Účet zdarma

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Účet zdarma

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Takže vec sa má tak že momentálne mám jeden účet v SLSP, Euro<26. Za tento účet platím 0,30€ mesačne, je to síce malí poplatok ale pri mojom "pravidelnom zárobku" mám jeden mesiac 100€, druhý mesiac 5€ čo je vlastne minimálne zostatok... proste ak by som tam mal pravidelne nejaký prísun je mi to jedno, takto nie. Takže sa chcem spýtať ktorá banka má pre študentov denného štúdia účet zdarma. Viem že napríklad TB (aspoň myslím) má nejaký, stačí potvrdenie o návšteve školy. Jedine za čo sa platí je 2+ výbery, to ale u mňa nehrozí.
P.S.: mBank a ZUNO sú out, tam už účty testujem ale len na online platby a sporenie :) .
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Účet zdarma

Príspevok od používateľa typek61 »

vub a TB maju ak dokladujes nastevu skoly :)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

kamarát má v tatrabanke, a podla toho čo vravel, tak neplatí nič... len hlavne nevyberaj z iného bankomatu ako ich, lebo asi 1,20 alebo 1,60€ je poplatok
MrGizmof
King
King

Tak pozerám web TB ale mám problém ten účet nájsť. U VUB ho tam mám, vyzerá v pohode ale rád by som to porovnal.

EDIT: Moment, moment.. prečítal som nejaké diskusie a poľa toho VUB a TB tam majú nejaké limity... no u VUB som si to overil, 2 výbery zdarma. To je docela blbé, občas síce nemám ani jeden výber, niekedy aj 6 po sebe.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/fy ... ademy.html

hmm... ale celkom dole je že za 35 centov... takže ten od sporitelne sa ti asi viac oplatí ako tento
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

v TatraBanke máš účet zadarmo ak máš na ňom 650€ alebo ak 5x použiješ kreditku. Viac info tu
Osobitné podmienky pre zľavy na balík služieb Tatra PersonalTB s poplatkovým typom Tatra PersonalTB Academy:
Cenu za balík služieb si môžete znížiť o 100 %, ak:
zrealizujete aspoň 5 platieb ktoroukoľvek platobnou kartou vydanou k vášmu účtu, ktoré budú zúčtované v sledovanom mesiaci* alebo
priemerný denný zostatok vašich vkladov a investícií v Tatra banke a jej dcérskych spoločnostiach dosiahne za predchádzajúci mesiac výšku najmenej 650 EUR
P.S. v každej banke máš študentský účet zadarmo alebo za nejakú smiešnu sumu
MrGizmof
King
King

Tak preto ho má ten spolužiak zdarma.. hmm.
No podľa týchto podmienok čo majú sa mi viac oplatí ostať v SLSP. Ešte prísť na to ako aktivujem maily od nich a bude to ok. Síce budem stále mesačne platiť ale všetko ostatné mám aspoň bez obmedzení.
Diky za rady :).
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

a nieje nahodou studentsky ucet v SLSP zadarmo po predlozeni dokladu o navsteve skoly ?
ci som nieco zle pochopil ?
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

MrGizmof napísal:ale všetko ostatné mám aspoň bez obmedzení.
aké obmedzenia?
MrGizmof
King
King

No mal som na mysli ten počet platieb aby som ho mal zdarma. Osobne mi som potom platil ešte viac...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

h.olub napísal:a nieje nahodou studentsky ucet v SLSP zadarmo po predlozeni dokladu o navsteve skoly ?
ci som nieco zle pochopil ?
je. Tiež tak fungujem už 5 rokov. Neplatím ani cent (ani mesačne ani ročne) a stojí ma to dve návštevy banky ročne s prinesením potvrdenia o návšteve školy každý semester. Záležitosť na 5 minút, iba im to dám a hotovo.
MrGizmof
King
King

audiotrack, správa dňa pre mňa. Myslím že týmto by som to uzavrel keďže týmto to je vyriešené :D.

//autoeditácia príspevku (17 Máj 2011, 8:39)
Tak mohlo ma napadnúť že sa jedná o účet Vysokoškolák (či tak nejak). No nič, pozriem tie ponuky, hlavne tie počty výberov a tak... ale zrejme ostanem v SLSP.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Urcite ostan v SLSP, casom zacnes viac zarabat aj na brigadach a tak. Je to minimalna suma a niesu nijak obmedzeny vo vyberoch, a platit v obchode tiez mozes zadarmo ale hlavne je ze maju bankomaty takmer uplne vsade, takze ked budes v nudzi bez penazi urcite to ocenis.
Napísať odpoveď