zdravim
existuje/nepoznate nejaky program ktory skontroluje funkcnost a stav hardware v pc?
napr. na disky bol:WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows
na HP Notebooky je HP System check for notebook PCs a pod.
ak poznate piste
HW health test program?
-
lekoklatik
VIP
Re: HW health test program?
Správca zariadení nestačí?
win 7 a vista: Pravé tlačidlo na tento počítač > vlastnosti > Správca zariadení
//tiež nemám "tento počítač" na ploche, avšak po stlačení "štart" tlačidla môžeš ešte vždy použiť pravé tlačidlo na "tento počítač"...
win 7 a vista: Pravé tlačidlo na tento počítač > vlastnosti > Správca zariadení
//tiež nemám "tento počítač" na ploche, avšak po stlačení "štart" tlačidla môžeš ešte vždy použiť pravé tlačidlo na "tento počítač"...
doplním pre tých, ktorí nepoužívajú classic desktop - tam nemajú ikonu my computer:
winLOGO + R
do konzoly napísať devmgmt.msc
winLOGO + R
do konzoly napísať devmgmt.msc
- Prílohy
-
- wlogo.jpeg (10.15 KiB) 230 zobrazení
ako dik za odpoved...
ale velmi tie programy co som napisal asi nepoznate...
kdezto Device Manager ma len funguje/nefunguje neriesi nic o "healthe komponentov" a mne ide hlavne o to...
napr ten WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows zisti realne poskodenie hdd ci uz opotrebovanim alebo inou chybou.
ale velmi tie programy co som napisal asi nepoznate...
kdezto Device Manager ma len funguje/nefunguje neriesi nic o "healthe komponentov" a mne ide hlavne o to...
napr ten WD Data Lifeguard Diagnostic for Windows zisti realne poskodenie hdd ci uz opotrebovanim alebo inou chybou.
-
lekoklatik
VIP
Keby si napísal "diagnostikovať HW", tak by som bol múdrejší 
"funkcnosť a stav HW" je pre mňa správca zariadení. Tam sa však hovorí o funkčnosti s aktuálnym systémom
"funkcnosť a stav HW" je pre mňa správca zariadení. Tam sa však hovorí o funkčnosti s aktuálnym systémom
tak skús SiSoft Sandra.
jj dik skusim