Arabi - moslimovia
Re: Arabi - muslimovia
To je síce pekné, ale jedná sa len o ničím nepodložené hypotézy. Preto ak vidím videá na youtube, kde ukazujú, čo tu bude v roku 2050 tak sa akurát zasmejem.
Tak isto, ako sa tá situácia teraz "z ničoho nič" zmenila tak, že sem prúdia davy ľudí zo severnej Afriky, tak isto sa môže "z ničoho nič" zmeniť naspať.
Dúfam, že sa chápeme.
Tak isto, ako sa tá situácia teraz "z ničoho nič" zmenila tak, že sem prúdia davy ľudí zo severnej Afriky, tak isto sa môže "z ničoho nič" zmeniť naspať.
Dúfam, že sa chápeme.
daj mi 1 dovod, preco by sa mala zastavit imigracia africanov do europy
imigracia do Europy je tu uz peknych par desatroci
imigracia do Europy je tu uz peknych par desatroci
Ja nie som veštec (na rozdiel od niektorých tu) - proste sa niečo stane (alebo aj nestane a tie videá budú mať pravdu) a migrácia sa zastaví, resp. zmenší na únosnejšiu mieru.
co tak predpokladat, ze sa nic take nestane a preventivne sa zariadit na moznu zvysenu imigraciu? ty ako zastanca multi-kulti by si mal ist zit aspon na pol roka do vacsich miest zapadnej europy, vyliecilo by ta to
hughito: pozri si štatistiky o preľudňovaní Afriky. už som to spomínal v inej téme.
1950: 250 miliónov
2010: 1 miliarda (prírastok +300% za cca polstoročia!)
2100: odhad vyše 2 miliardy
index pôrodnosti je medzi 6-7, v niektorých krajinách dokonca vyše 8!
slabo rozvinuté poľnohospodárstvo, neúrodné oblasti, nedostatok vody, takmer žiadny priemysel - už teraz je toľko ľudí nemožné uživiť... preto sa budú ťahať sem.
už teraz Taliani bijú na poplach že utečenecké tábory v Sicílii sú preplnené.
to čo sa nedávno udialo s tou utečeneckou loďou že ju NATO nechalo bez pomoci a tým na nej nechali umrieť okolo 90 ľudí smädom a hladom bolo síce veľmi kruté a v prvom okamihu som to odsúdil. potom som však pochopil že napriek tej tragédii to bolo nevyhnutné - Európa im takto razantne dala najavo, že tu nie sú vítaní a že sa o nich nemienime starať...
1950: 250 miliónov
2010: 1 miliarda (prírastok +300% za cca polstoročia!)
2100: odhad vyše 2 miliardy
index pôrodnosti je medzi 6-7, v niektorých krajinách dokonca vyše 8!
slabo rozvinuté poľnohospodárstvo, neúrodné oblasti, nedostatok vody, takmer žiadny priemysel - už teraz je toľko ľudí nemožné uživiť... preto sa budú ťahať sem.
to čo sa nedávno udialo s tou utečeneckou loďou že ju NATO nechalo bez pomoci a tým na nej nechali umrieť okolo 90 ľudí smädom a hladom bolo síce veľmi kruté a v prvom okamihu som to odsúdil. potom som však pochopil že napriek tej tragédii to bolo nevyhnutné - Európa im takto razantne dala najavo, že tu nie sú vítaní a že sa o nich nemienime starať...
A čo by som akože zistil, že by ma to tak "vyliečilo" ?
Však toto je jedna z tých možností - že sa niečo stane.preventivne sa zariadit na moznu zvysenu imigraciu?
ty operujes s tym, ze sa zastavi, ja vidim to, ze sa bude len zvysovat
silmarill: ano, na prvy pohlad je to nehumanne, ale bohuzial..., ja by som ich otacal hned ako by sa dostali z vysostnych vod danej krajiny
mne staci, ze je tu viac a viac rumunov, su to europania, ale uz aj to je ina mentalita
silmarill: ano, na prvy pohlad je to nehumanne, ale bohuzial..., ja by som ich otacal hned ako by sa dostali z vysostnych vod danej krajiny
mne staci, ze je tu viac a viac rumunov, su to europania, ale uz aj to je ina mentalita
beardie: tiež som toho názoru že sa bude zvyšovať, logicky ak sa stále zvyšuje počet obyvateľov v Afrike tak bude stúpať aj počet emigrantov.
