Chrome a jeho divný spôsob "navrhovania"

Informácie o software, ankety...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Chrome a jeho divný spôsob "navrhovania"

Príspevok od používateľa Hensym »

Už nejaký ten týždeň som na Chrome, a nikto nepísal o mojej chybe. Bol som zvyknutý na FF, kde som napríklad mal často navštevovanú stránku, napríklad nejakú o tuningu. Akonáhle som napísal do baru s adresou "T", hneď mi daný web navrhlo, keď som pokračoval, dokonca upresňoval niektoré podstránky...

Chrome je ale divný. Mám napríklad stránku o tuningu, na ktorú chodím denne, a potom (príklad) stránku u turbíne do stíhačky, na ktorej som bol raz, asi pred mesiacom. Napíšem "T", nájde mi turbínu, napíšem "TU", to isté, .. keďže chcem tuning, tak napíšem "TUN", potom už nenájde nič, dokonca ani keď napíšem celé slovo "TUNING". Niekedy mi to už dosť lezie na nervy, a nechápem, pod akým algoritmom to beží...

Taktiež som mal doteraz po napísaní do baru s adresou nejakú frázu automaticky načítaný slovenský Google, teraz sa to aktualizovalo, a už ma prepojí na anglický. V nastaveniach som to prepísal na SK a nepomohlo.

Nemáte skúsenosti s s takýmito problémami? Ď.
Opak
Addict
Addict

Re: Chrome a jeho divný spôsob "navrhovania"

Príspevok od používateľa Opak »

Ja píšem z adries len jedno dve písmená a automaticky mi hodí potom tu moju stránku..napríklad idem na hojko.com, tak napíšem len h a už mi vyhodí hojko..
google.sk mám nastavenú ako domovskú stránku a všetko beží tak ako má.. a nehovorím o tom že oblúbené stránky mam na paneli záložiek..skús sa aj ty takto orientovať

//tak tak múdro vravíš
Jasty
Light Star
Light Star

Re: Chrome a jeho divný spôsob "navrhovania"

Príspevok od používateľa Jasty »

Ono si to chrome tusim niekde uskladnuje, cize predpokladam, ze musis naprv napisat celu stranku tunning.com a enter, a az potom, ked vie, co je tvoja preferencia pre T (podla vsetkych stranok na T, ktore navstevujes a kolko krat) ti ukaze list a prva bude ta najcastejsia.
Napísať odpoveď