Android a internet v nom
Android a internet v nom
Cawte objednal som si mobil z Android systemom a chcem sa spitat ako je to z internetom nanom..
Wifi uz mam odskusane na kamosovom androide,volne MB z pausalu tiez, ale ked som skusal dat do jeho mobilu moju staru kartu EASY z tmobilu, nejako mi blbol net.. Vobec neisiel...
Je chyba v starej karte alebo si mam kupit novu tmobile?
Ake mate skusenosti?
Wifi uz mam odskusane na kamosovom androide,volne MB z pausalu tiez, ale ked som skusal dat do jeho mobilu moju staru kartu EASY z tmobilu, nejako mi blbol net.. Vobec neisiel...
Je chyba v starej karte alebo si mam kupit novu tmobile?
Ake mate skusenosti?
Re: Android a internet v nom
Skusenosti .... absolutne bez problemov. Plati jedna zasadna vec, kupit si android telefon bez nejakeho datoveho pausalu absolutne nema zmysel pretoze ten telefon vyuzivas na par percent. Mal som tiez na zaciatku problem s internetom, ktory som ale rychlo vyriesil malym trikom. Mam sice orange kartu ale tipujem ze na t-mobile to bude fungovat tiez. V nastaveniach internetu stacilo prepisat slovo wap na internet a od tej chvile zacal fungovat a funguje doteraz ...
Takze som urobil chybu ked som si objednal android 2.2, 16 gb micro sd kartu class 6?
to ked mam easy kartu z 100€ na nej nebudem moct ani po internete behat omg?
Toto je co?
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1
to ked mam easy kartu z 100€ na nej nebudem moct ani po internete behat omg?
Toto je co?
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id ... partner=c1
Jasne ze budes moct behat po internete chybu by si urobil keby nemas moznost ist na internet ....
A preco mi teda blbol internet z tou Easy kartou?
musim si to prehodit aj ja na internet?
musim si to prehodit aj ja na internet?
-
nejakymarko
Addict
proste v tom telefone boli nejake blbe nastavenia netu pre tvojho operatora...
das simku, zapnes mobil a net by sa ti mal automaticky nastavit
das simku, zapnes mobil a net by sa ti mal automaticky nastavit
a neviete kolko to asi stahuje na minutu tmobile internet?
a ked si stahnem nieco z Marketu kolko ma to bude stat?
a ked si stahnem nieco z Marketu kolko ma to bude stat?
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
očividne sa vyznáš ..:DDD market je zadarmo teda zatiaľ....už som počul reči že uvažujú o spoplatnenom downloade...a čo sa týka internetu ako je blbosť mať android a nevyužívať ho na to na čo je ....ale ak chceš šetriť tak sa pripoj na wifi a stahuj počas toho ako si pripojený na wifi a nie keď ides cez mobilný internet!...ja mam android a ani internet mi netreba veď okrem kostola je už skoro všade wifi tak ak niečo súrne potrebujem tak som online!!...
Asi skor myslel ze kolko casu mu zaberie stahovanie ak ma uctovane data podla casu kolko je pripojeny neviem ... kazdopadne rychlost a teda aj cas zavisi od toho aky mas okolo seba signal pokial budes na 3G-cku tak sa to vyrovnavam beznym dsl-kam dokonca ich to aj ciastocne prekonava. Pokial budes na edge tak si pockas a samozrejme aj priplatis .... ale myslim ze sa nerata cas ale prenesene data. A kedze bezne aplikacie maju tak do 5 mb vacsinou tak to je pohoda ... Co sa tyka toho internetu je pravda ze wifi je vsade. Ale ked niekde idem alebo idem po meste alebo niekam cestujem autom a potrebujem urcite aplikacie aktualizovat kazdych x minut tak bez datoveho pausalu by to slo len velmi tazko .... A to spoplatnenie marketu ... nejedna sa priamo o spoplatnenie marketu ale o to, ze uz konecne aj my v SR budeme moct v markete aplikacie predavat a samozrejme aj nakupovat normalnejsim sposobom ... to je to co sa ide robit a viac menej uz to aj ciastocne funguje
-
D_I_C_K
Light Professional
len ešte by som spoemnul si tam niečo písal že maš starú easy kartu !! ..tak to by som skočil do T-mobile.. nech ti ju zamenia za 3G kartu ...
No s tou 3G kartou je to velmi dobry napad .... ani som to nepostrehol 
Market je zadarmo okrem niektorych aplikacii.. to viem.. ale som sa pítal ze kolko sa asi tak bude platit z mojho kreditu za jednu aplikaciu alebo hru stiahnutu bez Wifi..D_I_C_K napísal:očividne sa vyznáš ..:DDD market je zadarmo teda zatiaľ....už som počul reči že uvažujú o spoplatnenom downloade...a čo sa týka internetu ako je blbosť mať android a nevyužívať ho na to na čo je ....ale ak chceš šetriť tak sa pripoj na wifi a stahuj počas toho ako si pripojený na wifi a nie keď ides cez mobilný internet!...ja mam android a ani internet mi netreba veď okrem kostola je už skoro všade wifi tak ak niečo súrne potrebujem tak som online!!...
D_I_C_K
Light Professional
3G mobi lsa mi vidí že už má aj pevná linka kks:D nie tak pokial to je andrioid a hocjaká janopsko čínska napodobenina tak 3G by to už malo mať veď isto to aj tá časť zeme vynašla..
tak prečo by do nejakých bežných mobilov nedavali 3G...ale ak dáš typ presný mobilu tak sa bude najsť na nete aký signál to berie...ale nemal by byť problém mimochodom...3G simkartu ti zožerie aj N 3310
Kolko ti to zozerie z kreditu je jednoduche ... urcite bude mat T-mobile na webe cennik typu jeden mb dat stoji tolko a tolko treba len pohladat to je vsetko ...