boot notebook
boot notebook
zdar mam notebook a nanom windoes vistu ako tam mam nahodit xp-cko ? restartujem notebook ale nemam tam ziadne pristupyy do setup ani nic ako mam spustit bootovanie ? dik
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: boot notebook
omg ja viem preinstalovat win ... len nanom neviem ako spustit bootovanie ...
-
krankenwagen
Professional
Vies preinstalovat Windows, ale nevies spustit bootovanie z disku? Hmm..
skus pozriet v navode lebo na notebookoch zvyknu byt ine tlacitka ako del na pristup do biosu napr insert alebo F-ka popripade rovno ti boot menu nahodi
a) Reštartuj/Zapni notebook, dostaň sa do Biosu (väčšinou podržať Del) a niekde najdi First Boot:daj tam Cd
b) Alebo ak sa ti dá dostať do Windows Vista, tak vlož inštalačné CD XP a už len to jednoducho nainštaluj.
Ale verím tomu, že by si to našiel aj na tom linku, čo ti poslal Krankenwagen
//: Alebo ak nevieš nájsť ako sa dostať do Biosu, tak by niekde malo byť napísane: (nejaká klávesa) To eneter Bios (alebo dačo také)
b) Alebo ak sa ti dá dostať do Windows Vista, tak vlož inštalačné CD XP a už len to jednoducho nainštaluj.
Ale verím tomu, že by si to našiel aj na tom linku, čo ti poslal Krankenwagen
//: Alebo ak nevieš nájsť ako sa dostať do Biosu, tak by niekde malo byť napísane: (nejaká klávesa) To eneter Bios (alebo dačo také)
aka je to znacka/model... este sa natiska otazka ci to bude mat podporu xp
asus P50IJ PROSTE IBA POTREBUJEM VEDIET AKO SPUSTIT BOOT ALEBO AKO SA TU DOSTAT DO SETUP HLADAL SOM AJ PO GOOGLI ALE NIKDE SOM NIC NENASIEL ...
skus F9
-
krankenwagen
Professional