Mozilla Firefox

Informácie o software, ankety...
jozinko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Mozilla Firefox

Príspevok od používateľa jozinko »

predosly problem vyrieseny, ale mma iny, dufam ze uz posledny.. v nastaveniach vo FF mam nastavene ze pri spusteni FF sa ma otvorit domovska stranka, no napriek tomu sa mi otvara posleda ovorena stranka. K :plus: tomu kto pomoze.. :smt024
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

ja mam taky problem s firefoxom,neviem ci ho maju/mali viaceri...
pri otvoreni viac okien napr. facebook a popritom otvorim youtube mi mozilla zamrzne a musim ju vypnut cez spravcu uloh.
a tam som si vsimol,ze sa otvara niaky plugin-container,ale je ich tam viac plugin-container.exe niekedy aj 5.
dost ma to hneva,lebo doteraz som bol s firefoxom maximalne spokojny a tento problem by som rad vyriesil,ma niekto radu ?
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

ake mas nainstalovane doplnky? mne toto robilo pri adblocku ked som mal mozzilu par hodin spustenu a ten plugin container je na flash a take to sa automaticky s mozilou spusti a robi to to ze ked ti drbne flash tak padne len ten plugin a nie cely firefox
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

ake doplnky myslis ? mozillove ?
ziadne teraz som kupil novy NB a nainstaloval som firefox4 a robi to od prveho dna.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

plugin-container je vacsinou flash, ktory sa spusta na spominanom youtube. A ked pockas chvilku, tak sa ti nevrati FF do povodneho rezimu? Nakolko to zvykne pri vacsej zatazi primrznut.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

tento problem by mala riesit mozilla lebo moze padnut na hubu a vacsina uzivatelov prejde na iny browser
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Saq.utd napísal:ja mam taky problem s firefoxom,neviem ci ho maju/mali viaceri...
pri otvoreni viac okien napr. facebook a popritom otvorim youtube mi mozilla zamrzne a musim ju vypnut cez spravcu uloh.
a tam som si vsimol,ze sa otvara niaky plugin-container,ale je ich tam viac plugin-container.exe niekedy aj 5.
dost ma to hneva,lebo doteraz som bol s firefoxom maximalne spokojny a tento problem by som rad vyriesil,ma niekto radu ?
ja som uplne taky isty problem. ked som chcel nieco pozriet na youtube, tak mi po chvili zamrzol cely firefox.
a musel som vypnut plugin container cez spravcu uloh, a potom odmrzol. ale to samozrejme neriesilo problem, a ked som znova spustil video, tak znova zamrzol.
dobra sprava je, ze uz sa to nedeje. asi to bude tym, ze ma teraz novsiu verziu FF alebo update flashu to vyriesil.
aky mas FF a mas updatnuty Flash?
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PsychoGuy »

Mne mozilla celkom ide ako ma ale v 4rke už keď niečo stahujem a vypnem ju len tak bez toho aby som dal domovsku stránku, a potom ju zapnem znovu tak ma to tam hned hodi a to sa mi nepáči.
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

Tak 4ka sa mi páčila tak prvý týždeň, teraz mi už stále mrzne a padá na každom PC tak som prešiel na chrome :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

PsychoGuy napísal:Mne mozilla celkom ide ako ma ale v 4rke už keď niečo stahujem a vypnem ju len tak bez toho aby som dal domovsku stránku, a potom ju zapnem znovu tak ma to tam hned hodi a to sa mi nepáči.
sak si to zmen v nastaveniach, je to hned v prvej zalozke prva polozka
PsychoGuy
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa PsychoGuy »

sundevil napísal:sak si to zmen v nastaveniach, je to hned v prvej zalozke prva polozka

Však ja som si to zmenil, nastavil som si že otvátať domovskú stránku ale pri sťahovaní mi to otvorí poslednú navštívenú.
romanc
Novice
Novice

Príspevok od používateľa romanc »

