len nechce byť už sám...
Skrátka sa zmierte s tým že tu existujú dva tábory stanovísk v tejto záležitosti..a to sa nezmení
(jak všade ide: koalícia-opozícia, holisti-individualisti, materialisti-idealisti atď) 
Janio
no holt, na kazdeho sa nedostane dlhonoha modelka s diplomom z Harvardu
asi sa budeme musiet obaja uspokojit s nejakou priemernou slecnou s obycajnou vizazou
Ale myslim, ze je to skoro jedno.. uz len kvoli skutocnosti, ze sme tiez iba priemerny..
no holt, na kazdeho sa nedostane dlhonoha modelka s diplomom z Harvardu
Srnec - dnešná doba mejkapov, módnych trendov a peňazí...
Zajačik - zdá sa mi, že to berieš moc utopisticky
ale máš aj pravdu.. nie všetky sa správajú tak ako som to ja spomínal 
Zajačik - zdá sa mi, že to berieš moc utopisticky
-
Peter_Retep
VIP
nie to si len luzri namyslaju ze taky je trend, su to nesebavedomi, nevyrovnani chlapi, ktori su frustrovani zo zivota a takto si ospravedlnuju to ze nemaju babu, namiesto toho aby zdvihli zadok a zacali zo sebou nieco robit 
-
Janio
Zablokovaný
Peter nepovedal by som... Mám síce dosť nízky vek, čiže skúsenosti nie sú na nejakej extra úrovni (Ako napr. toje, javatarove etc...), ale nemám problém zbaliť babu poprípade, ak nič z toho, tak aspoň dobrý kamarátsky vzťah. Z toho posudzujem, že moje sebavedomie nie je až také nízke, ale pevne si stojím za tým čo som už viac krát spomínal
Gogo tak to áno s tým súhlasím
koniec koncov ja ani nechcem modelku, pretože by mi ju "ukradli" 
Gogo tak to áno s tým súhlasím
-
Fabo
Hardcore addict
A vo.vo.vo.... vo tom to je. Ked budes vyzerat dobre, staci ti otvorit hubu aby to slo do certa... ale tak isto staci otvorit hubu priemerne vyzerajucemu cloveku (dovolim si povedat aj podpriemerne) a ked proste vie, ake kaleraby tlacit, tak neni problem. A o tom to je...
fabo.. tak to funguje povedzme u ludi 20+
.
pubertiaci su hold o nieco povrchnejsi. stredoskolaka, ktory sa v skole kazdy den stretava s povrchnostou tazko presvedcis, ze neskor je to uz o niecom inom
.
ja pridam len jedno - sopliaci vydrzat! cim zenam viac tiahne na triadsiatku, tym su povolnejske. hold, biologicke hodiny a tuzba si niekoho ulovit hraju v nas prospech
.
pubertiaci su hold o nieco povrchnejsi. stredoskolaka, ktory sa v skole kazdy den stretava s povrchnostou tazko presvedcis, ze neskor je to uz o niecom inom
.
ja pridam len jedno - sopliaci vydrzat! cim zenam viac tiahne na triadsiatku, tym su povolnejske. hold, biologicke hodiny a tuzba si niekoho ulovit hraju v nas prospech
A ved to len 15 rocne pubertacky pozeraju na vzhlad. Ja nejsom tiez krasavec, ale ak chcem pubertacku, tak mi staci si pozicat otcove bmw
. Ak chcem starsiu, tak sa nemusim na nic hrat. Proste staci mat priemerne sebavedomie a trochu to aj vediet 
-
Fabo
Hardcore addict
lumir ale bavime sa o pickupe, nie?
k!ko: ale to su uz prachy, to je o inom.
k!ko: ale to su uz prachy, to je o inom.
lumir to vystihol najlepsie
"fabo.. tak to funguje povedzme u ludi 20+
.
pubertiaci su hold o nieco povrchnejsi. stredoskolaka, ktory sa v skole kazdy den stretava s povrchnostou tazko presvedcis, ze neskor je to uz o niecom inom"
u mladsich bohuzial hubu otvorit nestaci...
