.

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Dokážem sa vôbec niekedy zamilovať?

Príspevok od používateľa jackb »

kathleen napísal:jackb
daj tomu cas, drzim palce! ;)
ved davam, len hram s kartami na stole a "all-in" co je velmi negativna deviza... ale ked sa vcera super bavila s mojim znamym tak som fakt citil nieco ako stastie... pritom som to povodne pisal len ako frazu do listu, ktory som spominal v inej teme... co je uplne najhorsie, ze som prisiel na to, ze ked jedneho dna pride so super frazou "si ako moj brat" vobec sa nebudem cudovat a nebude mi vadit... :nono:
no asi si urobim temu ako mat vztah, ktory rovnako citi aj jedna aj druha strana, lebo mam pocit, ze som schopny byt len situaciach kedy sa, a to s dlhymi casovymi odstupmi, zalubim ja a je z toho nic, alebo sa zalubi slecna ale tak velmi, ze ja ju potom nie som schopny poslat do certa, tak to umelo drzim nad vodou relativne velmi dlhy cas :?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Mám pocit, že sa bojím zamilovať, že mi to raz zlomí srdce, že on nie je ten pravý...
Takze si tak trochu posera a este k tomu egoista. To nevadi, je to uplne normalne. Tento chlapec si to este odserie (pravdepodobne aj ten po nom).. no po case by si sa mala obrusit a ziskat odvahu urobit niekoho stastnym

Hlavu hore, bestia :)
ashelin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ashelin »

...
jackb
Redeemer
Redeemer

ashelin napísal:

nj, to poznam, presne tak isto sa citim (ibaze ide o chalana) :-/ a ako by si sa s nou potom rozisiel? co by si jej povedal? pravdu? nebola by este horsia ako male klamstvo, ktore nikomu neublizi...?
no v tomto to bolo velmi specificke. zaciatku som jej povedal, ze tento rocnik je pre mna vsole zlomovy a ze na nu budem mat na nu strasne malo casu, ona vsak tvrdila ze jej to nebude vadit. no a okrem toho, ze som do nej nebol vobec zalubeny mi kazde nase rande strasne vadilo a bral som ho ako povinnost a stopoval som kazdu sekundu kedy zu bude cas odprevadit ju na bus. pol roku takeho vztahu-nevztahu sa mi naozaj nakopilo strasne vela veci na urobenie a nemal som 3 tyzdne cas ist s nou von. teda ak by chcela a napisala mi ci sa mozme stretnut tak by som si ten cas aj nasiel, ale v jej pritomnosti sa mi naozaj dusevne relaxovat nedalo skor naopak. na takze skoro mesiac sme spolu nekomunikovali a ja som ju nakoniec zavolal von a povedali sme si, ze takto to dalej nepojde, ze budem mat toho casu stale menej a menej a ona ze jasne, ze si myslela ze to bude inak ale rozisli sme sa v pohode.
a naozaj som jej nemusel vesat na nos, ze posledne 3 mesiace chodim vonku s mojou kamoskou, ktoru poznam dlhsie ako tu "moju" a byt s nou von a kecat celu noc mi nerobi problem a ukludnuje ma. no a ta kamoska je slecna z predolslej strany ktora sa rovnako nedokaze zamilovat...
ashelin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ashelin »

......
jackb
Redeemer
Redeemer

ashelin napísal:

ona sa ti mesiac vobec neozvala? tak to si mal stastie...kiezby sa aj mne tak podarilo vyriesit veci...vtedy aj teraz :-( a ostali ste kamosi? aj ked bola do teba velmi zalubena, v pohode sa bavite teraz?
Nemal som jej za zle, ze mi nevolala, lebo to by vyrusilo pri tom co som robil, ale sms, mail, sprava na FB sa da poslat a je mozne na nu odpovedat ked je na to cas. Ona to neurobila. Jedina komunikacia z jej strany bola vtedy ked som mnou pre ich skolsky "platok" (je na strednej) robila rozhovor cez spravu na FB... No teraz komunikaciu nemame vobec a von sa vyskytujem, nie naschval, v case kedy ona nie. Ale ak by sme sa stretli ja by som nemal problem s nou prehodit par viet o nicom.

