Ahojte, uvazujem prave nad kupou tychto sluchadiel, pocul som ze su vyborne pre hracov PC hier. Mna zaujima ci su rovnako dobre aj pri sledovani filmou a pocuvanie mp3. Prosim piste hlavne ti so skusenostami s tymito sluchadlami.
Ide mi o sledovanie filmou/hranie hier/pocuvanie hudby/telefonovanie(skype). Priorita je pri vsetkych 4 rovnaka.
Otazky ohladne Creative Fatal1ty
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Otazky ohladne Creative Fatal1ty
tieto sluchadla by som odporučil len na hranie, mikráč je dobrý (i keď boli prípady keď sa do*bal), na počúvanie hudby sa neni tieto sluchadla stvorené, a filmy sa dajú cez to počúvať..
predsa sa volajú Gaming headset a sú stvorené len na hranie nie na počúvanie..
inak je tu dosť tém, kde sa o nich píše stačí hladať
predsa sa volajú Gaming headset a sú stvorené len na hranie nie na počúvanie..
inak je tu dosť tém, kde sa o nich píše stačí hladať
Okej, tieto slúchadlá už mám dlhšiu domu tak opíšem. Sú skvelé na hranie hier, hrával som CS, počul som každý krok aj cez pol mapy. Ja osobne som používal na komunikáciu mumble a skype a v obidvoch bol mikrák výborný, bez šumu, dostatočne hlasný. Hudbu na nic nepočúvam skoro vôbec, no ak nie si audiofil tak by ti mali stačiť. Ja tie slúchadlá sa tú celu len odporúčam. Po mne si ich kúpili ďalší traja spolužiaci a sú spokojný.
Ja mám taktiež tieto slúchadlá a som spokojný..za tú cenu je to paráda..
Mne postačujú jak na hry, tak na filmy či hudbu..
Mne postačujú jak na hry, tak na filmy či hudbu..
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak tak..napodobne. Pouzivam len a len na hry a kroky v takom DOD:S pocut ako to ma byt. Za tu cenu perfektne 
Pocuval som kusok na nich aj hudbu, ale nato az tak stavane niesu. Hrat hraju, ale ziadny prevrat necakaj.
Pocuval som kusok na nich aj hudbu, ale nato az tak stavane niesu. Hrat hraju, ale ziadny prevrat necakaj.
-
BookEditor
Light Professional
Na slúchadlá tu je odborník Ryan Giggs (dúfam, že som to napísal dobre
)