Angry Birds
-
lekoklatik
VIP
Angry Birds
Poznáte túto zábavnú srandu?
Je to celkom milé, z časti zábavné a dosti úspešné.
Teraz si túto fajn hru môžete zadarmo zahrať v prehliadači Google Chrome : )
Jediné čo k tomu potrebujete je google chrome prehliadač a účet na google. napríklad gmail.com
Hrať je možné v klasickej a HD verzii.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... bgmgeghloj
Je to celkom milé, z časti zábavné a dosti úspešné.
Teraz si túto fajn hru môžete zadarmo zahrať v prehliadači Google Chrome : )
Jediné čo k tomu potrebujete je google chrome prehliadač a účet na google. napríklad gmail.com
Hrať je možné v klasickej a HD verzii.
https://chrome.google.com/webstore/deta ... bgmgeghloj
Re: Angry Birds
Mam to na iPhone-e a hral som aj PC verziu. Tato free verzia mozno potesi ludi ale zatial je to dost neoptimalizovane.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
poznám, mám to na androide. Je to pecka, ale to čo jej dodáva to čaro je práve dotykové ovládanie. Na počítači alebo cez prehliadač sme práve o toto ochudobnení
Angry Birds
Suhlasim audio ale vcera pri stahovani filmu ma to na tu chvilu zabavilo 
Este by to mohlo byt zaujimave ovladat to cez Kinect pripadne Move, Wii 
hral som free verziu na iphone a ani som to nedohral, obycajna hra akych je na online hrach strasne vela a zadarmo,nie je to nic vynimocne, tomu uspechu som doteraz nepochopil
Na iPhone mám iba Lite a Season verziu a nebaví ma to. Gibbets sú podľa mňa zábavnejší a aj na iPhone je vydarenejší Cut The Rope.
čo som skúšal Angry Birds, tak najlepšie sa mi páčili verzie v nasledovnom poradí:
1. iPad 2. iPhone 3. PC 4. Chrome verzia
1. iPad 2. iPhone 3. PC 4. Chrome verzia
-
Digital
Guru
No na Androidoch to je perfektné, nedávno vyšla verzia kde sa každý mesiac odtvára nový diel.Rio či jak sa to volá.
Mne sa naopak páči najviac verzia na Chrome, na iPode sa mi až tak nepáči, teda vôbec.
-
Space5800
Medium Professional
Alebo na akomkoľvek inom prehliadači http://chrome.angrybirds.com/lekoklatik napísal: Teraz si túto fajn hru môžete zadarmo zahrať v prehliadači Google Chrome : )
Jediné čo k tomu potrebujete je google chrome prehliadač a účet na google. napríklad gmail.comj
Dotykovú verziu som nikdy nehral (nemám na čom) a táto webová mi vôbec nepríde zábavná. Veď flash hry na ten štýl (akurát bez vtákov) sú tu už dlho
-
adr0z
Zablokovaný
Áno poznám a hravam naa androide ..
je nejaka verzia na steame?
myslím že na steame nie len na app store
Cut the rope je oveľa lepšie ale je tam hrozne maličko levelov, a na nudnú fyziku nič lepšie ako angry birds nepoznám
Cut the rope je oveľa lepšie ale je tam hrozne maličko levelov, a na nudnú fyziku nič lepšie ako angry birds nepoznám