ak by spadla kocka na ľadaudiotrack napísal: ale veď výber tej "profi" firmy je vec organizátorov. Tí predsa vyberali aj "profi" grafika čo dosral goolyho a potom sa musel prerábať znova. Alebo myslíš že to nám určilo iihf komu to máme dať robiť? Je to proste chyba organizátorov a ospravedlňovať to že to nevadilo hre je smiešne. Bola to školácka chyba, čo nemá obdoby. Alebo sa už niečo také niekedy stalo? Ak už toto nenazvete trapasom, tak ja fakt neviem čo by sa tam muselo stať aby ste hovorili že nastal trapas
MS v hokeji, Slovensko 2011
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
dost ma pobavil konecny power ranking na IIHF.com
ku kazdemu timu je priadana nejaka srandicka.... hadajte co napisali k nam
1.FINLAND
The best things in life are worth waiting for. Congratulations, Suomi!
2.SWEDEN
So sorry about the silver, Sweden
3.CZECH REPUBLIC
Russia, you just got Cervenka-ed
4.RUSSIA
Real Ovechkin emerges from hiding in Brazil, denounces impostor
5.CANADA
Sorry, Bob – the dog ate my homework and I slept in
6.NORWAY
We won the Nordic bronze medal! Yay us!
7.GERMANY
Danke schön, Uwe
8.USA
Palin still contemplating run for USA Hockey presidency
9.SWITZERLAND
Soon, Raphael Diaz will be more famous than Cameron Diaz
10.SLOVAKIA
We delivered on our guarantee – of great beer and gorgeous women
11.DENMARK
Not great, but almost as good as Slovakia
12.FRANCE
Not good, but almost as mediocre as Denmark
13.LATVIA
We're still here
14.BELARUS
So are we!
15.AUSTRIA
“Relegate Me Amadeus”
16.SLOVENIA
If you can spell “Ljubljana,” come party with us in Division I next year
ku kazdemu timu je priadana nejaka srandicka.... hadajte co napisali k nam
1.FINLAND
The best things in life are worth waiting for. Congratulations, Suomi!
2.SWEDEN
So sorry about the silver, Sweden
3.CZECH REPUBLIC
Russia, you just got Cervenka-ed
4.RUSSIA
Real Ovechkin emerges from hiding in Brazil, denounces impostor
5.CANADA
Sorry, Bob – the dog ate my homework and I slept in
6.NORWAY
We won the Nordic bronze medal! Yay us!
7.GERMANY
Danke schön, Uwe
8.USA
Palin still contemplating run for USA Hockey presidency
9.SWITZERLAND
Soon, Raphael Diaz will be more famous than Cameron Diaz
10.SLOVAKIA
We delivered on our guarantee – of great beer and gorgeous women
11.DENMARK
Not great, but almost as good as Slovakia
12.FRANCE
Not good, but almost as mediocre as Denmark
13.LATVIA
We're still here
14.BELARUS
So are we!
15.AUSTRIA
“Relegate Me Amadeus”
16.SLOVENIA
If you can spell “Ljubljana,” come party with us in Division I next year
Tak vypadok elektriny noaudiotrack napísal: výpadok elektriny na 10 minút, zle vymerané brány, okradnutie demitru a dánskej repre, spievanie slovenskej hymny fanúšikmi po výhre čechov o bronz... Ale hej, neprišla nahá lady gaga. Žiaden škandál sa neudial
No napriklad este horsi lad, zla hymna, zla vlajka (pre vitazny tim), atd.audiotrack napísal: ale veď výber tej "profi" firmy je vec organizátorov. Tí predsa vyberali aj "profi" grafika čo dosral goolyho a potom sa musel prerábať znova. Alebo myslíš že to nám určilo iihf komu to máme dať robiť? Je to proste chyba organizátorov a ospravedlňovať to že to nevadilo hre je smiešne. Bola to školácka chyba, čo nemá obdoby. Alebo sa už niečo také niekedy stalo? Ak už toto nenazvete trapasom, tak ja fakt neviem čo by sa tam muselo stať aby ste hovorili že nastal trapas
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zbraň na štadione by bola chyba vstupnej kontroly
pád štadiona by bola chyba architektov
pokazený lad by bola chyba v chlorovej vode
...
