SLSP studentsky ucet - volanie z banky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SLSP studentsky ucet - volanie z banky

Príspevok od používateľa Mek »

Zdravim,
volal mi nejaky chlap z pobocky SLSP, kde som si zalozil ucet (u nas na sidlisku), ze sa so mnou musi stretnut ohladom mojho uctu. Detaily po telefone nechcel prezradit, ale predbezne sme sa dohodli na tento piatok poobede, kedze som momentalne mimo. Nemate niekto podobnu skusenost? Ja teraz v juni koncim studium, tak ze ci to nema nieco spolocne s tym. Alebo mozno menia nejake podmienky a bude treba podpisat dodatok k zmluve? Aby som vedel, co mam ocakavat. Moj ucet je obycajny sporoziro vysokoskolak (nie euro26). Za kazdu pomoc K+.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: SLSP studentsky ucet - volanie z banky

Príspevok od používateľa audiotrack »

reklama, bude ti núkať nejaký iný účet alebo služby. Ani tam chodiť nemusíš. Keby to bolo niečo dôležité, je povinný ťa o tom informovať cez telefon a zrejme by ti prišiel aj informačný mail a nie že nechcel povedať
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

Spytam sa mamy , pracuje v SLSP..

Tak som sa pytal , vraj ta moze poziadat o osobne stretko ale mal by ti povedat o čo ide , a ty samozrejme mozes odmietnut ..
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

mne sa to zda nejake cudne, aby sa zamestnanec banky chcel osobne stretnut a chcel riesit taketo veci.... v kazdom pripade, ak by si sa rozhodol na to stretko ist, v ziadnom pripade mu nedavaj svoje osobne veci (ako cislo uctu, pin, etc.)
u nas vo vube v poslednom case varuju pred takymito vecami, dokonca maju o tom rubriku na stranke
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ale ja mam prist priamo do banky takze to nebude nejaka jeho sukromna aktivita. Povedal, ze v piatok este zavola, tak sa pokusim od neho vymamit, o co ide.
Btw. cislo uctu nie je ziadna doverna informacia, to mu kludne mozem dat ;)

//autoeditácia príspevku (23 Máj 2011, 18:34)
Tak sa napokon neozval. Tak mu treba :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To by som sa veľmi čudoval, že takéto praktiky banka používa. Pripadá mi to skoro ako tí MLM otravaci, čo netuším kde získali moje číslo a silou mocou mi musia čosi osobne pri káve. :D
Od banky by som skôr čakal niečo v štýle, že jedná sa o toto a toto a navštívte nás v ktorejkoľvek pobočke (ak ťa tam potrebuju osobne napr. pre podpis).
Linnhe
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Linnhe »

Mohol to byt nejaky financny poradca a mozno si nejako spocital ze koncis studium a chcel ti ponuknut nejake financne produkty skor, nez ina banka...
Napísať odpoveď