ponožky - triedenie a ich skladanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Matej18
Light Professional
Light Professional

ponožky - triedenie a ich skladanie

Príspevok od používateľa Matej18 »

tak dnes ma napadlo niečo také že ako by sa dalo urýchliť skladanie pomožkiek nakolko je nás doma vela a nemám skoro žiaden čas na skladanie tak som sa prišiel opýtať ako to je u vás ?

dalej ma napadla jedna vec ked kúpim ponožky tak je to spaskovane takým pásikom ktorý ked si chceš obuť ponožky tak pretrhneš - mňa zaujíma jedno dá sa tento prístroj zohnať za nejakú priatelskú cenu alebo je to mašina čo zabera x krat x miesta a stojí velke prachy ? (keby som to mal bolo by to jednoduchšie vyzujem a spojim tým pasikom) (napadla ma ešte jedna vec zošívačka ale neviem ked sa to bude x krat spajať a rozoberať či sa nepoškodia ponožky)

dajte nejaké tipy ak máte a či sa dá zohnať tá mašina dakujem
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ponožky - triedenie a ich skladanie

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

hahaha kamooo ako neviem prečo ale táto tvoja prosba o radu ma totalne rozosmiala....neviem síce koľko vás je doma keď vravíš že veľa ale prečo sa pýtaš takú otázku....? Ja to mam doma tak že si svoje ponožky popárujem sám....a rodičia tiež samy a sem tam keď dojde brat tak aj on si sám popáruje a ak ste rodina čo za týžden aspoň raz perie tak maximalne 10 párov vieš byť schopný si popárovať aj za 2 minútky tak aký máš sakra problém?..a s tým dierkovaním no kks absolutne to nejde do hlavy....spájať ponožky...
Matej18
Light Professional
Light Professional

hm ja ti poviem takto otec brat a ja máme také iste laby no a nie každy má na to čas a ked sa ti vysype x množstvo ponožiek tak to popáruj jasne že mama má iné ponožky ale aj tak chcelo by to tú mašinu a nie že dve minuty :D
D_I_C_K
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D_I_C_K »

tak to je už o inom...ja mam tiež podobné nohy s ocom ale napríklad viem si rozoznať ponožky..skús si aj ty určiť nejakú špecifickú farbu alebo čo a uvidíš budeš to mať jednoduchšie napríklad ja obľubujem kotníkové a som jediný v rodine čo také má čiže nemám problém ako mám aj klasické ale mám to inej farby ako otec...tak určte si aspoň farbu doma ...a uvidiš že to budeš mať jednoduchšie ....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

nech sa paci:
Sieťka na pranie

Sieťka z veľmi kvalitného a trvanlivého materiálu sa používa pri praní bielizne v pračke. Je vhodná hlavne na pranie jemných tkanín - spodnej bielizne, ponožiek a pančúch, šiat, nohavíc. Chráni bielizeň pred poškodením, prekrútením a vyťahaním. Sieťka rozptyľuje pretekajúcu vodu a prispieva tým k ľahšiemu a kvalitnejšiemu praniu.
povedz mame, nech kupi 3 sietky a este jeden susiak na pradlo, taky ten rozkladaci a rozdelte si ho na 3 casti. Na jednu stranu napis tvoje meno, na druhu bratove a do stredu dajte otca. A na kazdu sietku treba tiez pravdaze vysit meno. Potom treba uz len ponozky zo spravnej sietky zavesit na spravnu stranu susiaka, podla mien :lol:
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Kúpte ďalšie tri pračky .. aká otázka , taká odpoved ..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Som sám čo si ponožka neskladá? :D
Jednu zastrčím do druhej aby som si ráno neobul jednu čiernu a jednu bielu a to je tak všetko :lol:
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Skus toto http://www.bepon.sk/shop/detail-produktu/pon-pon, pred vhodenim do pracky das par dokopy a vyberes sparovane ;)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

volá sa to splintovacia pištoľ alebo kliešte. Také obyčajné stoja do 10,- €.

http://www.expocom.sk/sk/vybaveni-obcho ... ne-klieste
Matej18
Light Professional
Light Professional

yop pinco to je ono presne toto som hladal rozmýšlal som že ponožky ked vyzujem tak ich zožijem raz a zaviažem ich na uzol ale neviem či to pračka nerozviaže
Napísať odpoveď