čo tam potom tí organizátori robili? Písali si čiarky k menám keď padol gol aby vedeli komu dať hodinky? Sa uvedom prosím ťa čo píšeš. Ten hotel vybrali organizátori, dokonca ho špeciálne pre MS pripravovali. Na tých poschodiach boli iba reprezentácie, a keď bola zvýšená bezpečnosť v celom meste, tak prečo nie aj v hotely? O toto sa predsa majú postarať. Ešte povedz že to bol obyčajný hotel a každý hráč si platil sám nocľah
gothar: na margo tej zlej hymny ma teraz prešli zimomriavky keď som si spomenul na tú našu celebritu čo spievala našú hymnu na otvorení. V našej 200 km vzdialenej prievidzi nám praskali poháre jak ziapala. To mohli radšej pustit z gramofonu
//edit: kým som dopisoval, tak ma kolega podomnou prebehol
pád štadiona by bola chyba architektov
pokazený lad by bola chyba v chlorovej vode
...
čo tam potom tí organizátori robili? Písali si čiarky k menám keď padol gol aby vedeli komu dať hodinky? Sa uvedom prosím ťa čo píšeš. Ten hotel vybrali organizátori, dokonca ho špeciálne pre MS pripravovali. Na tých poschodiach boli iba reprezentácie, a keď bola zvýšená bezpečnosť v celom meste, tak prečo nie aj v hotely? O toto sa predsa majú postarať. Ešte povedz že to bol obyčajný hotel a každý hráč si platil sám nocľah
gothar: na margo tej zlej hymny ma teraz prešli zimomriavky keď som si spomenul na tú našu celebritu čo spievala našú hymnu na otvorení. V našej 200 km vzdialenej prievidzi nám praskali poháre jak ziapala. To mohli radšej pustit z gramofonu
//edit: kým som dopisoval, tak ma kolega podomnou prebehol
dobre, ja este mozno uznam ako fail nechat spievat nasu hymnu sisu sklovsku, ktora si uz na to dufam netrufne 
// dobre hotel...ale boze na slovensku sa kradlo stale a stale sa aj bude, kradnut a rozkradat
// dobre hotel...ale boze na slovensku sa kradlo stale a stale sa aj bude, kradnut a rozkradat
Krása Suomi až mi bolo ľúto Švédov tomu sa hovorí deštrukcia. 
Sklovska spievala lebo jej to vybavil jej novy pan manzel (asi jej presiel macku autom tak si to musel vyzehlit)
Audio trochu ta poopravim, urcite to co sa stalo je ZODPOVEDNOST organizatorov, ale nie ich chyba alebo zlyhanie, sampionat slapal
Audio trochu ta poopravim, urcite to co sa stalo je ZODPOVEDNOST organizatorov, ale nie ich chyba alebo zlyhanie, sampionat slapal
audiotrack: No na tu nasu uvrestanu hymnu som aj zabudol 
Fíni predviedli krásny hokej a pekne vyškolili Švédov hlavne v tretej tretine. Gratulujem im k zlatu, určite si to zaslúžili.
Vyzdvihnem výkon Fastha, kt. predvádzal fakt dobré zákroky celý šampionát. A na Granlundov gól sa bude ešte dlho spomínať, tento mladík to spravil fakt parádne.
Boli to určité skvelé majstrovstvá plné prekvapení, ale aj pekných hokejových momentov.
Treba len dúfať, že o rok sa poskladá opäť dobrá partia našich hokejistov a budú mať tie najvyššie ciele. 
Vyzdvihnem výkon Fastha, kt. predvádzal fakt dobré zákroky celý šampionát. A na Granlundov gól sa bude ešte dlho spomínať, tento mladík to spravil fakt parádne.
Boli to určité skvelé majstrovstvá plné prekvapení, ale aj pekných hokejových momentov.
si myslel ironicky dufam ze ?Plasmon napísal:...a budú mať tie najvyššie ciele...
aj tento rok sme mali to naj a aj ciele boli vysoke...a pozri
pochybujme ze buduci rok sa zide taka partia ako tento...kazdopadne tam bude viac mladych a menej skusekych a ja som uz teraz zvedavy ako vykon podaju
mozno to bude nakoniec lepsie ako teraz
-
t0m4s3
Admin
O moc horsie ako teraz to uz byt nemoze, jedine, ze si zahrat opat o zachranu!
Neviem čo tu plačete a niektorí sa smejete nad tým ako ideme prehrávať a neviem čo. Nikdy neviete možno motyka vystrelí a potiahneme to aj my ďalej. Možno to nebude hneď ale verím, že bude. Keď to mohli dotiahnuť nemci, nori tak možno niekedy aj my. Teraz sa im smejete a potom im budete vytvárať fan stránky na facebooku. Každý správny fanúšik ma fandiť v dobrom aj v zlom.