Ahojte môžte mi poradiť prečo mi vyhadzuje občas túto hlášku? Pozeral som aj v správe úloh programy na pozadí, ale nieje tam žiadny naviac. Firefox 4 a Win 7 ďakujem za radu
Prílohy
firefox.png
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak Firefox sa vybral cestou Chromu? Bola vydaná verzia 5ka a na prvý pohľad nič nové, nič dôležité pre bežného užívateľa... asi sa im málilo tých tort od Microsoftu.....
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

brm: http://www.mozilla.sk/2264/mozilla-prec ... vy-cyklus/ a taktiež myslím že bugfixy su dosť dôležité pre bežného uživateľa :)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

zdravim poslednu dobu mi blbne fcb cez mozillu cez chorme mi ide v pohode ... blbne mi aj chat ... neodosiela spravy stale musim refresovat stranku neviete kde moze byt chyba ?
Prílohy
aaa.JPG
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak ta to presmeruva na volaku divnu stranku. Zmen si to na facebook.com a malo by ist.. Ci som ja debil?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Space5800 napísal:brm: http://www.mozilla.sk/2264/mozilla-prec ... vy-cyklus/ a taktiež myslím že bugfixy su dosť dôležité pre bežného uživateľa :)
Vývoj je rovnaký, len číslovanie sa zrýchlilo. Asi musia vo všetkom kopírovať Chrome. Predtým zmena verzie bola vždy úplne prerobená, zlepšená verzia, ako pri FF2-FF3-FF4, bola tam nejaká ozaj obrovská zásadná zmena a teraz sa spravia nejaké opravy a to bude už FF6. Takto sa už stráca význam verzií, škoda. Predtým zmena verzie trvala aj vyše roka alebo tak nejako a malo to aj svoj zmysel. Takto už do konca roka budeme pri FF12, je to aj smiešne.

Medzi ostatnými aj toto bude len spôsobovať znižovanie podielu FF, doteraz bol tam aspoň iný dizajn, ale keď už všetko kopírujú bude to to isté len sa to bude ináč volať ako Chrome, bude to pomalšie ale bude tam veľa doplnkov. Dobre dá sa aj pri FF5 spraviť dizajn ako bolo o FF4 ale obyčajný uživateľ na to nemusí dojsť a nemusí sa mu to páčiť, že všetko sa zmenilo ale nievie ako to spraviť a radšej prejde na iný prehliadač. To základné nastavenie je ozaj katastrofálne škaredé aj nepraktické.

Chrome skopírovali Safari (dizajn), teraz FF skopírovali Chrome alebo Operu, aj ťažko povedať čo, všetko to už vyzerá úplne rovnako aj menu len sa to ináč volá, no nemuseli, bolo to tak dobré ako to bolo, ináč by to nepoužívalo toľko užívateľov.
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Tento zrýchlený vývojový cyklus je dobrá vec. Možno ide vývoj rovnakým tempom ale uživatelia sa dostanú k novinkám rýchlejšie. Už vidím ako niekto zakaždým kompiluje zo zdrojákov. Neviem prečo niekoho tie čísla tak tankujú, imho sa to schová ako pri chrome, kde človek nevie akú ma verziu pokial neklikne... Ten zbytok bude zrejme tvoj subjektívny pocit tak sa nejdem hádať :)
archer89
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa archer89 »

Caute
mam vacsi problem. Registroval som sa na jednu stranku stavkovej spolocnosti. Jeden den som sa prihlasil v pohode, ale na druhy den to furt vypisovalo ze davam zle heslo. Daval som ho dovtedy kym sa ucet nezablokoval. Na odblokovanie potrebujem mail, ID (nick) a datum narodenia. Kedze davam datum narodenia a stranka to neberie potrebujem od vas poradit.
DA SA ZISTIT NAPRIKLAD Z COOKIES vo FF CO BOLO VYPLNENE V REGISTRACNOM FORMULARI ALEBO NIE JE V COOKIES ULOZENE HESLO. PROSIM PORADTE AKO DALEJ.

P.S.: na podporu stranky som pisal a oni to cez mail neriesia, treba zavolat do ANGLICKA a TO JA ROBIT NEBUDEM

DIK
Napísať odpoveď