Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa silmarill »

ináč nechápem ako môže niekto prehliadať dôsledky konšpirácie o tom, že UbL nie je mŕtvy. veď keby bola pravda že je to americký podvrh tak by sa UbL stačilo ukázať na nejakom videu ako to mal vo zvyku a zahlásiť niečo v štýle "drahí Alláhovi mučedníci - nie je to pravda, som nažive, to američania sú zúfalí tak si vymýšľajú" atď... za prvé by to bol silný boost morálky stúpencov Al-Kájdy, no a za druhé za takúto lož by Barrack letel z Bieleho Domu ako špinavá handra.

vláda USA si snáď vie uvedomiť, aké dôsledky by malo klamstvo tohto formátu a preto som si istý že sa x krát poriadne presvedčili že to je naozaj UbL a že naozaj už nedýcha.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Skontroluj si či nemáš mŕtveho Usámu pod posteľou.

Usáma je len idea a fikcia tak ako mauglí- Bu bu bu svetový terorizmus usama zlikvidoval dvojičky, bu bu bu Usamu treba zlikvidovať a napadnúť Irak, Afganistan, Bu bu bu usama má v Usa svojich atentátnikov, bu bu bu treba všetkých občanov začať okamžite odpočúvať a kontrolovať aby sme zabezpečili väčšiu bezpečnosť. Bu bu bu treba ľudí zatvárať bez toho aby boli riadne odsúdení, lebo sú teroristi. Bu bu bu ,potom takýchto nebezpečných teroristov ktorých dlho väznili z Guantanáma treba rozmiestniť do krajín, ktoré ich príjmu trebárs aj na Slovensko, vtedy sa vyhlásia už za neškodných teroristov.
Atď. atď. Neviem neviem kto má strašiaka pod posteľou. Niekto vidí za všetkým žida, iný Usámu.

Opakujem, Ježiš žiadnu cirkev ani kresťanstvo nezaložil
Je srandovné to počuť od ateistu. V prvom rade pre teba Ježiš ani neexistoval tak ako sa to opisuje a nebol ničím výnimočným pravdaže až na to že bol prvým komunistom :D

POzri sa hughito ty racionálny ateista aký je tvoj kamarát veriaci
seth82 píše:
Dostali ho a basta fidli. Či nám to je jedno, alebo nie, či zhodil WTC, alebo nie - tvoje pochybnosti boli neoprávnené a basta.

Verí v niečo čo nikdy nevidel a nemôže si to overiť. Jeho pevná viera je obdivuhodná. Verí v boha Ládina. Najsmiešnejšie na tom celom je, že keď sa zistilo že fotka popraveného boha Ládina je podvrh, okamžite ešte v teň deň spravili mŕtvemu bohovi ládinovi DNA testy na potvrdenie totožnosti. :lol: Tá rýchlosť ma udivuje.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

IvanSk:
Je srandovné to počuť od ateistu. V prvom rade pre teba Ježiš ani neexistoval tak ako sa to opisuje a nebol ničím výnimočným pravdaže až na to že bol prvým komunistom
Prečo by to bolo srandovné ? Ja si takéto závery necucám z prstu. A Ježiš komunista ? Srandovné. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

IvanSk: My nevidíme za všetkým bradatého. Ale určite verím viac samotnej Al Kaíde a Al Džazíre, ako nejakým trápnym konšpirátorom, ktorí všetko vedia aj nepriek tomu, že nevedia, odkiaľ to všetko vedia. Si trápny ako stierače na ponorke - ďalší z konštruktérov a vytŕhavačov z kontextu - vieš o tom, že táto moja reakcia s "basta fidli" bola reakciou na to, že Al Kaída verejne priznala smrť bradatého a NIE reakcia na nejaké trápne fotky, ktoré boli podvrhnuté? Zasa si si vytiahol iba tebe vhodnú časť a celú jej podstatu a aj reakciu na ňu si si iba vykonštruoval.

