The Witcher 2: Assassins Of Kings

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: The Witcher 2: Assassins Of Kings

Príspevok od používateľa Muffi »

Idem ešte len prológ ale som úplne nadšený :aasmile29: Trochu mi tam chýba starý súbojový systém, no i tak to je pecka po všetkých smeroch. Talentový strom, možnosti dialógov a plno plno iného. Parádna atmosféra a rozprávková grafika. Pre mňa je to určite hra desaťročia. :) A obtiažnosť hry je ozaj pomerne vysoká, hrám na medium a šermiarsky duel na tom hrade som musel absolvovať aspoň 10 krát (vždy mi ten usmrkanec naložil), ale o to som radšej.

// - http://www.thegx.co/news/1270/bioware-e ... itcher-ii/ :lol: :smt044
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Zamestnanec BioWare hodnotí Witcher 2
na Metacritics hre udelil 0/10 a odkazuje, že skutočne epická RPG hra je len od majstrov z BioWare a volá sa Dragon Age 2. Od nej sa vraj majú tvorcovia z CD Projektu nabudúce inšpirovať
.. lol chlapec asi hral ine vydanie DA2 a witchera..
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Je mozne, ze to s tou recenziou myslel vazne a uprimne. Necudo potom, ze posledny paskvil od Bioware vyzera tak, ako vyzera a spolocnost ako taka u mna znacne klesa stale nizsie a nizsie. Aj ked je to len nazor jedneho zamestnanca (a nielen jedneho, bol este jeden s takymto hodnotenim). Ibazeby sa ukazalo, ze sa nejedna o cloveka z bioware, ale nejakeho provokatera, ktoremu v skole kradli poliaci desiatu.
Muffi
Addict
Addict

Aj vám po prejdení prológu na začiatku prvej kapitoli tak poklesli fps? Prológ som hral na vysokých nastaveniach, v pohode som mal nad 40 fps a od prvej kapitoli kleslo tak do 20 čo zamozrejme spôsobilo sekanie hry. Teraz som to dal na medium a ešte aj tam to dáva len do takých 35. :?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pre prehlad komu to ako ide, by nebolo odveci napisat zakladnu konfiguraciu (cpu/vga/ram a verziu ovladacov) ;)
Muffi
Addict
Addict

Takže procák i5 4jadro 2,8 GHz, 4 GB RAM, grafika GTS 450 512 MB, OS W7 64bit
Ovládače som práve aktualizoval a už sa to trochu zlepšilo, teraz mi to dáva tak 25 fps na high nastaveniach a 45 na medium. Ultra som ani neskúšal :)
Natrezim
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natrezim »

Inak čo sa týka kódov na aktivovanie tých bonus od shopov z kade sme objednávali, ide to niekomu?. Tam je napísané, že v launcheri mám dať Aktivace a tam zadať ten kód ..ale ja som to tam nikde nevidel.
janci.p
Expert
Expert

Príspevok od používateľa janci.p »

No, ja mam Intel Pentium Dual CPU E2180, 2,00GHz, 3 giga ram, NVIDIA GeForce 9600 GT, a moc si teda neskrtnem..ked chcem, aby to nesekalo, musim dat na najnizsie detily, a to prichadzam o tu skvelu grafiku..skoda.. :(
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

je to veľká chyba keď som nehral jednotku ?
Muffi
Addict
Addict

Hlavným ťahúňom hry je príbeh a dvojka nadväzuje na prvý diel, takže ja by som ti odporučil si zahrať najprv jednotku. Ak ťa príbeh nezaujíma a chceš si len zasekať mečom tak potom netreba.
Spoiler
Inak konečne tam bola spomenutá Yennefer, ktorej sa v prvej časti tak šikovne vyhýbali. Dokonca aj o Ciri tam padla zmienka.
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Muffi napísal:Takže procák i5 4jadro 2,8 GHz, 4 GB RAM, grafika GTS 450 512 MB, OS W7 64bit
Ovládače som práve aktualizoval a už sa to trochu zlepšilo, teraz mi to dáva tak 25 fps na high nastaveniach a 45 na medium. Ultra som ani neskúšal :)
Odinstaluj 3dvision driver
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

kus hlúpa otazka asi...ale,potreboval by som poradiť že ako začinam hru tak sa dostanem do pasaže kde mi nejaký voz zablokuje cestu a mam hladať druhu cestu...no všade kde idem je to bloknute niečím,kadial bych mal isť? :D...dík

