Just Cause 2
Re: Just Cause 2
Uz sa nepamatam presne ale tusim ako postupis v hre tochu dalej tak sa ti odomkne market kde si budes moct nakupit, zbrane, vozidla. A za tie suciastky ktore pozbieras si ich potom budes moct vylepsit.
nooo, mne asi o tom nieco splietali, daco o kupovani zbrani, ale netusim, ze kde to mozem kupit..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Daj myslím 4 hore nad klávesmi. Spustí sa ti black market. Ak to nebude 4 tak skúšaj iné čísla.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ono to je v principe GTA na iny sposob 
-
Slovensko 2002
Light Expert
Je to pecka, odporucam 
-
uNreal_saTch^
Professional
kto by mal zaujem, mam to na PS3 na predaj prave ;)
- Prílohy
-
- P4010050x.jpg (64.5 KiB) 1169 zobrazení
Je tu ešte niekto kto hrá túto hru?? Kúpil som si ju v zľave za 5€ hlavne kvôli MP módu čo sa pripravuje. Testoval ho niekto?
http://www.jc-mp.com/
http://www.jc-mp.com/
ja som ho skúšal, nuda
Prečo nuda?
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne stačili videa a viem že by ma to nebavilo pretože mi to príde dosť neprepracované, nedoladené, proste hroza...
Možno keby hrám sám s jedným kamarátom, alebo s pár ľudmi s ktorými komunikujem a sú normálny tak možno aj hej. Lebo to,ako si všetci skáču na auta, na lietadla atď. a kradnú si ich do kola navzájom a keď sa už zavesí na teba tak sa už nedá tomu že ti ukradne tvoje vozidlo nijako zabrániť, a to sa mi natom nepáči..
Možno keby hrám sám s jedným kamarátom, alebo s pár ľudmi s ktorými komunikujem a sú normálny tak možno aj hej. Lebo to,ako si všetci skáču na auta, na lietadla atď. a kradnú si ich do kola navzájom a keď sa už zavesí na teba tak sa už nedá tomu že ti ukradne tvoje vozidlo nijako zabrániť, a to sa mi natom nepáči..
Hlavne kôli extrémne málo možnostiam v mp, keď to porovnám trebars so samp tak to je tisíc a jedna... Ale s tým bohužial programátori asi moc v budúcnosti nespravia keďže ich zväzujú možnosti hryJump3r-ko napísal:Prečo nuda?
No tak stále to upravujú a teraz nebol 3 týždne žiaden test takže zrejme chystajú nejaký veľký update.
ako vravím, obávam sa že ich zväzujú možnosti samotnej hry, takže si myslím že to bude naozaj MP len na pár hodín kým neomrzí... SA malo tých možností obrovské množstvo, takže vývojárom stačilo len využiť jej potenciál
MultiPlayer bude opäť v teste kto by mal záujem.