http://www.hojko.com/post1641621.html?h ... i#p1641621audiotrack napísal:veď my sme boli tiež v niektorých zápasoch vedení ako hostia, nie? A o čom je vlastne to že sú vedení ako domáci? Môžu si vybrať farbu dresu, a je tam ešte nejaká iná výhoda?
MS v hokeji, Slovensko 2011
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Slovensko 2011
Počas týchto majstrovstiev som prvý krát začul o výhodách/nevýhodách byť domácim alebo hosťom. Bolo spomínané to striedanie a nasadzovanie poradia útokov, ale bars tomu nechápem. Ako to vlastne je??? Platilo to len teraz na MS alebo to platí na všetkých zápasoch vrátane slovenskej extraligy?
-
DanielDevil
Addict
tak pokiaľ viem platilo to vždy a všade, ide o to že hosťujúci tým posiela na ľad ako prvý svoju formáciu a tak domáci môžu nasadiť napr. na prvú útočnú lajnu hostí svoju štvrtú checking line, prípadne aj inú, záleží ako sa rozhodne tréner (preto mali Fíni na striedačke vysielačku a radili sa s Jarim Kurim ktorý bol na tribúne
)
Ale asi to neplati tak uplne na 100%
Pretoze pocas hry je muzstvo rado ze vobec vystrieda , hlavne v oslabeni.
Ked sa hra , tak striedaju naraz alebo vtedy ked to muzstvu vyhovuje. To pravidlo asi plati len pri preruseni hry.
Pretoze pocas hry je muzstvo rado ze vobec vystrieda , hlavne v oslabeni.
Ked sa hra , tak striedaju naraz alebo vtedy ked to muzstvu vyhovuje. To pravidlo asi plati len pri preruseni hry.
-
DanielDevil
Addict
samozrejme že to platí "len" pri prerušení hry, čiže pred buly, to som považoval za samozrejmosť
-
hojko
Site Admin
Kto si pamata medajlovy suboj medzi Slovenskom a Ceskom, tak si spomenu v prvej pol minute na rychle striedania timov z tohto dovodu (rok 2001 ci 2003).
Hokejové MS sa na Slovensko vrátia možno v roku 2020
Slovensko by najbližšie mohlo kandidovať na majstrovstvá sveta okolo roku 2020. Nemeček nedáva veľkú šancu možnosti, že by Česko chcelo MS 2015 spoluorganizovať so Slovenskom.
-
Reli.C
Medium Star
hm
Hanlon skoncil
tak to je pre mna dost velke prekvapenie. myslel som si ze podla zmluvy bude do roku 2014. vyjadrenia?
tak to je pre mna dost velke prekvapenie. myslel som si ze podla zmluvy bude do roku 2014. vyjadrenia?
-
Soviet
Darca
Hmm vsak nedavno som sem hadzal link, ze sam koncit nechcel..Tak mu ako vidim, k tomu pomohli.. Som zvedavy co bude dalej..
No co dodat, presne ako v Rusku. Tam tiez musi trener hned ziskat medailu, lebo ho vymenia. Cize netreba hladat chybu vo vychove mladych hokejistov na Slovensku, ale v treneroch. Pri tomto sposobe uvazovania budeme mat noveho trenera kazdy rok.
Netvrdim, ze to nebola jeho chyba, ale nie je spravne odvolat ho hned po prvom neuspechu. Navyse vzdy prehrali len o gol, takze to uplne zle nebolo a mozno keby dostal viac casu, tak by na dalsom sampionate mohol ukazat lepsie vysledky aj napriek nedostatku mladych hracov.
Netvrdim, ze to nebola jeho chyba, ale nie je spravne odvolat ho hned po prvom neuspechu. Navyse vzdy prehrali len o gol, takze to uplne zle nebolo a mozno keby dostal viac casu, tak by na dalsom sampionate mohol ukazat lepsie vysledky aj napriek nedostatku mladych hracov.
-
Sagittarius
Guru
MS 2012: Slováci budú napokon hrať v Helsinkách s Kanadou či USA
Skupiny:
Skupiny:
A-skupina (Helsinki/Fín.): Fínsko, Kanada, USA, Švajčiarsko, SLOVENSKO, Bielorusko, Francúzsko, Kazachstan
B-skupina (Štokholm/Švéd.): Rusko, Švédsko, Česko, Nemecko, Nórsko, Lotyšsko, Dánsko, Taliansko
-
17
Light Professional
Trener Hanlon skoncil:
http://sport.aktuality.sk/clanok/112425 ... ezentacie/
Zeby prisiel Mark Messier, ako sa o tom hovorilo prednedavnom? Co poviete?
http://sport.aktuality.sk/clanok/112425 ... ezentacie/
Zeby prisiel Mark Messier, ako sa o tom hovorilo prednedavnom? Co poviete?
Na co nam je Messier? V prvom rade sa treba zamerat na system, ktory prevlada na Slovensku, treba rozsirit pocet stadionov, podporovat sport, podporovat financne slabsie rodiny, zamerat sa na mladez. Ziadny trener nas z tejto brecky nedostane, pretoze nemame hracov!
-
Sagittarius
Guru
S Messierom to bolo myslené len zo srandy. Messier bol vynikajúci hokejista, ale neviem, aký by bol tréner. My nepotrebuje experimentovať, my by sme potrebovali niekoho overeného, ale zase niekoho, kto ešte reprezentáciu neviedol, ale rozumie pomerom na Slovensku. Ale keďže u nás už takého asi nemáme, tak by bol asi najlepší nejaký Čech a s tých, čo sú voľní by asi najlepšie vychádzal už spomínaný Říha...
A Hanlon asi nie je zlý tréner, ale jeho rozhodnutia pri reprezentácii asi neboli tie najlepšie...
A Hanlon asi nie je zlý tréner, ale jeho rozhodnutia pri reprezentácii asi neboli tie najlepšie...
-
17
Light Professional
Mozno mohli nechat Hanlona este jeden rok. Tento rok dohravala "stara" generacia, ktorej len sotva moze (mohol) vstiepit nejake radikalne zmeny v organizacii hry. Navyse sa hralo doma pod enormnym tlakom celej verejnosti.
Buduci rok predpokladam (konecne) nove, snad mlade, tvare, nebdue sa uz hrat pod takym tlakom a mozno by aj vysledky boli lepsie. Kto vie. Toto je len moj osobny pohlad na vec. Kazdopadne som velmi zvedavy na noveho trenera. Říha by bol dobrou volbou. A celkom urcite by som vyhodil aj Hossu a Pokovica, ktori sa tam uz roky rokuce drzia ako klieste.
Buduci rok predpokladam (konecne) nove, snad mlade, tvare, nebdue sa uz hrat pod takym tlakom a mozno by aj vysledky boli lepsie. Kto vie. Toto je len moj osobny pohlad na vec. Kazdopadne som velmi zvedavy na noveho trenera. Říha by bol dobrou volbou. A celkom urcite by som vyhodil aj Hossu a Pokovica, ktori sa tam uz roky rokuce drzia ako klieste.
-
audiotrack
VIP
Hossa a Pokovič sú malé ryby. Kým tam bude Široký tak na slovensku nebude žiaden hokej. Ten už v roku 2006 otvorene hovoril že hokeja má dosť a už ho nezaujíma
-
17
Light Professional
Pred casom hovoril, ze uz nebude kandidovat na prezidenta SZLH nie? Preco nim stale je? Kedy mu konci obdobie? (2014?! :'( )
konci uz teraz, funkcne obdobie si predlzil kvoli MS
Siroky konci tento rok nie?
-
17
Light Professional
Potesili ste ma.