"fabo.. tak to funguje povedzme u ludi 20+
.
pubertiaci su hold o nieco povrchnejsi. stredoskolaka, ktory sa v skole kazdy den stretava s povrchnostou tazko presvedcis, ze neskor je to uz o niecom inom"
u mladsich bohuzial hubu otvorit nestaci...
-
javatar
Hardcore addict
joj aha to ideme este miesat do toho pubertakov? ano - tam to plati ze prve kriterium pubertacky je ze musi byt chlap pekny
lenze to "pekny" sa pocas zivota zeny dokaze dost vyrazne zmenit (proste typ aky sa danej zene paci sa casom diametralne zmeni)
a pri pubertackach sa velmi tazko a zriedkavo da rozpravat o normalnom vztahu... na druhej strane pri pickupe su ovela lahsim cielom aj pre starsich co vo vyzore neexceluju takze ani tam to nebude celkom 100% pravda...
lenze to "pekny" sa pocas zivota zeny dokaze dost vyrazne zmenit (proste typ aky sa danej zene paci sa casom diametralne zmeni)
a pri pubertackach sa velmi tazko a zriedkavo da rozpravat o normalnom vztahu... na druhej strane pri pickupe su ovela lahsim cielom aj pre starsich co vo vyzore neexceluju takze ani tam to nebude celkom 100% pravda...
Ja neviem, čo tak komplikovane riešite 
ok, ja sa radím k tým nie puberťáčkam
a je mi jedno, ako chlap vyzerá, ALE: musí ma niečím zaujať, pekný úsmev, oči či vlasy (to je u mňa asi to hlavné) a je mi jedno, či budú hnedé, zelené alebo modré. ale ak sa bude tváriť ako ľutujúce sa stvorenie či namyslený trkvas, tak sa naňho zrejme ani nepozriem
Takže vždy stačí na začiatok nejaká jednoduchá veta, ako "ahoj" a potom buď sa začne debata alebo nie, závisí aj od okolností, kde sa práve dvaja nachádzajú. ideálne je, ak majú spoločných priateľov, lebo potom vlastne nejde až tak o cudzieho človeka a keby ma niekto neznámy len tak osloví na ulici, že či nejdem s ním na kávu, prišlo by mi to podozrivé. Zato je lepšie, ak sa napr. stretávajú pravidelne, alebo teda majú niekoho spoločného známeho.
Ale strašne mi vadí snáď už bežný jav u chlapov - váhavosť, ani hore, ani dole a kde ma dáte, tam budem. Ako neviem, či len ja na takých narážam alebo čo. Síce poznám aj človeka, kde keď nie je po jeho, tak koniec, o inom ani nediskutuje, ale takého by som tiež nechcela.
Proste nech vie urobiť kompromis, ale nech nemusím ja riešiť všetko za chlapa.
A mal by pekne voňať, to spraví dosť
a ešte oholený
alebo len mierne strnisko, ale žiadnu briadku 
ok, ja sa radím k tým nie puberťáčkam
a je mi jedno, ako chlap vyzerá, ALE: musí ma niečím zaujať, pekný úsmev, oči či vlasy (to je u mňa asi to hlavné) a je mi jedno, či budú hnedé, zelené alebo modré. ale ak sa bude tváriť ako ľutujúce sa stvorenie či namyslený trkvas, tak sa naňho zrejme ani nepozriem
Takže vždy stačí na začiatok nejaká jednoduchá veta, ako "ahoj" a potom buď sa začne debata alebo nie, závisí aj od okolností, kde sa práve dvaja nachádzajú. ideálne je, ak majú spoločných priateľov, lebo potom vlastne nejde až tak o cudzieho človeka a keby ma niekto neznámy len tak osloví na ulici, že či nejdem s ním na kávu, prišlo by mi to podozrivé. Zato je lepšie, ak sa napr. stretávajú pravidelne, alebo teda majú niekoho spoločného známeho.