čo sa týka emigrantských lodí v našich vodách, tak by pomohla streľba ich smerom (nie priamo na lode, len na zastrašenie). myslím že by si to veľmi rýchlo rozmysleli. problém by tiež vyriešilo rozbitie pevádzačských skupín ktoré na tom ryžujú strašné prachy, nasľubujú emigrantom ako im bude v EU super a potom ich natlačia do lode ako dobytok...
čo sa týka emigrantských lodí v našich vodách, tak by pomohla streľba ich smerom (nie priamo na lode, len na zastrašenie). myslím že by si to veľmi rýchlo rozmysleli. problém by tiež vyriešilo rozbitie pevádzačských skupín ktoré na tom ryžujú strašné prachy, nasľubujú emigrantom ako im bude v EU super a potom ich natlačia do lode ako dobytok...
nemyslim si, ze by ich strelba zastavila, nemaju velmi na vyber, budu sa snazit dostat do Europy za kazdu cenu
skor bych sa pred nich postavil s fregatou a museli by sa otocit sami ak by nechceli naburat
skor bych sa pred nich postavil s fregatou a museli by sa otocit sami ak by nechceli naburat
beardie: Ja neoperujem ničím, ja spochybňujem niektoré "pravdy."
silmarill:
silmarill:
Však áno, ale teraz to je zapríčinené tým, že boli a sú revolúcie v severoafrických krajinách a ľudia utekajú - takisto ako sa vždy utekalo z vojnových zón.už teraz Taliani bijú na poplach že utečenecké tábory v Sicílii sú preplnené.
tie pravdy, ze napriklad do roku 2050 tu bude tolko moslimov ako povodneho europskeho obyvatelstva? to je mozno blbost
stane sa to do 2100, bude v tom nejaky rozdiel?
stane sa to do 2100, bude v tom nejaky rozdiel?
Alebo sa to nestane vôbec. Už konečne pochop, že predpovede na také dlhé obdobia sú nezmyselné a je to len propaganda v rukách nac(ional)istických hnutí.
nie, ty konecne pochop, ze ked sa nieco take deje poslednych 50 rokov, tak sa to bude diat aj najblizsich 50, lebo zivotna uroven Europy bude stale ovela vyssie ako uroven Blizkeho vychodu a Afriky
Ešte máš niečo vo svojom vešteckom klobúku ?
Však už teraz, v blbom roku 2011 sa začínajú proti tomu ozývať hlasy, pred chvíľou ste to tu písali. A do roku 2050 sa situácia môže stokrát zmeniť, x vecí sa môže stať. Takže áno, už konečne pochop, že podobné predpovede sú nezmyselné. Už len čakám na prognózu, resp. video na youtube od whitemedia, ako v roku 2100 bude 1000 bielych kresťanov na celom svete..
mas pocit, ze ozyvajuce sa hlasy nieco spravia v najblizsich rokoch? bodaj by si mal pravdu...
Ja si myslím, že áno. Nevidím dôvod, ak by boli s týmto problémy, ak by bola nejaká vôľa občanov, aby sa nezačali konať aj nejaké opatrenia. To len isté kruhy šíria nezmysly o tom, ako sem Židia zavádzajú multikulturalizmus atď., aby zničili kresťanský západný svet..nezmysly.
Odporúčam aj tento letáčik, síce je to o ČR, ale sú tam vyvrátené napr. niektoré stereotypy
http://www.nesehnuti.cz/publikace/letak_uprch_treti.pdf
Odporúčam aj tento letáčik, síce je to o ČR, ale sú tam vyvrátené napr. niektoré stereotypy
Pre tych menej chapavaych to poviem takto: Ak bude pokracovat sucasny trend porodnosti a pristahovalctva nebielych imigrantov tak v roku xy budeme mensinou.
To je prijateľnejšie. Lenže to ak bude je niečo na úrovni keby.
Antifašista roka sériovým vrahom
http://www.narmyslenka.cz/view.php?naze ... 2007070016
http://www.narmyslenka.cz/view.php?naze ... 2007070016
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nejako som neprišiel na to, čo to má spoločné s Arabmi ani Moslimami...A najviac ma teší, že ten šašo bol veriaci a veril v tvojho boha, Ivan.