bazár - reklamácia (mobil)
bazár - reklamácia (mobil)
Zdravíčko Páni a Dámy... cca 2dni do zadu som kúpil v bazári mobil (potreboval som konečne niečo schopnejšie, nie batéria ktorá sa vybíja a mobil z doby kamanej, no zas nie nič drahé, a ked to stratím/rozbijem aby ma to nenaštvalo) rozhodol som sa pre Nokiu 6120c. Lenže zistil som, že nemá na sebe originálny kryt ale niečo čo je slabá napodobnenina toho originálneho ale to je vec, ktorá ma netrápi, totižto ked volám s niekym, tak mi ako keby vypadne reproduktor, proste ho prestanem počuť, ked zapnem na hlasitý reproduktor, tak ho počujem, rovnako ked si púšťam hudbu, tak nebýva v tom problém, kedže som za ten mobil zaplatil, a bazárnik ma neupozornil na skryté vady (možno o nich nevedel, možno hej) tak by som ho chcel reklamovať... chcem sa spýtať či to má nejaký zmysel, resp. či mám nejakú šancu dostať späť peniaze, poprípade iný mobil (náhradu), ak áno, ako mám približne postupovať... díky 
Re: bazár - reklamácia (mobil)
no v prvom rade kontaktovat byvaleho majtela....
ako zistím kto bol bývalý majiteľ?? nemal by si to riešiť sám bazárnik??
no ty si ten telefon od niekoho kupil nie ?
tak kontaktuj dotycnu osobu s ktorou si sa na obchode dohodol.....ci som nieco zle pochopil, alebo ako to vlastne prebiehalo ?
tak kontaktuj dotycnu osobu s ktorou si sa na obchode dohodol.....ci som nieco zle pochopil, alebo ako to vlastne prebiehalo ?
ja som to kúpil v "kamennom" obchode-bazáre
jaaj tak uz chapem, tak jedine zajst do toho bazara....
ako jasne, len chcem vedieť, či mám právo reklamovať "tovar" vtomto prípade mobil, a požadovať sa vrátenia peňazí, resp. ako naň ho pritlačiť, aby mi vrátil peniaze a pri tom som bol v práve... nejaký obchodný zákonik alebo čo 
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
maj.kl: na pouzity tovar sa zaruka nevztahuje.. na tvojom mieste by som tam siel, ze by si ho chcel vratit, ale nie preto, ze je problem s reprakom (mas sancu ze o tom nevie, a ze sa nad tym nebude zamyslat), vymysli si nieco, ja neviem, ze ma male pismenka a nevidis na nom smsky citat, alebo ze ti nevyhovuje symbian, alebo ze je velky a nevojde sa ti do kapsy, proste nieco take.