A na záver - nechápem, ako sa ty môžeš na mňa dotazovať ohľadom mojej viery v niečo, keď ty veríš v boha a citujem ťa: "Tu si dovolím uplatniť si staré známe - čo nevidím, tomu neverím". Netrapoš tu, plox.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Myslím, že Virus to už nadhodil celkom logicky - a čo majú akože tie citácie slávnych ľudí dokazovať?
Uz ma celkom prestava bavit na teba reagovat. Hadam vies pouzivat logiku ze seth, ak ano tak tie citaty pochopis. Dalej ma nutis sa tebou bavit na urovni nejakeho desatrocneho decka a ja na tejto urovni diskutovat nechcem, nahodou by si ma prevalcoval so svojimi skusenostami.
budem tu šíriť osvetu proti AIDSu, ktorý tu ty a tebe podobní šíria.
Lol, to hovri ten co najviac spamuje dokonca sa sam priznal ze ho to bavi :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tvoja reakcia je obsahovo absolútne prázdna a hoci sa snažíš postaviť sa do roviny ironizujúceho tatka, na mňa také veci neplatia. Čo majú teda tie citáty slávnych dokazovať, a čomu konkrétne som zasa "nepochopil"? Nože, buď konkrétnejší.

Ja som priznal niekde, že ma baví spamovanie? Prosím, copypasta, nech vidím dôkaz, kde som to tvrdil. A čo má spam (ktorý ja síce nešírim, ale budiž) spoločné s tragikomickými kydmi, ktoré tu ty a tebe podobní šíria?
kali520
Darca
Darca

Takze seth ty nevies pouzivat logiku, znova ti to musim vysvetlovat jak malemu.

Pre zidov je typicky parazitizmus co potvrdzuju tie citaty z roznych obdobi roznymi ludmi dokonca samotnymi zidmi.

Presne ten parazitizmus proti ktremu si sa ty ohradil je jeden z hlavnych dovodov antisemintizmu.

A neni su to len tieto citaty je to celkovy pohlad spolocnosti na zidov a ich sposob obzivy v roznych obdobi nasej historii kde ten pohlad je stale rovnaky.

Tvoj problem je ze ty hned vydavas ortiel bez toho aby si sa snazil pochopit a z toho dovodu s tebou nema cenu vobec co i len nejak stracat cas.

Ps a tuto vetu nech vidím dôkaz, kde som to tvrdil alebo nejaku jej podobiznu si uz daj prosimta niekde do profilu miesto toho sorosa, opakujes ju tu neustale v kazdom prispevku a uz to zacina byt dost trapna fraza. Proste niekde si tu tvrdil ze ta bavi flame war, hadam si nemyslis ze to tu teraz budem hladat, bud chlap a priznaj to.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ten parazitizmus, ktorý ty opisuješ ako fakt, pretože to "niekoľko známych ľudí povedalo/napísalo" ja za fakt nepovažujem. Takže je to iba tvoje tvrdenie podložené taľafatkami, ktoré budem aj naďalej brať ako tvrdenie, nie ako FAKT.

Pohľad na Židov a ich zaradenie v spoločnosti je jedna vec, tvrdiť a podporovať svoje tvrdenie citátmi slávnych, že "pre Židov je typický parazitizmus" je spájanie domýšľania s konštrukciami. Ako som už napísal, ja to za fakt nepovažujem a našťastie ani majoritná časť populácie, okrem tej, ktorá zo strachu zo Židov (ktorí sú mi btw totálne ukradnutí) kreslí čerta na stenu ako sa len dá.

Tvoj problém je, že ty vždy vidíš svoju pravdu ako tú jedinú a keď s tebou (a tebe podobnými) niekto nesúhlasí, tak buď "tomu nechápe", alebo "sa nad tým nezamýšľa" a preto samozrejme so mnou strácaš čas. To, že TY si vyniesol ortieľ, ktorého pravdivosť je založená na poriadne vratkých nohách, je už iná vec, všakže...

