Zdravím, chcel by som sa opýtať ako si mám prehliadať stránky cez mobil samsung galaxy 9000 cez wifi, problém je v tom, že dám si vyhladať dostupné prístupové body, potom sa normálne na jeden pripojím, zobrazí sa mi, že som pripojený, no neviem cez wifi prehliadať stránky cez browser, skúšal som aj nadstavenia, no nejako som nič nenašiel a aj keď som pripojený na wi-fi, tak stále mi prehliada internet cez sieť môjho operátora, ako to mám zmeniť?
Ešte by som sa chcel opýtať, či už si niekto na tomto mobile upgradoval OS, tuším na ňom funguje Android, nejsom si istý, no viem, že táto možnosť sa dala pred pár rokmi spraviť ešte na starších telefónoch aj doma, ja osobne som aktualizoval OS na Nokii N70 a bez problémv, ale keďže technológia pokročila, chcel by som sa teda opýtať, či aj v súčasnosti sa dá aktualizovať OS za nový bez nejakých problémov-konkrétne na tomto mobile.
Samsung galaxy 9000 wifi a upgrade software
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung galaxy 9000 wifi a upgrade software
Ahoj, galaxy je super telefón
ohladom toho wifi , tie siete na ktore sa pripajas fungujú na inych pc / fonoch ? k tomu fw ano da sa upgradovat , tuna sa viac docitas : http://androidforum.cz/darky-s-v7-0-gin ... 8-720.html
Re: Samsung galaxy 9000 wifi a upgrade software
S wifinou nie je vôbec žiaden problém, ide o to, že ja sa na ňu pripojím a v prehliadači mobilu mi načítava stránky stále cez sieť môjho operátora no a ja to neviem zmeniť.