Dokonalé chladenie PC? Hoďte ho do oleja!
Studujem na vysokej skole materialy a ocele a rozne zliatiny z vyberu: voda, vzduch, olej najlepsie chladi voda. Ale s tym olejom je to zaujimave, ale ten pocitac asi uz nikomu nepreda
Resp. nikto to nebude chciet kupit, ved kto by chcel kupit grafiku za5ratu od oleja. KKz, asi hodim skrinu do fritezy. Dufam, ze mama nezapne fritezu

-
Vajpo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
chlapci s stou zarukou sa spametajte . sak sa pozrite na tu dosku ! ved to je stare jak republika cely ten pocitac ..
za druhe do oleja vkladam len rezne a maso sem tam cibulku !
ako dobry napad to je . ale treba ho riadne premakat a to musie vyrobcovi HW aby vymysleli chladenie na baze oleja a tym sa ocividne zmeni cela struktura stavby pocitaca ..
zatial sa mi to nepaci ale ak to nejaky vyrobca premaka co asi bude trvat dlhsiu dobu tak potom ano ..
za druhe do oleja vkladam len rezne a maso sem tam cibulku !
ako dobry napad to je . ale treba ho riadne premakat a to musie vyrobcovi HW aby vymysleli chladenie na baze oleja a tym sa ocividne zmeni cela struktura stavby pocitaca ..
zatial sa mi to nepaci ale ak to nejaky vyrobca premaka co asi bude trvat dlhsiu dobu tak potom ano ..
na prvom obrazku si vsimnite ze tam su flasky z dakeho kuchynskeho oleja nie??? mamaaaaaaaak de mas olej daj sem
heh xcelo by to otestovat na dakom starom PC ci by to slo v pohode spravit
ale inak haluz len ako casto treba menit olej
ale fajn napad, hrate sa na PC sem tam otocite ten reznik co sa vam smazi vedla v PC v oleji
rofl zivot jak sf1na 
myslim, ze by ma trapil ten ponoreny zdroj a hlavne jeho ventilator...urcite by mu ten olej branil v otackach a motor ventilatoru by zrejme stracal na otackach... a mozno by to slo bez ventilatoru.
Ako vrch akvaria by som zrejme pouzil hlinikovu platnu a na nej hlinikove kusy, ktore by boli ponorene do oleja, to preto, keby sa nahodou olej prehrial, nech sa teplo odvadza aj von...
Este to treba vyskusat, mozno sa na to dam.
Ako vrch akvaria by som zrejme pouzil hlinikovu platnu a na nej hlinikove kusy, ktore by boli ponorene do oleja, to preto, keby sa nahodou olej prehrial, nech sa teplo odvadza aj von...
Este to treba vyskusat, mozno sa na to dam.
-
gego
Light Professional
jezis ako sa mu to mozes skratovat ked je olej nevodivy cize dokonaly izolant hmmm ??? inak ved aj rozvodove trafa su takto chladene nic nove nevymyslel mne skorej ide o to ze ten olej pritahuje prach asi tak o nejaky mesiac uvidi ako to bude vyzeratttaappeettaarr napísal:ti kokso a to mu neskratuje?
-
nemesis3220
Expert
-
Neregistrovaný