burgerking - slovenska web stranka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
macko9
Medium Expert
Medium Expert

burgerking - slovenska web stranka

Príspevok od používateľa macko9 »

chcem sa spytat, neviete niekto kto mate radi burgerking ci oni ozaj nemaju slovensku web stranku? lebo nikde som ju nenasla jedine česku a neviem či jedlá ktoré sú na českej stránke máme všetky aj u nas či sa tej stranke da veriť ked už nie je slovenska... potrebovala by som to hlavne preto lebo takto sa nikde neda pozriet ake burgery mame a za ake ceny nie je na nete nic kde by boli nase ceny burgrov v BK? dakujem za odpoved
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: burgerking - slovenska web stranka

Príspevok od používateľa beardie »

o gugli si pocula?
http://www.whopper.sk/
macko9
Medium Expert
Medium Expert

ja som tu stranku nasla ale tam sa nedaju pozriet ani jedla ani ceny je tam len nejaky obkec nejaka historia alebo co to co clovek potrebuje tam vobec nenajde neviem co to je za stranku
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

tak sa kukni trebars na polsku stranku... ponuka je vo vsetkych restauraciach BK AmRestu rovnaka... aj v CR aj v PL a nevidim dovod preco nie aj na Slovensku
macko9
Medium Expert
Medium Expert

produkty dufam budu sediet s tymi na českej stranke, len škoda že na ceny sa neda spolahnut tympadom človek nevie ake su u nas ceny nech si to porovna preštuduje.... neviem prečo stale nemaju slovensku stranku ked uz su nejaky ten čas u nas na slovensku....
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

burger king nema slovensku oficialnu stranku, kde by boli ceny burgerov??? tragedia roka :roll:

co tak sa troska prejst do mesta a zistit kolko taky burger stoji...aspon tie burgery troska vychodis ;)
macko9
Medium Expert
Medium Expert

nie je to tragedia roka mas pravdu :) ale pre lepsi prehlad by bolo pre mna lepsie si to doma popozerat v klude prejst porovnat ceny s napr. McDonaldom, lebo pred predajnou si clovek vsetko nezafixuje a na postavanie pred nou teda cas nemam, takze preto som sa spytala... a neboj sa nemam co vychodit nie som natom tak ze by na mne bol fastfood vidiet takze tak :)
Napísať odpoveď