Vlastna tvorba hudby
Re: Vlastna tvorba hudby
leko ten klip je zo starej hry s názvom ANOTHER WORLD 
celkom pohode len na drum / octagon a secret flight mi to pride nevyvazene tie basy su moc silne oproti syntaku zislo by sa to doladiť troška
-
lekoklatik
VIP
Aha, tak to je škodasilmarill napísal:leko ten klip je zo starej hry s názvom ANOTHER WORLD
-
korky_bucek
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja by som hlavne nahral zvuk niekde inde neda sa to hodnotit kedze YT orezava kvalitu zvuku
Co hovorite na toto, je to moj kamarat. Podla mna slovenska trieda a mal som tu cest hrat s nim v kapele
ma 19 rokov (metal-rock)
srnec: úplne skvelé! pripomína mi to Slovenskú instrumental rock skupinu SUNGATE... melodické, atmosférické, epické.
takýchto hudobníkov treba na Slovensku viac.
takýchto hudobníkov treba na Slovensku viac.
ak sa ti paci, tak sa vola Adam Micinec a jeho nova kapela SUNITY. Na youtube maju toho dost 
//fikolo, neklam
//fikolo, neklam
hej veď počúvam akurát... 
niečo staršie ale chcem počut názory DNB B 
SRneC: chalanisko má techniku zmáknutú, po zvukovej stránke je to zlé. Je mi jasné že to je domorobo, ale keď už prezentácia tak na úrovni... 
Hej, vzdy je lepsie nieco zosamplovat v stiahnutych editoroch ako nahrat skoro desat stop vlastnorucne v domacich podmienkach s kapitalom maturanta, je mi to jasne.
-
lekoklatik
VIP
ktorá časť je ti zvukovo zlá? wtf?
Nikto o samplovani nehovoril. Vravim o celkovom zvuku nahrávky, hlavne gitár. Je mi jasné že negatívne sa natom podpisuje aj YT kompresia, ale... Dnes je toľko free vst pluginov ktoré znejú uplne super, stači že človek trošku poštuduje čo a ako... Chalanisko začiatočník (v domácom nahrávaní) nieje kedže si pravdepodobne sám naklikal midi bicie (aj to je bohužiaľ asi použitý defaultny sampler v multitracku), synthy a všetky doprovodné inštrumenty, takže už stačí sa zamerať iba na tú kvalitu celkového mastra. Kompozične je to super. Financie stým nemajú absolútne ničSRneC napísal:Hej, vzdy je lepsie nieco zosamplovat v stiahnutych editoroch ako nahrat skoro desat stop vlastnorucne v domacich podmienkach s kapitalom maturanta, je mi to jasne.
Tak do tohoto zasa ja nevidim, vyznas sa urcite viac. Ono to tak chodi, ze ak si dobry muzikant, tak informaticka a technicka stranka veci ak nejde o podiove zapojenie ide bokom zaujmu. Mozno on o tych moznostiach ani nevie/nevie s nimi robit. V kazdom pripade to video je len zabava, na albume to bude profi. 
dunlop: gitary su uplne dobre nahrate, stacilo by mu zmenit biciu sadu a celkovo rozhodit bicie atd (mozno zmenit vsti, alebo len iny set), dalsia vec je bassa, tu tam velmi zle pocit, raz viac raz menej ... s final mastrom to nema nic spolocne, mohol by upravit vyslednu mixaz, master si na 101% nebude robit on sam a uz vobec nie doma. Je to velmi slusna praca (zvukova ako aj produkcna)
//navrstvenie gitar, vela reverbu, zmena vsti bicich atd to vsetko sa tyka aranzu a mixu, nie masteringu. Pouzivat ozone ako "all in 1 solution" no to snad nemyslis vazne, s tym by ta kazdy zvuk. technik poslal kade lahsie.
//navrstvenie gitar, vela reverbu, zmena vsti bicich atd to vsetko sa tyka aranzu a mixu, nie masteringu. Pouzivat ozone ako "all in 1 solution" no to snad nemyslis vazne, s tym by ta kazdy zvuk. technik poslal kade lahsie.
Doprovodné gitary sú zlé, gumenne, nekonkretne - znie mi to jak sansamp. Možno by stačilo lepšie navrstviť. Na bicie podľa mna je na 99% použitý dáky vsti ktorý je v multitracku takže stým sa moc zazrakov spraviť nedá. A so zavretymi očami si "master" môže spraviť aj doma s napr. izotop ozone-om. A v niektorých miestach je moc reverbu
-
.:M4jco:.
Medium Star
Chalani, a čo vravíte na takýto drumec odomňa? 
alebo house
alebo o čosi tvrdší štýl?
každý názor výtaný
alebo house
alebo o čosi tvrdší štýl?
každý názor výtaný
Amatérizmus najhrubšieho zrna, no dalo mi to zabrať.
http://www.jamendo.com/en/album/96640
http://www.jamendo.com/en/album/96640
-
korky_bucek
Light Expert
vcerajsia noc bola plodna iba 6hodin v kuse
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2011, 13:29)
vsetkym stastne a vesele vianoce zelam a ako darcek pribalujem free download
//autoeditácia príspevku (23 Dec 2011, 13:29)
vsetkym stastne a vesele vianoce zelam a ako darcek pribalujem free download