MS v hokeji, Slovensko 2011
-
17
Light Professional
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
A najma pojdu nove, najma mlade (resp. mladsie) tvare (I hope). Uvidime, ako zahra do karat posobenie HC Lev v KHL, zrejme tam vzniknu nejaki "novoobjaveni" hraci. A cim viac takych talentov sa najde, tym lepsie pre nas. Len dufam, ze nedopadneme ako napr. Lotyssko, ze za nas postupne bude chodit na MS hravat HC Lev, ako u nich Dynamo Riga. A najma nebudeme pod tlakom. Ako som v tejto teme uz X krat pisal, nam vzdy viac vyhovovala pozicia, ze mozeme len prekvapit.
//Sagittarius: vdaka.
//Sagittarius: vdaka.
-
Sagittarius
Guru
Až na to, že lotyšský tím je Dynamo Riga, Dinamo Minsk je bieloruský.
Ale v tomto prípade je to aj tak o tom istom... Ale myslím, že u nás to z určitých dôvodov nehrozí...
skoncime tak presne ako je to tam zobrazene. 4 vyhry 4 prehry.
inak je Vam vsetkym jasne preco sme prehrali vsetko... koli Sklovskej.
inak je Vam vsetkym jasne preco sme prehrali vsetko... koli Sklovskej.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
No som si nasiel ten otvaraci ceremonial so Sisou a akoze to co kur*a bolo !?! bleah
Tak to ku*va bolo v krcme hned prepli
jak spievala
-
17
Light Professional
"dzuri" > Sisa ako podla teba SPIEVALA? Prosim, neurazaj spev. (
)
otvárala ústa a vydávala zvuky
zapracovala tréma, no..
zapracovala tréma, no..
-
master23
Light Professional
tak buduci rok si aspon zahrame minimalne o zapas viac
, ale ratam s tym, ze aspon o 2 viac.
a po zakladnych skupinach, sa bude hrat klasicky takto?? 1A-4B, 1B-4A, 2A-3B, .... atd.
a dalsie pozitivum vidim, ze sampionat sa zacne o necely tyzden neskor ako tento. neviem ako presne sa bude hrat play-off v NHL, ale myslim, ze tymto sposobom bude moct byt od zaciatku viacej hracov z NHL, a tym padom bude vacsia uroven.
a este jedna vec, majstrovstva sveta by som nedaval kazdy rok. kazde 2 roky by bolo akurat.
a po zakladnych skupinach, sa bude hrat klasicky takto?? 1A-4B, 1B-4A, 2A-3B, .... atd.
a dalsie pozitivum vidim, ze sampionat sa zacne o necely tyzden neskor ako tento. neviem ako presne sa bude hrat play-off v NHL, ale myslim, ze tymto sposobom bude moct byt od zaciatku viacej hracov z NHL, a tym padom bude vacsia uroven.
a este jedna vec, majstrovstva sveta by som nedaval kazdy rok. kazde 2 roky by bolo akurat.
Toto nie je nasadenie úplne podľa rebríčka IIHF , ale podľa toho kto má aký vplyv. Rozdelili to tak aby Kanada a USA nehrali v jednej skupine. To že organizátorov dali do dvoch skúpín sa dá pochopiť , ale prečo Kanada a USA ?
To by potom mohol chcieť každý rozdeľovať ako mu vyhovuje. Napríklad my by sme nechceli hrať v jednej skupine s Čechmi , Bielorusi s Rusmi a pod.
Nepárne čísla mali byť v jednej skupine a párne v druhej. Keby to tak bolo , tak sme mali byť v A-čku v Helsinkách a naša skupina mala vyzerať takto :
1. Fínsko
2. Kanada
3. USA
4. Nemecko
5. Slovensko
6. Lotyšsko
7. Francúzsko
8. Kazachstan
To by potom mohol chcieť každý rozdeľovať ako mu vyhovuje. Napríklad my by sme nechceli hrať v jednej skupine s Čechmi , Bielorusi s Rusmi a pod.
Nepárne čísla mali byť v jednej skupine a párne v druhej. Keby to tak bolo , tak sme mali byť v A-čku v Helsinkách a naša skupina mala vyzerať takto :
1. Fínsko
2. Kanada
3. USA
4. Nemecko
5. Slovensko
6. Lotyšsko
7. Francúzsko
8. Kazachstan
-
17
Light Professional
MS by som nechal kazdy rok, ale zrusil by som ich pocas olympijskej sezony.
-
DanielDevil
Addict
táto hláška z finálového zápasu ma dostala
Záruba: "Ta švédská obrana, to je úplná mateřská školka... nHosták: Ale hodně šikovná mateřská školka, ti kluci umí složit víc než Lego.nZáruba: To jistě, tam se musejí dělat talentové zkoušky
Záruba: "Ta švédská obrana, to je úplná mateřská školka... nHosták: Ale hodně šikovná mateřská školka, ti kluci umí složit víc než Lego.nZáruba: To jistě, tam se musejí dělat talentové zkoušky
Je to podľa rebríčka, len je vymenené Fínsko s Ruskom, aby hrali doma svoje zápasy + štvrťfinále...Vymeň si tieto 2 tímy a určite nájdeš systém - ide sa do esíčka a vždy sa tak chodilo, len teraz sú 2 skupiny...ramaya napísal:Spoiler
Toto nie je nasadenie úplne podľa rebríčka IIHF , ale podľa toho kto má aký vplyv. Rozdelili to tak aby Kanada a USA nehrali v jednej skupine. To že organizátorov dali do dvoch skúpín sa dá pochopiť , ale prečo Kanada a USA ?
1. Fínsko
2. Kanada
3. USA
4. Nemecko
5. Slovensko
6. Lotyšsko
7. Francúzsko
8. Kazachstan
- Prílohy
-
- skupiny.jpeg (17.46 KiB) 1047 zobrazení
-
master23
Light Professional
Bondra skoncil ako manazer repre
http://hokej.sme.sk/c/5896073/bondra-sk ... tacie.html
Srnec: co by nebol pre nich skvely. sak sa stali majstrami a fanusikova sa mohli ozrat za pre nich smiesne ceny
http://hokej.sme.sk/c/5896073/bondra-sk ... tacie.html
Srnec: co by nebol pre nich skvely. sak sa stali majstrami a fanusikova sa mohli ozrat za pre nich smiesne ceny
hlavne ze my tu zo zaprdenych stoliciek nasich izieb mudrujeme
http://hokej.sme.sk/c/5895510/fini-o-ms ... ionat.html
-
guess.whoo
Redeemer
to by tvrdil kazdy vitaz 
-
tehla
konyk87 - o tom esíčku som nevedel
Nikde sa o tom nepíše ... Ja som si myslel , že sa ide priamo podľa párne-nepárne.
-
Sagittarius
Guru
Ono to bolo skôr tým, že Fínsko a Švédsko nemohli byť v jednej skupine, lebo každý musí hrať doma. A oni by práve hrali v jednej skupine.ramaya napísal:Toto nie je nasadenie úplne podľa rebríčka IIHF , ale podľa toho kto má aký vplyv. Rozdelili to tak aby Kanada a USA nehrali v jednej skupine. To že organizátorov dali do dvoch skúpín sa dá pochopiť , ale prečo Kanada a USA ?
-
audiotrack
VIP
veď my sme boli tiež v niektorých zápasoch vedení ako hostia, nie? A o čom je vlastne to že sú vedení ako domáci? Môžu si vybrať farbu dresu, a je tam ešte nejaká iná výhoda?
Ak sme vedeni ako hostia, musime striedat ako prvi myslim. Jedna z veci