Minecraft
Re: Minecraft
Som si začal nový save... Toto je môj dom
Zatiaľ taký skromný na skale ale idem si ho upraviť 
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zajtra nam konci platnost hostingu na sukromno-verejnom hojko.com serveri. Cena za mesiac hostingu bude 4,7€. Hosting u tejto spolocnosti uz mame odskusany a vsetko bolo zatial ok. Kvoli opadnutiu zaujmu starych hracov hladame novych ludi. Cena hostingu by sa rozratala medzi jednotlivych hracov. Zatial to vyzera ze sme traja isty, miesta je dost tak sa ked tak hlaste tu v teme alebo PM alebo ICQ alebo hocico.
Problem je ze faktura na 4,7€ ma splatnost len do zajtra. Keby sme nezaplatili tak hosting vyprsi a bude treba spravit novu objednavku kde uz je nova cena a to az cca 5,7-6€. Preto by bolo dobre to trochu urychlit.
// uz styria
Problem je ze faktura na 4,7€ ma splatnost len do zajtra. Keby sme nezaplatili tak hosting vyprsi a bude treba spravit novu objednavku kde uz je nova cena a to az cca 5,7-6€. Preto by bolo dobre to trochu urychlit.
// uz styria
PLS tu bedňu v minecrafte som urobil a teraz to mam ako použiť abi som mal 9 okien??
-
Space5800
Medium Professional
nety: umiestni tu "bedňu" na zem potom pravym na ňu a tam budeš mať "9 okien"
-
yoggy
keby som nemal svoj tak by som do toho išielviper1993 napísal:Zajtra nam konci platnost hostingu na sukromno-verejnom hojko.com serveri. Cena za mesiac hostingu bude 4,7€. Hosting u tejto spolocnosti uz mame odskusany a vsetko bolo zatial ok. Kvoli opadnutiu zaujmu starych hracov hladame novych ludi. Cena hostingu by sa rozratala medzi jednotlivych hracov. Zatial to vyzera ze sme traja isty, miesta je dost tak sa ked tak hlaste tu v teme alebo PM alebo ICQ alebo hocico.
// uz styria
-
audiotrack
VIP
spam ohľadom karmy premazaný
neviem preco ste my zmazali aj moj post ohladom minecraftu
Tak este raz Tono222 neives co si napisal do toho druheho riadku ako si vytvaras minecraft ?
// pre lamu ktora mi dala
mohol tam dat aj nieco smysluplnejsie 
Tak este raz Tono222 neives co si napisal do toho druheho riadku ako si vytvaras minecraft ?
// pre lamu ktora mi dala
-
Anem
Star
No tak skúsil som túto zábavku konkrétne Minecraft classic na jednom českom serveri, no po troch dňoch nemám s ním najlepšie skúsenosti keďže tam žiadna stavba nevydržala viac ako pol dňa a teda moje úsilie vyšlo na zmar
K Minecraftu Beta má Hojko aj nejaký server pre "neplatičov"?
-
Anem
Star
takže (ak má server pre platičov) musel by som si zaplatiť aby som sa na Hojko server dostal?yoggy napísal:nie nemá
-
Space5800
Medium Professional
Anem: Základom je mať kúpený Minecraft
viper1993 napísal:Zajtra nam konci platnost hostingu na sukromno-verejnom hojko.com serveri. Cena za mesiac hostingu bude 4,7€. Hosting u tejto spolocnosti uz mame odskusany a vsetko bolo zatial ok. Kvoli opadnutiu zaujmu starych hracov hladame novych ludi. Cena hostingu by sa rozratala medzi jednotlivych hracov. Zatial to vyzera ze sme traja isty, miesta je dost tak sa ked tak hlaste tu v teme alebo PM alebo ICQ alebo hocico.
// uz styria
-
viper1993
Medium Professional
Viz moj post vyssie. Vcera som platil za dalsi mesiac. Zatial sme styria. Ak mas zaujem tak pristup stoji 1€ za mesiac. Hosting ide samozrejme 24/7 a server je multiworld tj aj creative aj survival 
//space predbehol
//space predbehol
skusal som hrat betu, ale vsimol som si jednu nevyhodu oproti alphe. ked vas niekto zabije, tak po respwane nenajdete veci, uplne zo sveta zmiznu. ma to tak byt alebo je to bug?
-
Space5800
Medium Professional
M142: nezmiznú hneď, po istom čase...Či je to bug? Akú si hral verziu? Osobne som sa s týmto nestretol (je jasné že tam tie veci neostanú ležať celý deň, ja som sa po ne vždy stihol vrátiť)
zmiznu ale za po 7 minutach tak to je aj v alphe 
erik 25 ja ti píšem, že som do toho riadku druhého nič nedal
Viem na čo to slúži ale neviem to akosi "zprogramovať" 
čaute chcel by som sa opýtať že by mam server ale sú naňom lagi...a keby som mal server ces toto http://invasionservers.com/minecraftservers.php tak to potom server už nebude lagovať či ? alebo ako to funguje ? no v podstate chcem vedieť či ten server čo mam to bude fičať naňom ked to urobím ces hosting ... pls poradte