The Witcher 2: Assassins Of Kings
Re: The Witcher 2: Assassins Of Kings
Demo nebude a ta verzia za 20€ to je len kľuč nie? To ma ďaleko od krabicovky.
+ 4 nové trailery
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... her/713860
http://www.ign.com/videos/2011/05/13/th ... d=14345201
http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitch ... ggle_video
+ 4 nové trailery
http://www.gametrailers.com/video/exclu ... her/713860
http://www.gamespot.com/pc/rpg/thewitch ... ggle_video
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nevim, ja som si zvykol prestat platit 10+e za krabice 
no nic tak to budem zase len tahat :-/
kedy sa uz vydavatelia naucia vydavat poriadne dema k hram, nechapem ako sa mozu este aj vyhrazat kadejakymi ko*ot ked clovek ktory nehral witchera 1 nevie naozaj "co kupi"
no nic tak to budem zase len tahat :-/
kedy sa uz vydavatelia naucia vydavat poriadne dema k hram, nechapem ako sa mozu este aj vyhrazat kadejakymi ko*ot ked clovek ktory nehral witchera 1 nevie naozaj "co kupi"
-
webmasterr
Medium Professional
no nvm ten web vyzera dost pofiderne, nikde ani zmienka o majitelovy/firme alebo kontakte, ani reklamacne podmienky, ani vseobecne podmienky atd., a ten web sa az priliz podoba na g2play
//aha tak kontakt som nakoniec nasiel v sekcii pomoc, a ako som predpokladal je to v podstate ceska verzia g2play, kedze majitel je ten isty
//aha tak kontakt som nakoniec nasiel v sekcii pomoc, a ako som predpokladal je to v podstate ceska verzia g2play, kedze majitel je ten isty
Urcite bude demo, pravdepodobne od Skidrow-u 
//No co som hovoril
//No co som hovoril
-
w00dy
Light Star
Skidrow sa prekonáva 
-
Sphinx
Addict
a co ti to pomoze itemy sa aj tak nedaju trade-ovat..HeadShot ^ napísal:Ak by si to niekto predobjednal na steame a má hru Team fortress 2 tak mi pls napíšte PM.Budem moc rád..
Balenie mohli spravit aj lepsie, tu bustu mam od toho cierneho vnutra celu zasranu a trocha aj obitu 
-
w00dy
Light Star
Tebe už prišla?Mne ešte nie uff..
Tí čo máte origo ide vám plynule? Mám Skidrow verziu a na E8400 3.6Ghz, 4GB DDR2, GTX 570 mi to ide na 12 FPS
(vzdy skusam warez pred kupou, nekupim macku vo vreci)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Hej
Ovladace 270. DX aktualizovany
Problém vyriešený dnes vydanými 275.27 BETA ovládačmi. Na high uplne plynulé, ultra som neskúšal.
Problém vyriešený dnes vydanými 275.27 BETA ovládačmi. Na high uplne plynulé, ultra som neskúšal.
-
w00dy
Light Star
Mne nejdú importnúť save z jednotky :_(
Actually its a Known BUG in 270.61, if you have the 3D vision driver installed Witcher 2 will run at 7 to 10 FPS on ALL settings, tested this myself.Guczmann napísal:HejOvladace 270. DX aktualizovany
Uninstall 3D Vision and it will work fine!
parada..mam 2 jadro, nvidiu 9600 gt, 3 giga ram, ale malo stiha..skoda..
K hre:
Od tejto hry som očakával veľa aj napriek tomu že ju robia poliaci, ktorí nemajú za sebou kvantum Áčkových hier. Už z preview screenov z rôznych buildov a z tvrdení vývojárov že si hra zachová rysy klasického RPG som bol nadšený. No zároveň som sa aj veľmi obával či to nakoniec dobre dopadne, či sa bude hra dobre ovládať a podobne.
