Liga majstrov

O športe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Liga majstrov

Príspevok od používateľa guess.whoo »

lebo Di Maria a CR nefilmuju ze? Mne to pride ako ked zlodej vola chytte zlodeja. Teraz sa to otocilo proti nim
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

neviem či to tu už bolo ale zasmial som sa na tom :D
Bin Ladin bol streleny do hlavy v drese Barcelony. Nikto teda nemože s presnostou tvrdit, či zomrel alebo iba simuloval...
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

kali520 napísal:Lebo Madrid hral uzasne.

Zapas bol slaby samozrejme, dosledok Mourinhovej taktiky plus prislisna opatrnost ktora je tak tipicka v tejto faze LM. Neni sa tomu co cudovat.

Rozhodca robil chyby jak na jednej tak na druhej strane, pady Di Mariu boli rovnako teatralne ako Busqetsove.

Vylucenie Pepeho bol opet dosledok Mourinhovej taktiky, ktora bola o tom supera co najviac napadat tvrdou hrou, neni nahoda ze vzdy jeho mancafty dostanu proti Barcelone cervenu kartu.

Mourinhove vyroky na margo tohoto su smiesne, chce azda povedat ze Barcelona ma podplatenych rozhodocov? Nech si spomenie na minuli rok kde rozhodcovia prave proti Interu neuznali Barcelone regulerny gol v zavere zapasu.

A este taka malickost k Pepepu

Ten hrac nema vsetkych pät pohromade.

Kali nenechaj sa vysmiať tak keď povieš A povedz aj B, môžeš ty spomenúť zápas s Interom? Tam bola ukrivdená hlavne Barcelona? To sa teraz vážne pýtam
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ty asi nechapes naco som reagoval ze? Mourinho sa vyjadril nieco v zmysle ze Barcelona ma strasnu moc a rozhodcovia ju zvyhodnuju. Preto sa pytam ze ako je mozne ze im nebol uznany regulerny gol s Interom.

Takze aby si to pochopil, spochybnujem len Mourinhove slova a davam dokaz o tom ze tara blbosti, nejde o to ci bola ukrivdena hlavne barca alebo inter, ide o to ze Mourinho hovori nezmysli, lebo rozhodociva robia chyby a robia na oboch stranach, leneze henten saso to nechape a veci meria dvojitym metrom.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

real barca vsetky el clasica boli nudne! a neviem preco kazdy si mysli ze barca hrala lepsie ked vedela iba drzat loptu a skorovat nevedela (okrem momentu kde pepe dostal cervenu) barcelona mala ukazat aky je silny v utoku a vidite real ukazat ze sa vie branita ze barcelona a ich utocny futbal neni az taky dokonaly kedze sa hralo ferovo 11vs11 len sprosty by hral otvorene v prvom zapase ligy majstrov proti barcelone. Mourinho chcel len vysledok 0:0 a pokusit sa na nieco ako vo finale copa del rey myslim ze by sa mu to aj podarilo keby ze pepe nedostane tu sprostu cervenu. na prvy krat by som povedal ze to bude zlta ale nie cervena pretoze rozhodca si nemohol byt isty ze pepe sa ho dotkol! a na druhej strane ten rozhodca fakt asi zapas nepozeral dobre pretoze ako simoloval mascherano ved to bolo tak vidiet ze az az ... a teraz real hral tvrdy futbal a barcelona zas ako papier padali ako hrusky no presne opak real zas beton a barcelona nudne prihravky.. je to to iste.. rozhodca rozhodol o postupe... mourinho a tie media to je uz on on je taky je to tiez jeho taktika... chcel len ukazat svetu ako barcelona filmovala aj vedel ze nic nespravy len ukazal svetu ze ten zapas az taky ferovy nebol zo strany rozhodcu! niekedy idu aj o nervy lebo tym ktory mal 20% lop v celom zapasy hraci by mali mat nechut k hraniu futbal.. su pod tlakom a stresom ale mourinho je taky trener ktory vie co robi.. az na tu aroganciu!
barcelona ma sklamala so svojou taktikou hlavne mascherano pedro a busquets totalna simulacia...
btw: Higuainov gol mal platit bol tam faul na ronalda ale mohla byt vyhoda!
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

preco by mala barcelona utocit ked mali dostatocny bodovy naskok? hru mal robit real, ale nedokazali si udrzat loptu na kopackach. barcelone stacilo prihravanie v strede a dozadu
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Paci sa mi ako niekto tvrdi ze Barcelona mala hrat a na druhu stranu povie ze keby sa super pustil do otvorenej hry tak je to samovrazda.