Kali, to, že som niekde priznal, že mám rad flejmy, neznamená, že "ma baví spamovanie". Som chlap a priznám sa, že som písal, že má bavia flejmy, čo to má spoločné so spamom? A ako to má akože podporiť tvoje tvrdenie o spame? Zasa prekrúcame ostošesť? Prestávaš ma baviť. A nie, Soroša si z profilu neodstránim, nech to nahlúplych členov tohto fóra aj naďalej provokuje. Pasca na hlúpych je totiž osvedčený prostriedok.
kali520
Darca
Darca

Vies seth to co ty beres za fakt mne je celkom jedno, ono ty si uz v takom stave ze by si nebral uz ani za fakt aj to ze trava je zelena keby to bolo pisane na prope.

Takze ked sme si znova a opat uz asi po 100 krat ujasnili tvoj skromny osobny nazor hadam sa ty posnazis o to aby si mna vyvjedol z omylu a presvedcil ma o tom ze to naozaj neni fakt, kedze ti je jasne, ze ja to za fakt povazujem + moje osobne skusenosti (co asi velmi tazko vyvratis).
A nie, Soroša si z profilu neodstránim, nech to nahlúplych členov tohto fóra aj naďalej provokuje.
Som rad ze si sa priznal o co ti naozaj cely cas ide.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Super, kali, takže sa chápeme. Vieš, to čo ty berieš za fakt, je mne celkom jedno a práve preto ten balast budem aj naďalej napádať. Ak by bolo niečo na prope, čo by bolo podporené nestrannými zdrojmi a uznávanými ľuďmi, nemám problém ten fakt prijať, tak to bolo aj počas mojej diplomovky a nemám s tým problém ani teraz. My sme si neujasnili len môj skromný názor (zasa sa mi páči, ako si sa postavil do pozície nadradeného jedinca, ktorý tu neprezentuje svoje názory, ale asi niečo iné). Tí Židia ťa museli teda poriadne vykoristiť, že máš s nimi tak zlé osobné skúsenosti, dúfam, že to nebolo BMG alebo Drukos.

A áno, tá poznámka v mojom profile o Sorošovi nie je nič iné, ako pasca na hlúpych - hádam si snáď neveril, že je pravdivá?
kali520
Darca
Darca

Clovece ty mas nejke mindraky? Cim dalej tym viac len dokazujes to ze tebe ide o provokaciu.
A áno, tá poznámka v mojom profile o Sorošovi nie je nič iné, ako pasca na hlúpych - hádam si snáď neveril, že je pravdivá?
Ty uz asi ani nechapes co je to vysmech ze?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Z tvojej strany výsmech nepríjmem, ty si z tých posledných na tomto fóre, ktorí sa majú čo rehotať na iných. Mindráky nemám, vďaka sa pokus o typológiu osobnosti a psychologickú analýzu, na to mám odborníkov.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Kali neries ho, je to iba taky online hiro... Poznam takych ludi vela, co sa strasne rozpisuju a maju velice bohate recnictvo. Sethova diskusia sa vlastne sklada z dvoch roznych podstat:
1. Bud na vsetko hovori ze prenho to nie je dokaz a je to slaby zdroj
2.alebo pouziva uz znamu citaciu na tomto fore''ty si napísal že ja som napísal a ja som to nenapísal'' a vsetci sa tu ideme z toho zosrat, lebo aj tak vieme ze to napisal :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ty sa tu nemáš čo ozývať, ty ani nediskutuješ, pretože to vôbec nedokážeš. Dokážeš totiž iba konštruovať a vymýšľať si, takže na tvojom mieste by som sa ukľudnil. Práve preto, lebo vo svojich príspevkoch nemáš nič konkrétne, iba šupácky balast, ťa človek musí furt opravovať, aby sa bránil pripisovaniu autorstva niečoho, čoho autorom nie je.
Prílohy
ah ah
ah ah
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Je mi to jedno ako aj tvoj nazor... ja som sa snazil diskutovat vela krat, no z tvojej strany som sa moc tej serioznej diskusie nedockal.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

na tom obrazku je skor zabavne, ze takmer 4miliony odkazov tvrdia, ze dinosaury patrili k cicavcom... :D
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