// už to mám :)
Muffi
Addict
Addict

Skús sa s niekým porozprávať, vyliezť niekam alebo prebiť dosky pomocou znamenia aard.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

neviete kde majú byť uložené savy z jednotky, aby sa importli do dvojky?
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

Moje Dokumenty/Witcher 2/gamesaves a ked dáš novu hru tak ti zobrazí že spustit z pozicie zaklinač 1
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

JeffHardyy: skopčil som všetky savy z jednotky čo som mal do zložky Witcher 2/gamesaves a stále píše že ich nenašlo, otázne je, či tam mám všetky zálohované :? nechápem načo tlačia manuály, keď tam o tom nič nenapíšu
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Ja sa už asi pol hodinu trápim s tým drakom, čo mám utekať aj s Foltestom cez ten most, už mi šibe s tej hlášky Dragon is back !
Kokos neviem si z tým rady, ako ste sa s tým popasovali vy ?
A ozaj tieto savy by zaujímali aj mňa načo je to dobré aby som spustil hru s pozice zaklínač 1 ?
Muffi
Addict
Addict

No hra asi berie do úvahy potom tvoje rozhodnutia z prvého dielu.
Spoiler
Drak bol v pohode, stačí ak bežíš rovno cez most a keď ti ukáže že máš stlačiť určité tlačidlo tak ho rýchlo stihneš. Ak ti už toto nejde počkaj na prvého bossa a druhého bossa. :D Aj najhorší boj z jednotky bol oproti tomu brnkačka.
maniak584
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa maniak584 »

Pre tých, čo vravia, že je to ťažká hra. Áno, majú pravdu. Je to o dosť ťažšie ako Witcher 1, kde stačilo skočiť medzi ľubovolný počet nepriateľov, 3x sa trafiť kurzorom a sledovať Geralta ako tých nepriateľov krája na malé kúsočky. Pri Witcherovi 2 si ale stačí uvedomiť, že cieľom autorov bolo prinútiť hráča využívať v boji všetky prostriedky, ktoré má k dispozícii. Takže zabudnite na systém: hodím jedno IGNI znamenie a čo zostane, to rozsekám. Ak nechcete vo Witcherovi 2 v jednom kuse zomierať, musíte používať väčšinu znamení, použivať rôzne tipy petárd a pastí. Účinná je tiež taktika typu udri a uteč, keď týmto spôsobom odstránite najprv slabších protivníkov a potom sa venujete silnejším.
Napríklad: zaútočia na vás elfovia, ktorý dokážu odrážať vaše silné aj slabé útoky mečom,pričom ich útoky sú rýchle a smrteľné, ale stačia 2-3 petardy a po elfoch ostane iba dym.
frajerik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa frajerik »

Tak na i5 2500k na 4,4ghz + 570 gainward gtx to ide 50-60fps na najvysie detaily. Jedine co nemam na max je to nastavenie textur co tam je downscale atd.. A este pamat textur je len na nejvyssi a nie ultra. Neviem prečo ale ked to dam vsetko na max tak hra ide tak 15-20fps ale vyzera to uplne hnusne rozmazane textury ako low. Bez toho to vyzera jak na high takze asi počkame na patch. Hra je perfektna zatial som sa daleko nedostal lebo vsetko prešukavam a citam atd. Suboje su bomba. Vyzva, taktika, obtiaznost (stredna) a uplna supiš pupiš. Oproti jednotke ovela lepsi bojovy system. Konecne sa vyuzivaju aj znamenia viac (yrden axie atd). V jednotke som v podstate využíval len ard a igni a nabehol a posekal (na najtazsiej obtiaznost). Tu je aj stredna obtiaznost vyzva takze tazka a najtazsia budu zapeklite a to je len dobre. Paci sa mi strasne jak treba kombinovat znamenia utoky uskoky petardy atd.. proste premyslat a nie ako vo vacsine dnesnych hier nabehnem hrrr a som winer. Prinajlepsom tam urobim par uskokov hodim supis kuzlo a konec. Tu to ma aj daku uroven a to som len na zaciatku.

Grafika uzas, textury krasne ostre, svetla su uzasne. Lepsie jak crysis :D. Mimika trochu slabsia ale pokrok oproti jednotke. Som velmi spokojny dobra kupa a CDP red to umi a dufam ze toho predaju viac ako 1. W.
Napísať odpoveď