Po troch hodinách hrania (Prológ prejdený - asi najlepší prológ aký som v hrách videl) môžem povedať že je to neskutočne prekrásna hra, s dobrým štýlom boja, krásnymi detailami, rpg prvkami, volnosťou pohybu (v prológu je samozrejme aj koridorovosť) a celkovou optimalizáciou. Čo hre však dodáva čaro je vážne kvalitný český preklad. Zatial som ani raz nenarazil na nejakú slabú časť prekladu alebo preklep. Hra ma pohltila. Patrím medzi tých čo musia prehladať každé zákutie, s každým NPC pokecať a práve pri tom človek zistí, aká je hra obsiahla. Menu, inventár, talent stromy, mapa a quest log sú vkusné, decentné a hlavne prehľadné. Proste do detailu kvalitná práca.
Zatial fakt klobúk dolu. Hneď ako budem môcť tak si pôjdem pre krabicovku.
Je to uzasne, velkolepe genialne, dokonale... neda sa to poriadne opisat, je to proste skvele. Este vzhladom na to ze mam moznost to hrat na masine ktora to rozbehne na ultra, tak je to fakt orgazmus pre oci
ALE! Nezda sa vam ze to je zbytocne tazke? Prolog bol na mediume v istych pasazach neprejditelny... teda bud som totalny retard, ale nieco sa proste nedalo, ked na vas sli viac ako traja knighti tak proste to nebol medium, ale faking hard... a k tomu som si myslel ze na zaciatku co sa odpoveda na tie otazky, ze tie nemaju za sebou akukolvek navaznost, tak moj prvy gameplay witchera spocival v tom ze som 15x (15!) loadoval faking prvu debilnu horiacu chodbu, lebo ma bud zaklal ohen alebo poje**** rastafariani (to na normale) tak ma vytocilo ako moze tak skvelu a vypiplanu hru kazit taka kravina fakt... fucking rage.
ALE! Nezda sa vam ze to je zbytocne tazke? Prolog bol na mediume v istych pasazach neprejditelny... teda bud som totalny retard, ale nieco sa proste nedalo, ked na vas sli viac ako traja knighti tak proste to nebol medium, ale faking hard... a k tomu som si myslel ze na zaciatku co sa odpoveda na tie otazky, ze tie nemaju za sebou akukolvek navaznost, tak moj prvy gameplay witchera spocival v tom ze som 15x (15!) loadoval faking prvu debilnu horiacu chodbu, lebo ma bud zaklal ohen alebo poje**** rastafariani (to na normale) tak ma vytocilo ako moze tak skvelu a vypiplanu hru kazit taka kravina fakt... fucking rage.
Nehral som to este, tak neviem posudit ci si retard
, avsak svoju vinu na tom moze niest aj trend zjednodusovania hier, pre siroku verejnost, kedy sa hraci stali pohodlni a naucili sa, ze im staci proste len nejako klikat a hra ich odmeni postupom do dalsej "urovne". A hraci radostou ziaria, aki su sikovni.. nehovoriac o pozitivnych ucinkoch na ego, ze su NIEKYM, lebo udolali <<Monster name here>> 
Ale co citam ohlasy, tak ma aj mrzi moj zavazok, objednat to az po skuskovom.
Ale co citam ohlasy, tak ma aj mrzi moj zavazok, objednat to az po skuskovom.
To som rad ze niesom sam, uz som si myslel ze som uplny debil ked som tam aj na treti krat skapal a radsej som to vypol. Tak ci tak si idem najprv znova prejst jednotku, aspon to zatial opatchuju lebo co som cital este je tam dost vela bugov hlavne co sa optimalizacie tyka. O tom ze bustu budem musiet asi prestriekat aby vyzerala normalne (tiez problem takmer vsetkych zberatelskych edicii) a karticka s DLC-kom je mi k hovnu ani nehovorim.
-
Sphinx
Addict
sectorVšetky DLC pre Zaklínača zadarmo - CD Projekt oznámili, že všetky sťahovateľné prídavky pre hru The Witcher 2 budú zadarmo! Spoplatnené budú len prípadné plnohodnotné expanzie. Prvé DLC "Troll Trouble" si môžete stiahnuť už teraz. Samozrejme bezplatne.