kali520 napísal:Som rad ze si sa priznal o co ti naozaj cely cas ide.
On to priznal už velakrat, ako aj to, že ma rad internetove flamewars. Niekoho proste bavi byť vredom na zadku, ludia su všelijaki
Seth82 napísal:vďaka sa pokus o typológiu osobnosti a psychologickú analýzu, na to mám odborníkov.
A ku komu chodiš? :wink:
hughito napísal:Teraz mi napíš, ako a kde tieto portály podporuje akási komunistická strana ?
Ty už sa tiež prestaň hrať na blbeho, daval som ti to tu najmenej trikrat.
P3Bo napísal:To venovali aj Hitlerovi : )
Aj Charlesovi Mansonovi, aj strane pedofilov v Holandsku, aj odhalenej koze Jennifer Lopez a rozkroku Paris Hilton, nič primitivne sa v mediach zaručene neobjavi

Ohladom toho Bin Ladina – mne osobne je jedno, či je živy alebo mrtvy. Ja by som sa ani nedivil, keby vrcholne špičky Al-Kajdy spolupracovali s americkou vladou a Usama by popijal piňacoladu na Barbadose :lol:, alebo možno ho naozaj zabili.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tehla: samozrejme, ešte aj Kaliho reakciu si vytrhol z kontextu. Či som vredom na zadku, to už nech posúdia iní užívatelia fóra a nie ty sám, tvoj názor na moju osobu ma vôbec nezaujíma. No a ku komu chodím? K nikomu, ja to totiž nepotrebujem a pokiaľ mi moje blízke okolie začne naznačovať, že to potrebujem, tak odborníka vyhľadám. Predpokladám, že keď po svojom okolí šíriš drísty o svetovláde Židov a Slobodomurárov, pri rodinných stretávkach a tak, tak už ti to určite párkrát niektorí navrhli...Alebo tieto tmárske kecy šíriš iba na nete pod rúškom anonymity?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

tehla: doveryhodny zdroj je taky, ktory sa snazi podavat informacie co najmenej skreslene, fakty z ktorych vychadza su overitelne a tiez ide aj o to, ze vytvara zavery z faktov a nie dohadov postavenych na tvrdeniach, ci vyrokoch. netvrdim, ze sme je dokonaly zdroj. je to liberalno-pravicovy dennik, takze urcite tam budu clanky pisane v tomto duchu. taktiez niekedy zavadza, ale stale si aj pri komentaroch dokazes oddelit, co je fakt a co je nazor autora. co sa neda povedat o prope alebo beo, kde x ludi tu uz upozornovalo na y pripadov uceloveho prekladu, ci vytrhnutia citacii z kontextu v takej miere, ze v tom mozes vidiet isty vzorec, ktory sa stale opakuje. dalej sa nesnaz prosimta prezentovat dobrovolnictvo ako faktor objektivity, zvlast ked ludia okolo propu maju velmi blizko SP a NSS. opat som sa pobavil, ked som cital, ako hughitovi vycitas zdroj, ktory podporuje KSS. pricom na prope najdes knihy od ondriasa a sepesiovej, ktori nie su nic ine ako vytreti komunisti (ta druha ako bonus aj UFO nut).
a ak mam zablokovany mozog voci istemu typu informacii, tak je to ten typ, ktory zavadza az vyslovene klame, ucelovo vytrha z kontextu, je postaveny na dohadoch a podlozeny citaciami znamych ludi, ktore maju akoze nieco dokazovat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

tehla: http://www.google.com/cse?cx=0164573519 ... du.info%2F

http://www.google.com/cse?cx=0164573519 ... Findex.htm

No čo, zrútil sa ti svet ? :) Však propáci sú komunisti ako prasa !!!

//autoeditácia príspevku (18 Máj 2011, 11:28)
N. Chomsky: Má reakce na smrt Usamy bin Ládina

Mohli bychom se zeptat sami sebe, jak bychom reagovali, kdyby irácké speciální jednotky na americkém území zabily George W. Bushe a jeho mrtvolu hodily do moře.

