Zdravím.Kedze mam problem s dpmk tak som s odhodlal napisat im moje mensie pripomienky na ich stránku.Zial bohu nejaky inteligent nastavil filter na sekciu napiste nam tak sikovne ze uz slovo staznost je filtrovana ako vulgarizmus.Po zadani mojej staznosti mi vyhodilo ze "Vzhľadom na nevhodný obsah Váš príspevok nebol odoslaný!!! Odstráňte z textu vulgárne slová!"
A teraz sa pýtam, je nieco v tomto texte vulgarne ? Prosim pomozte mi tam najst nieco co filtru dpmk.sk vadilo k odoslaniu mojej staznosti
Chcem sa sťažovať na autobusy na konečnej zastávke Podhradová..Hluk , ktorý tieto autobusy robia, už prekračuje moje chápanie.Nad ránom o 5tej celú rodinu zobudí "úžasný" rachot štartujúceho autobusu , ktorý doslova túruje ako nejaký mladík s novo zakúpenou škodovkou.Podotknem, že počas teplých dní keď si radi otvoríme balkón a chceme sa porozprávať, tak nám tie vaše autobusy akosi skáču do reči.Rušia nočný kľud, dokonca sa niekedy chveje zem pod nohami.Cez víkend tu stoja z pravidla minimálne 3-4 autobusy naštartované a z nejakých neznámych príčin štartujú 5-10 minút pred odchodom z konečnej zastávky.Viem , že kritizovať je ľahké, tak navrhujem menšiu zmenu v tomto systéme ktorý by ocenili aj obyvatelia sídliska.Zrušenie konečnej zastávky a presunúť na iné vhodnejšie menej obývané miesto napr. Staničné námestie, OC Carrefoure .Ako môže byť konečná stanica medzi dvoma husto obývanými blokmi?To sa pýtam a pýtajú sa to všetci obyvatelia minimálne týchto blokov. Ak sa toto nebude riešiť, minimálne dám návrh na odbor životného prostredia na premeranie hlučnosti v danej lokalite.Ďakujem s pozdravom M.P.Čakám skorú odpoveď
ano a na podhradovu radsej autobusy neposielat vobec, lebo hore kopcom sa neda ist na neutrale, aby nerusili hlukom chudakov obyvatelov...ci? ty bud spokojny, ze nebyvas na tr. snp alebo hocikde inde, kde chodia elektricky, sak by si zomrel na nespavost.
komplex ludi z podhradovej z mhd nema hranic, najprv babky spisuju tony peticii ze chcu priamu linku na cinter a potom toto, tu v prahe mam stvorprudovku pod oknom, asi sa budem stazovat...
Ked napises staznost a nebodaj ti ju akceptuju a zrusia ti MHD (lebo inak sa to vyriesit neda) tak sa bude stazovat x dalsich a mozno aj ty, ze si musis zoslapat na mier....
Hmm, teraz, keď to čítam, tak vidím aj druhú rovinu veci. A u mne sa premáva celú noc, dal som si plastové okná. Na dedinu sa mi ešte nechce. Iba som hovoril o prejdeniu mailu. Vec je ale zjavne na odbornej a spoločenskej úrovni. V prospech mesta a sídliska. Na Podhradovú, a aj ďalej chodievam pešo.
Ani mne nerobi problem sa prejst, hoci nebyvam na podhradovej. Ale uz vidim tie babky co pisali peticiu ako spisu dalsiu.
Btw, daj si zmerat hluk a uvidis ze neprekroci hranicu
Ja sa nesťažujem, a som v centre. Takže ozajstný hluk. Na Podhradovú by som išiel s radosťou. Čistý vzduch, blízko les, malá prevádzka. Rodinné domčeky ako na dedine. A nehrozia ani povodne.
Kokso ja som býval 18 rokov pri štvorprúdovom hlavnom ťahu na Poľsko, kde chodilo toľko kamiónov, že sa narušila statika všetkých domov na ulici a tebe vadí štartujúci autobus, (nikto s tým nič nespravil ) si pamätám keď som spal tak sa začali triasť poháre v kuchynskej linke