Paypal, platby cez paypal
Re: Platby cez paypal
@stifler1: ak platis systemom, ze paypal ti najprv stiahne z karty a potom sa to zaplati cez paypal tak problem nastal medzi komunikaciou tvojej karty a paypalom. Niekedy mam aj ja take dni. Na niektore stranky kde paypal/kartu pouzivam pravidelne proste ta karta v jeden den nechcela ist.
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Prosim Vas helpnite mi ... aky je rozdiel medzi Personal a Bussines paypal uctom? Su rozdiely v poplatkoch pripadne nejake poplatky za vedenie bussines uctu?
Diky moc.
Diky moc.
@LuKKaS: ak nemas nejaku company tak max Premier.
https://www.paypal.com/sk/cgi-bin/websc ... countTypes
https://www.paypal.com/sk/cgi-bin/websc ... countTypes
-
Lukkas
Star
Hej mam, podla toho co som sa docital tak ak som to aj pochopil spravne poplatky nie su su len poplatky za kazdy prijaty obnos penazi a to 3.14% z ceny... za odosielane platby sa nic neplati. Spravne? 
je tu niekto kto by mi objednal niečo cez paypal ? najlepšie niekto kto ma aspon nad 1000 príspevkov respektíve mi tu niekto nanho može dať odporúčanie ? (okrem Gangyho)
ja som objednával tovar asi dokopy za 5000e a všetko v poriadku.Zaxman napísal:je tu niekto kto by mi objednal niečo cez paypal ? najlepšie niekto kto ma aspon nad 1000 príspevkov respektíve mi tu niekto nanho može dať odporúčanie ? (okrem Gangyho)
no mohol by tu niekto hodiť pozitivný feedback na APOfiska ? ?
neber to vzlom ale máš len 43príspevkov a nechcem objednať niečo za par €
-
guess.whoo
Redeemer
zaxman napis mi ss ak chces
-
Lukkas
Star
Ak chces helpnem ti
+ dokazem ti to preclit, aj vystavit doklad ak by bolo treba a mozes si to dat do uctovnictva
Samozrejme zalezi od druhu tovaru.
Napis SS
+ dokazem ti to preclit, aj vystavit doklad ak by bolo treba a mozes si to dat do uctovnictva
Napis SS
no nakoniec som sa rozhodol že idem do banky vybaviť debetnu kartu a spraviť si sám paypal, kedže objednávam v poslednej dobe dosť často, ale aj tak dakujem všetkým za ochotu 
-
barborka16
Novice
ahoj prosím vás viete mi niekto poradiť. chcem si verifikovať paypal účet, ale všade sa píše, že vlastne ja tam zadám číslo svojej karty a oni mi z účtu "strhnú" 1,5€. to nechápem ako je možné, ako mi môžu na základe verejne dostupnej informácie ako je číslo karty strhať peniaze? to môžem niekomu vziať kartu, napísať tam číslo a strhnú jemu peniaze a nielen 1,5 na úvod ale aj v budúcnosti hocikedy, hocikolko. ako to funguje? nechcem aby mi vybielili účet, a tiež by mi vadilo keby mi z účtu mizlo aj ked len euro mesačne z ničoho nič....
verifikovať=overiť údaje
jednoducho ak si spraviš učet na paypale na meno : Ferko Mrkvička , a daš tam čislo kreditky Janka Podrážky, tak tým padom pri overovaní nastala chyba kedže sa údaje nezhoduju a nestiahne sa ti ani 1,50€ a ani nebudeš mať verifikovany učet , čiže nefunkčný , až kým nedaš číslo karty s rovnakým menom na ake je napísaný aj paypal učet
jednoducho ak si spraviš učet na paypale na meno : Ferko Mrkvička , a daš tam čislo kreditky Janka Podrážky, tak tým padom pri overovaní nastala chyba kedže sa údaje nezhoduju a nestiahne sa ti ani 1,50€ a ani nebudeš mať verifikovany učet , čiže nefunkčný , až kým nedaš číslo karty s rovnakým menom na ake je napísaný aj paypal učet
f pohode beriem toZaxman napísal:no mohol by tu niekto hodiť pozitivný feedback na APOfiska ? ?
-
Scorpion90
King
Zaxman napísal:verifikovať=overiť údaje
Nie celkom...
Ak dam meno na paypale Ujo Zaxman a cislo karty Uja Zaxmana aj tak mi je to na dve veci.. Dolezity je 4-miestny kod transakcie (tej 1,5e), kt. ti povedia v banke. Samozrejme po overeni totoznosti
No a o bezpecnost sa nemusis bat Barborka..Paypal sice ma zaujem o tvoje peniaze, ale bude ich z teba tahat vyhraden legalnou cestou. Teda iba ak zacnes nieco predavat
Nesuhlasim. Mal som na svojom ucte verifikovanu mamkinu kartu a pohoda.Zaxman napísal:až kým nedaš číslo karty s rovnakým menom na ake je napísaný aj paypal učet
-
barborka16
Novice
OK. dakujem za odpovede, pomohli ste mi =)
ešte by som sa chcela spýtať, či by sa tu s niekym nedalo dohodnúť tak, že ja by som poslala peniaze na paypal a dotyčný mne tu sumu na neteller napríklad. nejde o velké sumy tak okolo 10,15..
ešte by som sa chcela spýtať, či by sa tu s niekym nedalo dohodnúť tak, že ja by som poslala peniaze na paypal a dotyčný mne tu sumu na neteller napríklad. nejde o velké sumy tak okolo 10,15..
Zdravím, hladám človeka ktory by bol ochotny kupiť jednu vec za 7,50€. Dobre by bolo z okolie Žiliny aby som osobne odovzdal peniaze ale kludne aj cz/sk cele
a ak by sa dalo ešte dnes a mi niekto seriozny ozvite 
-
C.e.D
Light Star
caute, najde sa tu este niekto ochotny s paypalom? potreboval by som nieco z ebayu 
-
guess.whoo
Redeemer
napis mi ak chces
-
Sphinx
Addict
ako je to s tym verifikovanim ? mam PP ucet na ktorom som pomaly vycerpal limit bez verifikovania , no nemam kartu ktoru by som uctu priradil a nemam potrebu si zakladat v banke ucet koli tomu (pride mi zbytocne platit poplatky za vedenie a podobne veci ked urok je aj tak mizerny) a este otazku preco automaticky strhava z prijatych penazi ? obdrzal som platbu vo vyske 8.17€ no na ucte svieti len 7.55€ .. nechapem nikdy predtym sa to nestalo