AVAST linux a win virusy
AVAST linux a win virusy
Neviete niekto pls ci mi avast pre linux na linuxe prescanuje disk aj proti windows virusom ak nastavim lokaciu?
-
Space5800
Medium Professional
Re: AVAST linux a win virusy
Áno, zistí aj windows vírusy...Inak by toho na linuxe moc nenarobil 
Síce ich zistí, ale aj tak to Linuxu neuškodí.
Ten systém je ináč postavený. A dister je veľa. A "exe" nemá šanciu. Iný svet. A nezaujímavé pre primitívnych virovačov, lebo tam je to náročnejšie. A Linuxáci sú inde. Rozmýšlajú viac a neklikajú na hocičo. A overené aktualizácie. A hesla.
Dik, ale win mi stale nechce nastartovat, hoci som poriadne prehliadol cely comp a win diagnostika mi stale hovori, ze tam mam virus.
-
Space5800
Medium Professional
Aká win diagnostika?
no pomocov win CD zo supnow grafikov, vyhodilo mi ze mam preskenovat comp od virusov.....
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Za prve windows reapair cd, ti uz len existenciu linuxu a GRUB vyhodi ako skodlivy soft, sam som to zazil. Dalej, tie virusy. S virusmi sa niekedy mazu aj subory, v linuxe mozes kludne zmazat nejake systemove subory vo windowse a ani o tom nevies
. Si preinstaluj windows, data si vies zalohovat aj cez ten linux. Pre linux Windows virus nie je skodlivy, hlavne koli existencii DirectX a uplne inemu suborovemu systemu a vsetkeho ostatneho.
Podla mna ma ten jeho pocitac velmi specificky virus, nenachadza sa ani na windows particii ani linux particii. Nachadza sa medzi monitorom a stolickou, pretoze stych vsedkych prispekov co tu za poslednu dobu od neho citam sa tomu pocitacu ani necudujem ze nestartuje.
-
johny3212
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ocividne si jediny clovek, ktory si stal mysli, ze to je virus
.
kaselkam na to....
Preinstalujem win a bude. haha, a mozem sa pustit do svojej prace odznova.
Preinstalujem win a bude. haha, a mozem sa pustit do svojej prace odznova.