teplovodiva pasta na vyssiu teplotu
-
existpierre
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
teplovodiva pasta na vyssiu teplotu
Zdravim, v praci pouzivame teplovodivu pastu, na elektrodu, ktora mava teploty tak od 145 do 200 stupnov. Bola by taka pasta vhodna na napastovanie CPU a GPU v notebooku? Je hustejsia pruznejsia, biela.
Re: teplovodiva pasta na vyssiu teplotu
Odskúšaj, malo by to fungovať. Ale aj tak by som procesor extrémne nepretaktovával.
-
existpierre
Medium Star
ja ho taktovat nechcem, len tam chcem dat kvalitnu pastu aby mi moc nekolisali teploty a teplo sa dobre odvadzalo ... no skusim len mam obavy ci to vydrzi. ze ci tie pasty nemaju dake minimalne pracovne teploty.
Isto nie. Princíp je rovnaký - prenos tepla. Nabootuj do setupu, daj si v menu sledovanie teplot a pozeraj. Uvidíš, čo to robí. A daj aj vypnutie PC podľa Tebou nastavenej teploty procesora, daj s kľudom aj 80 stupňov.
-
existpierre
Medium Star
ok dakujem pondelok potom sem napisem ze ci to pomohlo
-
Lukkas
Star
Taketo pasty pouzivam aj ja, tiez sluzili na chladenie tranzistorov a takychto veciciek. A poviem ti lepsiej pasty asi neni
. Už len z toho dovodu ze ked ju das na procesor a o 2 roky budes ten procesor menit tak ta pasta bude stale taka ista ako ked si ju tam prvy krat dal. Co sa o niektorych "sedych" pastach neda povedat
.
-
existpierre
Medium Star
ved presne o to mi ide, tato pasta zatvrdne az pri 250°C takze to bude mat dlhu zivotnost 
-
Lukkas
Star
Ja som to testoval, na grafikach od Nvidie 8600M rada v notebooku dal som tam ciernu pastu. Po mesiaci zataze a aj bezneho pouzivania som to pozrel a bola tvrda ... Dal som bielu a aj po mesiaci tej istej zataze a bezneho pouzivania bola stale taka ista. Skusil som aj kvalitnejsiu sedu pastu ta bola stuhlejsia ako nova ale v podstate plnila svoj ucel 
-
existpierre
Medium Star
nakoniec som ju nasiel aj na gme
... je to tato
http://www.gme.sk/sk/-p749-068.html doporucujem
maximalna spokojnost