Ale kazdy fanusik, ktory slovensky hokej sleduje, vidi, ze vela sanci nemame a treba podporit nove talenty, pretoze sucasna generacia uz nestiha. To nie je robenie si srandy, ale realisticky pohlad na situaciu slovenskej reprezentacie. Nemozeme sa spoliehat na to, ze to mozno vyjde, treba budovat tim tak, aby isiel na istotu.
-
Sagittarius
Guru
Skupiny MS na budúci rok: http://en.wikipedia.org/wiki/2012_IIHF_ ... ampionship
-
Scorpion90
King
Vyzera to celkom fajn, vypadnutie nehrozi..kludne mozme skoncit v prvej stvorke
//zabudol som dopisat, ze v skupine
//zabudol som dopisat, ze v skupine
-
Soviet
Darca
Nestihnu skoncit tie potupne majstrovstva pre SVK a naivna slovac opatovne veri na dalsich v umiestnenie, ktore si asi z pindura vycucame. ze Scorpion? Podla coho si usudil tvoj nazor?
-
Scorpion90
King
Nemyslim si ze je to naivne:
a) bol by som hlupy, keby som neveril ze porazime Francuzov ci Kazachstan. Stale mame lepsich hracov
b) USA su vzdy velky otaznik
c) so Svajciarmi sme +- stale na podobnej urovni, cize nase vitazstvo sa neda vylucit
Buduce majstrovstva su este poriadne daleko a bude zalezat od mnohych faktorov, ako sa budu vyvijat, ale nie som uplny pesimista.
Nie som si isty ci mam dobre informacie, ale vraj vypadava len posledny v skupine. Pri vsetkej ucte si nemyslim, ze sme v tej skupine najslabsi. Play-off hraju najlepsie timy v ramci skupiny (stvrtfinale). Pri spleti pozitivnych faktorov mame na 3-4 miesto v skupine
Inak si myslim, ze hrat play-off v ramci skupiny je riadna blbost..
a) bol by som hlupy, keby som neveril ze porazime Francuzov ci Kazachstan. Stale mame lepsich hracov
b) USA su vzdy velky otaznik
c) so Svajciarmi sme +- stale na podobnej urovni, cize nase vitazstvo sa neda vylucit
Buduce majstrovstva su este poriadne daleko a bude zalezat od mnohych faktorov, ako sa budu vyvijat, ale nie som uplny pesimista.
Nie som si isty ci mam dobre informacie, ale vraj vypadava len posledny v skupine. Pri vsetkej ucte si nemyslim, ze sme v tej skupine najslabsi. Play-off hraju najlepsie timy v ramci skupiny (stvrtfinale). Pri spleti pozitivnych faktorov mame na 3-4 miesto v skupine
Inak si myslim, ze hrat play-off v ramci skupiny je riadna blbost..
-
Sagittarius
Guru
No Bielorusko ide tiež dole vodou, výsledok Francúzska na týchto MS bol skôr skôr náhodou ako pravidlom, Kazachstan je nováčik, ale vždy keď sme sa na MS stretli sme s ním nemali väčšie problémy (2005, 2006, 2009) a potom by nám mohlo stačiť víťazstvo nad jedným z dvojice USA a Švajčiarsko, čo nie je nepredstaviteľné. A sme v prvej štvorke (pravdaže skupiny, ako to Scorpion myslel). A hlavne na MS pôjde náš tím pod mnohonásobne menším tlakom a nižšími ambíciami ako teraz, takže môžu len prekvapiť.
// Scorpion90: Áno, vypadáva posledný v skupine. A to play-off v skupine dúfam, že bude iba počas najbližších dvoch rokov, kým sú MS v dvoch krajinách, lebo napr. v roku 2014, keď budú dokonca v jednom meste, tak to bude riadna blbosť.
// Scorpion90: Áno, vypadáva posledný v skupine. A to play-off v skupine dúfam, že bude iba počas najbližších dvoch rokov, kým sú MS v dvoch krajinách, lebo napr. v roku 2014, keď budú dokonca v jednom meste, tak to bude riadna blbosť.
-
Soviet
Darca
No tak v skupine je ine ako v prvej celkovej stvorke, ako som to pochopil ja
Tam je trochu vacsi rozdiel.
Inak nice photos http://www.sme.sk/c/5894759/majstrovstv ... unach.html
Inak nice photos http://www.sme.sk/c/5894759/majstrovstv ... unach.html