Ale strašne mi vadí snáď už bežný jav u chlapov - váhavosť, ani hore, ani dole a kde ma dáte, tam budem. Ako neviem, či len ja na takých narážam alebo čo. Síce poznám aj človeka, kde keď nie je po jeho, tak koniec, o inom ani nediskutuje, ale takého by som tiež nechcela.
Proste nech vie urobiť kompromis, ale nech nemusím ja riešiť všetko za chlapa.
A mal by pekne voňať, to spraví dosť
-
Soviet
Darca
zuzanuska: "A mal by pekne voňať, to spraví dosť
a ešte oholený
alebo len mierne strnisko, ale žiadnu briadku " To uz je o danom dievcati. Niektora zas by napisala opak a podobne. S tym pristupom ano, ale co sa tyka vyzoru, tak ten sem darmo davas, kedze jednej to chuti tak a druhej sa paci nieco ine 
Čo sa týka mňa, tak pre mňa osobne je vzhľad veľmi podstatný. Mohla by mať aj 3 diplomy z Harvardu, pokiaľ by sa mi nepáčila, tak sa nič nemôže diať.
pokial viem pick up je len jednosmerny muz - zena, nie naopak, ci?
-
Fabo
Hardcore addict
SRneC: Vacsinou... ale obcas sa "zadari" aj v opacnom smere. viz. maciatko zpred par mesiacov.
Vzdycky musis zacat s "ahoj"
v opacnom smere je bud spolupraca a nahravky alebo negacia. resp. roly - aktivny muz a ukoristena zena ostavaju, u zien ale ta rola moze byt tiez vedoma a cielena. niekedy je to srandaSRneC napísal:pokial viem pick up je len jednosmerny muz - zena, nie naopak, ci?
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2011, 20:43)
ad fyzicka krasa
nikdy som nechapala, ked prva otazka mojich kamosiek na nejakeho chalana bola: "a je pekny?", pritom podotykam, ze ony nie su ziadne pipiny a ani frajerov nemaju modelov. (zenska jesitnost) v praxi ale kriterium krasy zavisi od veku (jasne, niekto zostane cely zivot blby
rada pre vyzorovo (pod)priemernych chalanov: musi z vas vyzarovat vedomie vlastnej hodnoty, na zaklade vasich osobnych uspechov, osobnych ci charakterovych kvalit. kludne to moze byt gentlementska stranka ci tolerancia, otvorenost, ferovost, srdecnost, uprimnost, citlivost..alebo aj drsnost, odvaha, zasadovost, racionalita, zrucnost.. to sa rata sice nie u vsetkych zien, ale u vacsiny urcite. jednoducho musite zit s presvedcenim, ze hoci vam matka priroda vonkajsiu krasu nenadelila, dokazete urobit zenu/ dievca stastnou a budete na sebe pracovat dovtedy, kym sa vam to nepodari. to ODHODLANIE je neuveritelne dolezite. (v konecnom dosledku potrebuje zenska citit, ze kvoli nej ste schopni zniest aj modre z neba - samozrejme, treba mat hranice a sebauctu.) od urciteho veku su totiz prave schopnost tolerancie a ochota zmenit sa vo vztahoch rozhodujuce.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Nebudem sa k tomu vyjadrovat obsirnejsie, pretoze je tu viac ludi, ktori by to vystihli lepsie, len to davam do zvysenej pozornosti, pretoze prave vdaka opacnemu vysledku ako by jeden cakal som sa dostal k pickup-uv konecnom dosledku potrebuje zenska citit, ze kvoli nej ste schopni zniest aj modre z neba
btw, viem ze som tu vetu mierne vytrhol z kontextu, ale je na to dovod