Znacka MG

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Znacka MG

Príspevok od používateľa Stigmar »

Zdravim rozmyslam nad kupou tohoto vozidla na vikendy MG F 1.8 VVC . Je niekde na SR vobec servis na tieto Britske stroje ? Je to fakt pecka auto po 1. jazde skvely pocit ... nie je to nejaky trhac asfaltu ale na prijemne povozenie . Mate nejaku skusenost s touto znackou ? Diky.
originali
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Znacka MG

Príspevok od používateľa originali »

mg sa uz ani nevyraba... takze s dielmy to bude kus zlozitejsie
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

To, ze sa nevyraba neznamena, ze dielce sa nedaju zohnat.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

tomasmate: ano, lenze to nie su š120 ktorych mas plne vrakoviska ..ak nato najde diely, budu dost drahe
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

na servis treba dobreho garaznika, ktory je zvyknuty na hondy a pripadne rovery .. a hlavne takeho, ktory je dosledny ...

s dielmi nebude najmensi problem ... to ze sa nieco nevyrab, alebo ze neexistuje znaccka nevypoveda o dostupnosti dielov vonkoncm nic :) .. s VB si tych dielov dotiahnes, alebo nechas poslat kolko len chces a za velmi priaznive prachy, kedze je to relativne "ludove kabrio" :-)

//autoeditácia príspevku (15 Máj 2011, 14:28)
hellboy - nevies o com ... tychto paštik je v anglnoch ako nasratych - jazdia tam na tom prave mladi chalan, lebo je to vykonny roadster za faje prachy :-) .. takze prave ekvivalent nasej Š120 :-D
originali
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa originali »

zijem v anglicku a potvrdzujem. ide hlavně o lacnu poistku.

//autoeditácia príspevku (15 Máj 2011, 17:36)
originali napísal:zijem v anglicku a potvrdzujem. ide hlavně o lacnu poistku.
citaj poriadne sak su to len 2 vety. mohol by si sa aj podpisat(odkaz pre dobrodinca co mi znizil karmu)
som sa vyjadroval k tomu ze tu je to ako s120. inak ani na scrapyardoch nesu zeby sa dali lacne dielce zohnat...
Stigmar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stigmar »

Dakujem uz som sa spytaj aj v servise u kamarata a mate pravdu jedna sa o oblubeneho sportoveho roadstera vo VB a s dielmy nema byt ziadny problem .. dakujem za info . =)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Stigmar ja mám Rover 416Si a pri kúpe som mal strach, že ak sa niečo pokazí, tak nezoženiem diely. ten strach bol zbytočný a všetky diely sa na to dajú kúpiť aj tu na Slovensku a za dobré €. kupoval som do auta strednú časť a zadnú časť výfuku. suma dokopy cca 150€. ďalej to bola hlava a palec rozdeľovača v cene necelých 15€. lemy zadných blatníkov aj s dovozom za 82€ oba kusy. čo sa týka MG, tak ceny sú veľmi podobné a dostupnosť tak isto. nebál by som sa ísť do toho auta. inač čo si spomínal ohľadom toho vozenia, tak máš pravdu. tieto auta majú určité svoje čaro. raz som sa previezol a povedal som, že to auto chcem.
Napísať odpoveď