MAGIO INTERNET TURBO 2

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
quartz
Light Star
Light Star

MAGIO INTERNET TURBO 2

Príspevok od používateľa quartz »

Dobrý deŇ chcel by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s týmto internetom lebo si ho chcem dať. Sú tie rýchlosti čo píšu (download/upload 2 048 / 384 kb/s) pravdivé? Neni sú tam časté výpadky?
Ďakujem za odpovede.
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: MAGIO INTERNET TURBO 2

Príspevok od používateľa Zaxman »

vápadky tam niesu šak to je kabel nie cez anténu , ja osobne mam TURBO 3 a facha vpoho :) download 0,5mb/s :) ked je fajný rusky torrent , som spokojny
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ja mam na private tento net a pohoda. rychlosti su pravdive. m´budem ho mat cca uz rok a zatial nevypadol (asi iba raz cca na 3 hodky). som velmi spokojny
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

za to koľko peňazi chcú tak sú dosť pomalý + obmedzenie sťahovania. ale tak máš skvelú servisnú podporu...
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

quartz napísal:download/upload 2 048 / 384 kb/s
to su kilobity/s cize real rychlost je max 300kilobajtov/s download,
na surfovanie ten net bohato staci, aj cs-ko na nom ma hratelny ping....
quartz
Light Star
Light Star

A je to pravda že sa mi zvýši upload na tých 512kb/s ked zaplatím ten 1 krát 2 eura?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ano
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ano realna rychlost je tak 250 kilobajtov/s a ano Up sa ti zvysi na 60. Vypadky niesu, je stabilný ak nemas inu moznost, lepsiu pomer cena/rychlost. Tak neni ocom.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

Filipito napísal:za to koľko peňazi chcú tak sú dosť pomalý + obmedzenie sťahovania. ale tak máš skvelú servisnú podporu...

to je pravda ale nie každý býva v meste kde ma na výber 10 internetov
quartz
Light Star
Light Star

Pascalwb napísal:Ano realna rychlost je tak 250 kilobajtov/s a ano Up sa ti zvysi na 60. Vypadky niesu, je stabilný ak nemas inu moznost, lepsiu pomer cena/rychlost. Tak neni ocom.
Len? som si myslel ze to da tych 350 ci kolko tam pisu..... a ze upload 512 ked zaplatis 2e takze to neni pravda?
beardie
Redeemer
Redeemer

ano, zvysi sa ti na 512 kbps, co zodpoveda 64 kBps
quartz
Light Star
Light Star

Takze podla teba je lepsie ked si ho dam kukni na moje rychlosti co mam s tymto netom:
Rýchlosť prijímania dát (download) 292 kB/s (2,3 Mbps)
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 9,9 kB/s (79 kbps)
Mam si dat ten magio turbo 2 alebo si nechat tento co mam
ale ony tam pisu ze kb/s nie kbps to je rozdiel ci ne? :D
dakujem za odpovede
beardie
Redeemer
Redeemer

rychlost prijimania bude rovnaka, rychlost odosielania bude 6-krat vyssia
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

koľko platíš?
quartz
Light Star
Light Star

13.24 eur za tento co mam

//autoeditácia príspevku (15 Máj 2011, 21:58)
beardie napísal:rychlost prijimania bude rovnaka, rychlost odosielania bude 6-krat vyssia
ale ja mam nekedy rychlost uploadu aj 40 kb/s takze to asi neni ziadny rozdiel v porovnani s mojim internetom.....skoda hladal som nejaky internet ktory by mal lepsi upload aspon 90 kb/s
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Filipito napísal:za to koľko peňazi chcú tak sú dosť pomalý + obmedzenie sťahovania. ale tak máš skvelú servisnú podporu...
Ta servisna podpora je dost o kkte, ale to neva. Obmedzenie tam je down 200GB na mesiac, ale pri takej rychlosti by si sa tomu musel seriozne venovat, ak by si to chcel prekrocit. A po prekroceni ti na urcity cas obmedzia rychlost, takze ziadne priplatky..
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

mi-chau napísal: Ta servisna podpora je dost o kkte, ale to neva. Obmedzenie tam je down 200GB na mesiac, ale pri takej rychlosti by si sa tomu musel seriozne venovat, ak by si to chcel prekrocit. A po prekroceni ti na urcity cas obmedzia rychlost, takze ziadne priplatky..
Mas aj nejaky konkretny priklad ci len kydas, lebo si nieco nepochopil?? Napis co konkretne bolo o kkte na tej technickej podpore, zaujimalo by ma to. Co sa tyka FUP, to je 120GB pre Turbo 1 a 2 a 240 pre 3 a 4.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No tak napriklad prechod z Turba 1 na Turbo 2 im trval nesmierne dlho. prebehol test linky - ok, beriem. Prisli nove prihlasovacie udaje, boli samozrejme so zmluvou na iny program ako som chcel. Tak to stornovali, poslali zas. Tentokrat spravne, ale bez uplatnenia nejakej sezonnej zlavy, neviem rpesne o aku islo. Tak sa to stornovalo druhy krat. Na tretikrat v poho, az nato, ze akosi zabudli na router (kt. som predtym potvrdil telefonicky). Tak som musel zas volat ja. Tentokrat bez stornovania.

Nehovoriac o tom, ze ked mam problemy s pripojenim, tak sa dovod odstavky dozviem az po 4 minutovom hovore.
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

mna akurat nastvalo ze tymi zrychlovaniami(kedze to bolo objednavane dost davno myslim ze to bola 1.5ka pri objednavke) som si nazbieral na 2.7 Mbit a ked som dal update na 512 upload tak to padlo na 1.7Mbit pricom zevraj to je ok ze je to v norme este. ale inac okrem tych cien spokojnost
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

mi-chau napísal:No tak napriklad prechod z Turba 1 na Turbo 2 im trval nesmierne dlho. prebehol test linky - ok, beriem. Prisli nove prihlasovacie udaje, boli samozrejme so zmluvou na iny program ako som chcel. Tak to stornovali, poslali zas. Tentokrat spravne, ale bez uplatnenia nejakej sezonnej zlavy, neviem rpesne o aku islo. Tak sa to stornovalo druhy krat. Na tretikrat v poho, az nato, ze akosi zabudli na router (kt. som predtym potvrdil telefonicky). Tak som musel zas volat ja. Tentokrat bez stornovania.

Nehovoriac o tom, ze ked mam problemy s pripojenim, tak sa dovod odstavky dozviem az po 4 minutovom hovore.
Co sa tyka toho prechodu to je vec procesna s tym technicka podpora nema nic. A k tomu vypadku netu asi len tolko, ze je par pripadov kedy nie je mozne urcit presnu pricinu vypadku (resp. nejavi sa to ako porucha zo strany T-comu), alebo len pocas toho hovoru sa to agent dozvie resp. pribudne nejaka moznost korelacie k sietovej poruche.
Napísať odpoveď