Je naprosto jasné, že celá operace byla plánovaná vražda, v mnoha bodech porušující základní principy mezinárodního práva. Kromě manželky se zde nezdála být žádná snaha o zatýkání podezřelých, jak bychom čekali od 80 členů speciálních jednotek nečelících prakticky žádnému odporu. V zemích, jež projevují alespoň nějaký respekt k právu, jsou podezřelí zadrženi a spravedlivě souzeni. Zdůrazňuji podezřelí. V dubnu 2002 se šéf FBI Robert Mueller vyjádřil, že ani po jednom z nejintenzivnějších vyšetřování v dějinách FBI nemůže říci více, než že „věří“ v to, že spiknutí bylo zosnováno v Afghánistánu a zrealizováno v Německu a Spojených arabských emirátech. To, čemu v dubnu 2002 pouze věřili, evidentně nevěděli osm měsíců dříve, když Washington odmítl nabídky Talibánu (jak vážné byly, nevíme, protože byly okamžitě odmítnuty) na vydání bin Ládina, pokud budou předloženy důkazy, které jak jsme se brzy dozvěděli, Washington neměl. V tom případě prezident Obama lhal ve svém prohlášení, když tvrdil „velice brzy jsme zjistili, že útoky z 11 září byly organizovány al Kajdou.“

Do současné doby nebylo nic zásadního dokázáno. Neustále se mluví o bin Ládinově „přiznání“, ale stejně tak se já můžu přiznat k tomu, že jsem vyhrál bostonský maraton. Pouze se chlubil tím, co považoval za velký úspěch.

V médiích je také často diskutován fakt, že Pákistán nevydal Usámu bin Ládina Spojeným státům, přestože některé armádní a bezpečnostní složky evidentně věděly o jeho přítomnosti v Abbottabadu. Méně již se mluví o tom, že Spojené státy pronikly na pákistánské území, aby provedly politickou vraždu. Protiamerické nálady v Pákistánu jsou již tak dost silné a podobné akce je mohou pouze zhoršit. Rozhodnutí utopit mrtvolu v moři bylo předvídatelné a účelově vzbuzuje skepticismus a hněv ve velké části muslimského světa.

Mohli bychom se zeptat sami sebe, jak bychom reagovali, kdyby irácké speciální jednotky na americkém území zabily George W. Bushe a jeho mrtvolu hodily do moře. Naneštěstí jeho zločiny daleko převyšují ty bin Ládinovy, přesto není nazýván „podezřelým“, ale tím, kdo „rozhoduje“ a vydává rozkazy ke spáchání nejtěžších mezinárodních zločinů, které se liší od jiných válečných zločinů jen tím, že obsahují v koncentrované podobě zlo, obsažené v každém z ostatních (citace norimberského tribunálu). Stovky a tisíce mrtvých, milióny uprchlíků, zničení velké části země a rozpoutání sektářské války, jež se pomalu šíří po celém regionu.

Dále se můžeme zmínit o Orlando Boschovi (podnikl bombový atentát na letadlo kubánských aerolinií), který v míru dožil na Floridě. Zmíníme-li v tomto případě „Bushovu doktrínu“ tvrdící, že společnosti poskytující útočiště teroristům nesou stejnou vinu jako oni a mělo by se s nimi podle toho zacházet, musí nám přijít divné, že si nikdo nepovšiml toho, že tím vlastně vyzývá k invazi a zničení Spojených států a vraždě jejich zločinného prezidenta.

Další věcí je samotné pojmenování „akce Geronimo“. Samotná idea je tak hlubokomyslná, že napříč celou západní civilizací si nikdo neuvědomil, že bin Ládin je tímto spojován s hrdinným odporem proti genocidu páchajícím dobyvatelům. Je to to samé, jako bychom smrtící zbraně pojmenovali po jejich obětech: Apache, Tomahawk... Stejné by bylo, kdyby německá Luftwaffe pojmenovala svoje stíhací letadla „Žid“ a „Cikán“.

Toho, co by se dalo říci, je mnohem více, ale pouze souhrn zřejmých a základních faktů nás donutí k opravdovému zamyšlení.

http://libcom.org/news/my-reaction-osam ... y-08052011
Napísať odpoveď