Kritika webu

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
brits
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Kritika webu

Príspevok od používateľa brits »

Prosim vas potreboval by som vedet co zlepšit na mojom webe http://aoeonline.eu/
Potreboval by som hlavne poradit co zlepsit na dizjane co je dobre a co zle. Rad by som aj vedel co pridat a co tam chyba.
Vopred dik

PS Admini plis neberte to ako reklamu.
brm
Darca
Darca

Re: Kritika webu

Príspevok od používateľa brm »

Dizajn s tými tvárami mi nejako nesedí.. dobrá myšlienka, ale..... pripadá mi to ako zaplátané. Trochu zjednotiť logo s tými tvárami.. alebo neviem čo... a ešte ten banner je tam ako päsť na oko. Vyhľadávač Search by som dal zarovnať napravo.

"Aktualizováno" by som presunul niekde inde alebo totálne zrušil.. obzvlášť mi vadí ten sivý podklad, ktorý sa bije s podkladom nadpisu článku.

Zatiaľ len toľko z pohľadu laika..

;)
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

ďalší človek čo nemá tu hanbu a ide sa chváliť cudzou prácou. Šak je to joomla a navyše upravená tapeta http://demo.nouvelles-techno.fr/vitrine ... _viyo_blue . Nič z toho nie je tvoja práca, navyše si odstránil aj ich copyright. Dúfam, že stačí toľko k hodnoteniu.
brits
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa brits »

Ja som nepovedla ze som ten dizajn robil ja ja som chcel len vedtec by sa malo na nom zlepsit
hwip
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hwip »

-väčší kontrast písmená - pozadie, lebo ta svetlo modra na tej bielej mi moc nesedi a už vôbec nie ta modra na modrej. Na každý svetlý podklad používaj čiernu/príp. silno sivú farbu. Nikdy nie inú. Je tam potom slybý kontrast.
-ďalej som si všimol: Podporte nás, výmena bannerou. (u/v), alebo Vitajťe na česko-slovenskej ... a určite by sa tam našlo toho viac, čiže treba si ešte prečítať Krátky slovník slovenského jazyka.
-ďalej, stránka je strašne dlhá, je tam veľa noviniek, ja by som tam dal jednu, maximálne 2 novinky.
-Ešte mi tam vadí to menu. Je hore a také nevýrazné. Mne najprv pripadalo ako odkazy na inś stránky.
A-Ko som si klikol na anketu, presmerovalo ma to na stránku ankety. Lepšie by bolo po zahlasovaní, bez presmerovania zobraziť výsledky, podobne, ako to rieši BlueBoard.
-ďalej úplne dole je zle čitateľné Latest News.

A vôbec, celý design mi pripadá taký, ako keby som bol na dajakej stránke, čo ja viem neviem, ale určite nie na stránke "super bojovej" hry. Treba tam niečo tvrdšie. Na tvojom mieste, nepoužívam žiaden Joomla, ktorý je skôr určený podľa mňa na blogy, ale si radšej objednám stránku aj CMS systémom od nejakej firmy, ktorá by už podľa mňa urobila aj patričný design.
To je odo mňa všetko.
a ešte k tomu designu. TU:http://demo.nouvelles-techno.fr/vitrine ... _viyo_blue majú úplne dole:Template Design © KenDesign Team | FreeShareAll.Com. All rights reserved. Odkúpil si to od nich? Ak nie, okamžite meń design, lebo ti ten Ken design Team môže narobiť také problémy, že sa z nich nevymotáš do konca života.
Napísať odpoveď