Je to cisto zaujata konstrukcia prosti Barcelone a hned vysvetlim aj preco.

1 Preco Barcelona ma hrat?
2 Preco nehraje super?
3 Preco ked sa super pusti do otvorenej partii to znamena ze zacne hrat je to samovrazda?
4 Preco barcelona nebrani ale snazi sa hrat?

Po zodpovedani tychto otazok vyjde asi len jedna jedina odpoved a to, ze Barceloan je asi o trochu lepsia a futbalovejsia.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Presne. Kazdy fan Realu a ostatnych superov Barcelony fnuka, ze oni si len nahravaju, nehraju futbal atd. atd. V lige snad kazdemu normalnemu cloveku dojde, ze ked ma raz muzstvo na cele naskok, nebude sa pustat do utocenia s rizikom, ze dostanu gol..naco aj. V pohari tiez, oni dokazu dat gol-dva a to staci
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

guess.whoo napísal:Presne. Kazdy fan Realu a ostatnych superov Barcelony fnuka, ze oni si len nahravaju, nehraju futbal atd. atd. V lige snad kazdemu normalnemu cloveku dojde, ze ked ma raz muzstvo na cele naskok, nebude sa pustat do utocenia s rizikom, ze dostanu gol..naco aj. V pohari tiez, oni dokazu dat gol-dva a to staci
ako ja nemám nič proti keď hrá niekto zo zabezpečenej obrany a nechce riskovať keď stačí bod zo zápasu a momentálne je remíza, ale zapol som si zápas barcelony s levante alebo kým to bolo, stačil im bod, bolo 1:1 a 10 minút si nahrávali 5 hráči loptu po šírke ihriska a na dlžke asi 10m, levante tiež stačila remíza tak nenapádali a na to sa nedalo pozerať, prepol som to skôr ako odpískal rozhodca koniec, a toto nezahrá ani žiadny tým talianskej ligy ktorý sa bojí o výsledok...a to mám barcu radšej ako real
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no a teraz si predstav, ze hras taku ligu ako je spanielska. k zisku titulu ti staci bod, je stav 1:1. co by si robil ty?
ja by som sa urcite nehnal dopredu a riskoval nejaky zakrok obrancu, nejake blbe smyknutie, alebo natiahnutie svalu, ktore by ma mohlo vyradit z finale LM.
suhlasim, ze sa na to nedalo pozerat, ja som prepol este ovela skor lebo som presne vedel, ze sa toto bude diat. ale vobec sa im necudujem.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

počuj, videl som veľa zápasov z rôznych líg kde tímu stačil bod na výhru ale aby toto začali hrať nejakých 20 minút pred koncom to som ešte nezažil, ja som povedal čo som chcel, nejdem sa tu hádať a rozoberať to detailnejšie...
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

To, že keď im stačil bod, tak sa nehnali dopredu a nahrávali si polovicu zápasu na vlastnej polovici ešte pochopím. Ale nepochopím, prečo to robia už od začiatku sezóny (a ešte predtým) za akéhokoľvek stavu - strašne ma ten ich štýl hry nudí a vždy radšej prepnem inam...To nie je len "problém" Barcelony, ale aj španielskej reprezentácie v poslednej dobe...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ako ja som to nemyslel nejako proti tebe. suhlasim, ze hrali pre oko divaka neatraktivne, ale chapem preco.

konyk - od zaciatku sezony? tolko golov sa nedava z takej hry. hraju tak ked maju nahrate a nikam sa neponahlaju
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Styx#
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Styx# »

pekne a trefne vtipky o finalistoch :)

http://www.osporte.sk/?id_cat=44&news=98151
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Som si podal na ManU, tak dufal ze vyhraju nad filmarikmi :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kto nevidel tak nech si pozrie ;)

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

snad budu hrat obaja utocny futbal a bude to predstavenie hodne 2 najlepsich muzstiev na svete

//autoeditácia príspevku (28 Máj 2011, 22:37)
perfektna Barcelona, uplne prevalcovala Manchester a zasluzene vyhrala + 20e vo vrecku
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

veľmi pekné finále, podľa mňa najlepšie od Istanbulu 2005 síce som viac prial United, vôbec mi to žily netrhá ,že to bude Barca ktorá zdvihne ušatý pohár nad hlavu.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

United si ani neskrtli, zasluzene vitazstvo Barcelony, ktora dominovala 80min.
Napísať odpoveď