http://edna.cz/how-i-met-your-mother/_g ... /30262.jpg
How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
tu je taky maly spoiler obrazok na 6x24, ale kto videl 6x23, tak ho to neprekvapi
Spoiler
Škoda že nevyužili Barneyho nápad - naučiť kojota stlačiť tlačítko na odpálenie 
Spoiler
Hmm...posledny diel je plny sokujucich odhaleni
Ale s tym, ze to mala byt matka ma nastvali, pouzili to uz minimalne raz a teraz mi to neprislo velmi vtipne
Ale Lilyno dieta, Barneyho svadba a spoznanie matky slubuju dejovo pestru poslednu seriu, tak som zvedavy.
podla mna velmi vydareny zaver
veď ale už to chce tú matku... ma to nebaví...
série budú ešte minimálne 2 takže... sa veľmi nemáme na čo tešiť, nuž ale aspoň trochu sa ten dej konečne posunulGothaR napísal:Spoiler
Hmm...posledny diel je plny sokujucich odhaleniAle s tym, ze to mala byt matka ma nastvali, pouzili to uz minimalne raz a teraz mi to neprislo velmi vtipne
Ale Lilyno dieta, Barneyho svadba a spoznanie matky slubuju dejovo pestru poslednu seriu, tak som zvedavy.
Spoiler
stale som dufal, ze sa Barney vrati k Robin... az mi jej bolo luto
Spoiler
Tá svadba môže byž kľudne Barneyho a Robin
Čítal som že je zvyk keď má družička ružové šaty tak si vydáva jej najlepšia kamarátka ako tak nejak 
Vlastne hej, ja som bol v tom, ze toto je siedma...asi deformacia z House-aSteju napísal:
série budú ešte minimálne 2 takže... sa veľmi nemáme na čo tešiť, nuž ale aspoň trochu sa ten dej konečne posunul
Fuha no bolo tu toho teda dost,
Spoiler
to s Lily som aj tusil. A svadba moze byt kohokolvek, vsak ako sa Robin nakonci pozerala.
-
Space5800
Medium Professional
Ach, skoro infarktový stav...A ten koniec, to by som nečakal
Slušný koniec série a koniec ma dosť prekvapil
Hádam Robin zastaví svadbu. 
nehovoril nahodne ted že teta robin a stryko barney kedysi v I. a II. serii?
Ale on hovori aj stryko Marshall. A ja si myslim, ze to nakonec bude Robin.
-
mirak2
Hardcore addict
bolo velmi prijemne prichystat si ranajky ze si v klude pozriem himym a oni tam toto budu robit...chutilo mi potom velmi
a bolo to jasne hned, vzdy tam daju nejaky zvrat v deji a toto bolo jedine co mi napadlo.
Spoiler
Lil tehotná, konečne.
Barney ženích? To som si nedokázal predstaviť, no ak si vezme tú anglickú piiip ktorá ho volá Barnyj tak to už nebudem viac pozerať ak Robin tak to budem veľmi rád
Barney ženích? To som si nedokázal predstaviť, no ak si vezme tú anglickú piiip ktorá ho volá Barnyj tak to už nebudem viac pozerať ak Robin tak to budem veľmi rád
SPOILER
Podla mna si scenaristi pockaju na to, co budu chciet divaci viac a podla toho prisposobia aj tu scenu na svadbe. Kludne to moze byt niekoho absolutne ineho, nielen robin, alebo barneyho. Proste Ted otvori dvere, barney sa ho spyta na tu kravatu a za tym sa Ted spyta nieco take, ze "nevidel si zenicha?" a barney ho odkaze niekam vedla...tych moznosti je spusta.
Podla mna si scenaristi pockaju na to, co budu chciet divaci viac a podla toho prisposobia aj tu scenu na svadbe. Kludne to moze byt niekoho absolutne ineho, nielen robin, alebo barneyho. Proste Ted otvori dvere, barney sa ho spyta na tu kravatu a za tym sa Ted spyta nieco take, ze "nevidel si zenicha?" a barney ho odkaze niekam vedla...tych moznosti je spusta.
Presne ako píše Frco - podľa mňa to nakoniec ani nebude Barneyho svatba, pokojne to môže byť napr. ten Tedov kamoš.
podla mna vydareny zaver serie 
super cast, dobre zvraty, tesim sa velmi na novu seriu
super cast, dobre zvraty, tesim sa velmi na novu seriu
barneyho svadba to musi byt lebo lily povedala že ted čaka na teba ženich .. takže to je logicke