MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
A o čo im malo vedome ísť ak nie o titul? Na rozdiel od nás na to mali mužstvo aj formu. Nevyšiel im jeden zápas, to ich stále kladie ďaleko pred našich, takže myslím, že táto škodoradosť nie je na mieste.
Muffi: pozri, ked si myslis ze moja škodoradost (ako si to nazval) nieje namieste, tak je to čisto tvoj nazor. Ten moj je niekde uplne inde.
Ked sa s tym nestotoznujes, tak nato jednoducho nereaguj
Ked sa s tym nestotoznujes, tak nato jednoducho nereaguj
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
prehrali sme o jediný gol proti rusom, čechom a fínom. Nepoviem keby sme dostali debakel, ale toto boli tesné prehry a boli sme vyrovnaným súperom. Češi sa dostali tam kde sú ani nevedia ako, a väčšinu golov dali zlepence. Spomeň si na tie dva proti lotyšom z bránkovej čiary od brankára. Ak chceš teda tvrdiť že narozdiel od nás mali mužstvo, tak si len ďalší zaslepený fanúšik čo ospevuje keď vyhrávame a nadáva keď prehrávameMuffi napísal:A o čo im malo vedome ísť ak nie o titul? Na rozdiel od nás na to mali mužstvo aj formu. Nevyšiel im jeden zápas, to ich stále kladie ďaleko pred našich, takže myslím, že táto škodoradosť nie je na mieste.
-
P3Bo
Guru wannabe
Je to určite škoda, že prehrali. V podstate by to zlato bolo či chceme či nie (skoro) na domácom ľade. Aspoň ten bronz by som im doprial. Niekto sa tu pred dvoma stranami vyplakával čo sa navážame do toho kto komu fandí hlavne že tu lietajú karmy za to že Čechov niekto má rád rovnako veselo ako aj naopak. Verím v to že aspoň ten posledný zápas dotiahnu aj keď to naozaj po prvej tretine až na pár šancí nebolo ono. Neviem prečo ale mám tušák že rusáci zapnú na vyššie obrátky dneska aspoň ten match s kanadou ma o tom presvedčil že to v nich driemalo.
-
t0m4s3
Admin
Mna neprestavaju Svedi udivovat, tak mlady team a hraju ako s partesu - nadhera.
Proti Nemcom a Rusom sme hrali obstojne. Ale asi sme pozerali rozdielne zápasy, keď tvrdíš, že Čechom a Fínom sme boli vyrovnanými súpermi. Zaslepený sa mi skôr vidí ten, kto silou mocou nechce uznať, že Česi boli na týchto MS jasne lepší (čo koniec-koncov ukáže aj konečné poradie). A keď poviem, že sú Česi lepší, to prosím pekne nenadávam, to hodnotím ich hru.audiotrack napísal: prehrali sme o jediný gol proti rusom, čechom a fínom. Nepoviem keby sme dostali debakel, ale toto boli tesné prehry a boli sme vyrovnaným súperom. Češi sa dostali tam kde sú ani nevedia ako, a väčšinu golov dali zlepence. Spomeň si na tie dva proti lotyšom z bránkovej čiary od brankára. Ak chceš teda tvrdiť že narozdiel od nás mali mužstvo, tak si len ďalší zaslepený fanúšik čo ospevuje keď vyhrávame a nadáva keď prehrávame
-
DanielDevil
Addict
vidíš a to si im včera neverilt0m4s3 napísal:Mna neprestavaju Svedi udivovat, tak mlady team a hraju ako s partesu - nadhera.
nesledoval som ten zapas, ale neodpustim si jednu vec
nevravte ze tu niekto nie je v tych ceskych
strceny, ked tu lietaju
za kazde 'potesenie' sa na tom ze svedi postupili

nevravte ze tu niekto nie je v tych ceskych
ja som dost sklamany z toho hokeja, cakal som viac
ale svedom doprajem , zivot ide dalej je to len hra... 
-
DanielDevil
Addict
veď aj skupina Kabát fandila Švédom 
už aký brutálny gól dal henten fín 
tak toto bol gól vsetkych golov na MS doteraz

Tak ten Granlundov gól bol krásny...Druhýkrát v živote som videl takýto gól 
-
17
Light Professional
Vidim vysledok, ze Fini vyhravaju, ale hokej samotny nepozeram. Ako sa to vyvija? Vedel by to niekto objektivne zhodnotit?
Bolo by pekne vidiet severske derby vo finale, co vy na to?
-
Nadeo
Guru wannabe
Skoro som vypadol z kresla, wow.
-
Dede
Medium Star
Nádherný gool, už asi nikto nedá krajší na MS 
prisiel si o najkrajsi gol poslednych majstrovstiev doteraz17 napísal:Vidim vysledok, ze Fini vyhravaju, ale hokej samotny nepozeram. Ako sa to vyvija? Vedel by to niekto objektivne zhodnotit?Bolo by pekne vidiet severske derby vo finale, co vy na to?
buduci rok MS vo Svedsku/Finsku a tento keby bolo finale Svedsko - Finsko to by bolo nieco uzasne pre nich
-
guess.whoo
Redeemer
veru. to sa len tak nevidi. masaker
"Michigan move" goal
Grandlund
Prvý kto to predviedol na vrcholovom fóre, najvyššie čo mám infošky sa to stalo v IHL...
Prvý kto to predviedol na vrcholovom fóre, najvyššie čo mám infošky sa to stalo v IHL...
Parádička no, čo dodať.