Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Loituma - Leva´s Polka
Vďaka obom a K
To by som nenašiel ani do Vianoc
Teraz mi to už dáva zmysel , je to fínska pieseň , tak to hrali len pri zápasoch Fínska
To by som nenašiel ani do Vianoc
Teraz mi to už dáva zmysel , je to fínska pieseň , tak to hrali len pri zápasoch Fínska
Uz mam cast s tej pesnicky ktoru hladam je to tu:
//nikto nic???
//nikto nic???
dneska sa to hralo cesi-rusi tato pesnicka je dost znama starsia skupina, ale neviem kto to spieva, ale takto sa to tam nejako spievalo "na na na na na na na na hehehej slovensko!" nevie niekto co je to za skupina, typujem, ze to bude nejaka rockova z 80r.
Axxis - Na na, hey hey, kiss him goodbye
Diky, to je ona
este neviem, pred tym ako zacnu hrat zaznie este najprv taka melodia a potom az zacnu hrat
neksa hrala na radio kosice asi okolo 20:50 az 21:00 spievalo sa tam nieco take asi > It's okay, It's okay, It's allright -pravdepodobne to bolo v refrene ... muzsky hlas viac neviem bola dobra nestihol som si uz pozriet playlist tak niekto ak pocuval o takom to case radio KE tak by mozno vedel prist na nazov 
Chcem vedieť názov pesničky viem že ten začiatok je Fugges...ale ja chcem tu hudbu čo začína v 30 sek. a to viem že nieje Fugges
prosim vas zna nekdo nazev tehle pisnicky? K+
pod videom je odkaz...
Kód: Vybrať všetko
Like the soundtrack? DOWNLOAD HERE FOR FREEEE: http://www.corridor-digital.com/music/cheats.mp3
to je sice pekne, ale ja hledam nazev, download nepotrebujih.olub napísal:pod videom je odkaz...
Kód: Vybrať všetko
Like the soundtrack? DOWNLOAD HERE FOR FREEEE: http://www.corridor-digital.com/music/cheats.mp3
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
predpokladám že názov sa nedozvieš lebo to bude asi jeho vlastná tvorba alebo tvorba ktorá je voľne šíriteľná teda aspoň by mala byť čiže názov neexistuje ..!! ale načo ti je názov ked možeš mať hudbu bez názvu! ..no okey
tiez neviem naco potrebuje nazov, ked ludia hladaju nazov tak iba preto aby to potom mohli stiahnut.....ale to je jeho vec, snad ti niekto pomoze, iba som myslel ze si to prehliadol 
treba jestli to je na yt nebo nekde na netu, abych mohl stahnout full verzi jestli je, a navic mam neco s prohlizecem, ze to stejne stahnout nemohuh.olub napísal:tiez neviem naco potrebuje nazov, ked ludia hladaju nazov tak iba preto aby to potom mohli stiahnut.....ale to je jeho vec, snad ti niekto pomoze, iba som myslel ze si to prehliadol
vie niekto názov peničky kde sa spieva :"pribeh zivota zapise kronika nic jej neuknika neomylne fakty nasa lyrika na jednej strane kritika ... "
Zdravim, zhanam nazov,videoklip jednej pesnicky,neviem o nej az tak vela informacii,ale tomu kto ju pozna by to malo stacit.
Je to taka starsia pesnicka(mam pocit ze slovenska) spievaju v nej dvaja chlapi,jeden je plesaty a pozadie im robia dost pekne dvojicky. Odohrava sa to aj na nejakej letnej terase,aj na takej malej lodke spievaju. je to taka vtipna pesnicka.
diky moc ak to niekto pozna
Je to taka starsia pesnicka(mam pocit ze slovenska) spievaju v nej dvaja chlapi,jeden je plesaty a pozadie im robia dost pekne dvojicky. Odohrava sa to aj na nejakej letnej terase,aj na takej malej lodke spievaju. je to taka vtipna pesnicka.
pidi niečo od maduar?
nie nie to som skusal.
Nemyslis nahodou Made 2 Mate?PiDi napísal:Zdravim, zhanam nazov,videoklip jednej pesnicky,neviem o nej az tak vela informacii,ale tomu kto ju pozna by to malo stacit.
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2011, 23:12)
Nemyslis nahodou Made 2 Mate?PiDi napísal:Zdravim, zhanam nazov,videoklip jednej pesnicky,neviem o nej az tak vela informacii,ale tomu kto ju pozna by to malo stacit.
no informacne som to dal celkom mimo,ale je to ono,diky moc