//autoeditácia príspevku (14 Máj 2011, 10:16)
kathleen napísal:jackb
daj tomu cas, drzim palce!
No tak neviem co si o tom mysliet, a asi som blby ze na to neseriem, ale stale vsetko beriem ako vyzvu... tak ked si nestoji aspon za tym, ze ma ako kamosa nechce stratit zo svojho zivota tak nech ma posle do riti, lebo som divny ale tato hra ma bavi, aj ked neviem ci sa da vyhrat...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, jackb, ak ti tento "vzťah" viac dáva než berie, tak v tom pokračuj. Len keď jeden chce vzťah a druhý len priateľstvo, skôr či neskôr bude jeden trpieť. Ale ak si dosť silný a ustojíš to, a teda nebudeš na ňu nijak tlačiť, môže sa to vyvinúť k tvojej spokojnosti ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

zuzanuska napísal:No, jackb, ak ti tento "vzťah" viac dáva než berie, tak v tom pokračuj. Len keď jeden chce vzťah a druhý len priateľstvo, skôr či neskôr bude jeden trpieť. Ale ak si dosť silný a ustojíš to, a teda nebudeš na ňu nijak tlačiť, môže sa to vyvinúť k tvojej spokojnosti ;)
dava mi strasne vela... ak z toho nebude vztah tak aj tak je to obrovska skola co je pre mna uzasne... a "vdaka" tomu co som si do teraz preskakal, tak si myslim ze prah emocnej bolesti mam velmi vysoko na to aby trapenie bolo alebo ma vykolajilo... no a citim, ze ona je ta, na ktoru sa cakat oplati a kedze ja som uz karty na stol vylozil, dvakrat, uz nemienim robit tlak, lebo viem, ze ona ho neznasa...
dufam, ze zasah z vonku v blizkej buducnosti nerozhadze to co prezivam, lebo takto som to schopny vydrzat kolko bude treba
zuzanuska
Professional
Professional

Jackb, tak ti teda držím palce. Strašne mi pripomínaš kamaráta, ten sa vždy zamiloval do tej, ktorú nemohol mať. Teda nie, že nemohol (ak nebola zadaná- čo teda jedna aj bola), ale tiež ho chce len za kamaráta a tiež vie, že on chce niečo viac, ale on asi troška masochista a dokonca si s ňou píše aj o tom, s akým chalanom bola ona vonku. No hold, láska si nevyberá. Ale zas on si myslí, že pre to urobil všetko čo mohol a keď ona mu povedala "nie", tak to asi nechce prijať a potom si robí zbytočné nádeje.

A máš pravdu, keď nerobíš nátlak, skôr sa to urovná a zistí, že by ten vzťah stál za to ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

no tak v tom, ze viem dost dobre o svojich konkurentoch, s niektorymi ma aj zoznamila... ale zase pocuvat vycitky na niekoho kto tiez caka na to ako sa ona rozhodne neberiem ako nieco zle, skor nieco co mozem vyuzit vo svoj prospech... ked nadava na to, ako na nu iny chalan tlaci a podobne tak je jasne, ze jej to nebude prijemne ani z mojej strany

no a na okolie posobime ako parik, co sa jej nepaci, ale neviem co s tym... jednoducho nam ludia v podnikoch hovoria ako k sebe hodime, alebo jej ze akeho ma pekneho chalana (a vcera to povedal aj nahodne postavajuci chalan, a okrem neho aj jeden s chalanov, ktory ju tiez dobyjaju) a mne zase aku mam zlatu babu a na to krutime hlavami (aj ked ja trosku so zapieranim), ze my sme single a ze to nie je treba riesit, lebo je to dlhy pribeh...

no tak hadam sa to vyvrbi v moj prospech, ked nie tak by to mohlo ostat v tejto urovni, aj ked neviem ci by zase ustal "vitaz"...
zuzanuska
Professional
Professional

No, tak dnes keď ľudia dakde vidia babu s chalanom spolu, tak ich automaticky dávajú dokopy. Niektorí ľudia sú už takí.
Ale tak hádam sa ti nezačne vyhýbať, keď sú jej nepríjemné tie reči.
Dôležité je, že sa máte o čom rozprávať. Myslím, že ako základ je to veeeeeeeeeľmi dôležité. Potom ešte troška iskier a je to :)
phatres1994
Star
Star

Príspevok od používateľa phatres1994 »

ja mam zase iny problem ja sa tiez nedokazem zamilovat lebo som sa strasne sklamal a bojim sa ze uz nebudem nikomu verit lebo moja ex ma pol roka podvazdala a chodila s druhym a so mnou tiez a ten chudak onicom tak ako ja nevedel :( az mi je z toho zle ale chvala bohu som na to prisiel a poslal ju do prdele a to mi este vravela ze jej mam verit a ze to je len nezmysel lebo vsetko to mi povedali kamosi no potom som si pozistoval vsetko sam a teraz sa bojim nadviazat novy vztah
Zamknuté