League of Legends
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
ja som reagoval na Quertenov koment
-
lekoklatik
VIP
Snáď sa to nebude zneužívať a hrači si skutočne budú všetko zodpovedne prezerať, pretože informácií je tam celkom dosť o hre v ktorej bol hráč reportnutý. Je tam teda denný limit 3 bany a musím povedať že všetky 3 bany som označil ako Punish, nie Pardon.
Občas som sa až divil, ako sa taký hráč mohol dostať na level 30...
Občas som sa až divil, ako sa taký hráč mohol dostať na level 30...
Vidim, ze to tu nejako upada. Hravate to este vobec niekto? 
Každý deň si dám minimálne jednu hru
Teraz som kúpil Vayne, už som to síce aj oľutoval..no uvidíme, dám jej ešte šancu ale volako ma nechytila..
Musím nájsť nejakú dobrú buildu na ňu..keď máte nejaké dobré nápady tak šup sem
Teraz som kúpil Vayne, už som to síce aj oľutoval..no uvidíme, dám jej ešte šancu ale volako ma nechytila..
Musím nájsť nejakú dobrú buildu na ňu..keď máte nejaké dobré nápady tak šup sem
mam problem ze ked pustim hru a po nalogovani mi nezobrazi menu len tam beha kruzok v strede obrazovky celkom dlho a takisto sa mi spomalil internet dam refresh hojka ale idem nacitat novu stranku a strasne dlho to trva.ale ked vypnem hru tak sa to po chvilu da do normalu.este niekto komu to teraz robi??
chalani robi toto este niekomu?spustim hru a v tej chvili mi nacitava stranky strasne pomaly a robi to aj pocas pustenej hry predtym to slo v pohode
chalani robi toto este niekomu?spustim hru a v tej chvili mi nacitava stranky strasne pomaly a robi to aj pocas pustenej hry predtym to slo v pohode
-
lekoklatik
VIP
Klasika ako ashe.
Runy napratať AD a nejakým Armor Pene možno.
Masteries klasicky na Attack Damage.
na začiatok buď ten meč ktorý je aj v "doporučených", alebo tú lifesteal lebku + health potion.
Potom si idem jednoznačne po bf sword, prípadne kúpim botu, záleží od toho koľko našetrím.
A potom to záleží od toho proti komu hráš.
Keď sú veľké prasce s armorom tak idem jednoznačne po armor pene itemoch, napríklad taký black cleaver kupujem vždy.
Potom nejaký attack speed, začať možno zealom, z tej lifesteal lebky postaviť ten bloodnvm čo (taký červený meč) a tak ďalej.
Ku koncu ešte infinity edge ak sú dukáty, prípadne madread.
Proste klasika AD. Obrňovať AD bola vždy blbosť, avšak ak ti ostanú dukáty a si main carry, tak možno nesmrteľnosť, prípadne banshee...
//mimochodom ja by som nechal Vayne trochu nerfnúť, pretože má podľa mňa dosť krutý damage, ale celkovo sa mi nepáči vôbec.
Na Ashe nedám dopustiť ešte vždy
Runy napratať AD a nejakým Armor Pene možno.
Masteries klasicky na Attack Damage.
na začiatok buď ten meč ktorý je aj v "doporučených", alebo tú lifesteal lebku + health potion.
Potom si idem jednoznačne po bf sword, prípadne kúpim botu, záleží od toho koľko našetrím.
A potom to záleží od toho proti komu hráš.
Keď sú veľké prasce s armorom tak idem jednoznačne po armor pene itemoch, napríklad taký black cleaver kupujem vždy.
Potom nejaký attack speed, začať možno zealom, z tej lifesteal lebky postaviť ten bloodnvm čo (taký červený meč) a tak ďalej.
Ku koncu ešte infinity edge ak sú dukáty, prípadne madread.
Proste klasika AD. Obrňovať AD bola vždy blbosť, avšak ak ti ostanú dukáty a si main carry, tak možno nesmrteľnosť, prípadne banshee...
//mimochodom ja by som nechal Vayne trochu nerfnúť, pretože má podľa mňa dosť krutý damage, ale celkovo sa mi nepáči vôbec.
Na Ashe nedám dopustiť ešte vždy
-
PhYs0c
King
ashe? trufam si ist na mid proti ashe aj s melee jaxom..
-
lekoklatik
VIP
Trúfam si ísť s Ashe na solo lane proti malzaharovi a blitzcrangovi. no a?
Záleží od človeka ktorý za aktuálneho hrdinu hrá.
Záleží od človeka ktorý za aktuálneho hrdinu hrá.
-
Qerten
Medium Star
Ashe je náhodou protiva keď už má boty..
-
lekoklatik
VIP
zniete, akoby ste ešte nehrali s/proti dobrej Ashe. Fajn pre vás...
-
PhYs0c
King
práve som jednu s jaxom roztrieskal
mozme skusit leko 
pome dať custom chcem to vidieť 
leko verím ti
leko verím ti
-
PhYs0c
King
ja som za 
-
lekoklatik
VIP
Poďme si teda vyskladať premade do ranked, zišla by sa mi 3tia výhra : )
Nech teda máme akú takú istotu, že možno nebudeme hrať proti lamám : )
Že by sme si to odkrútili niekedy dnes, okolo 18:00? 20:00? 22:00? Ja by som možno vedel splašiť ešte jedného kamaráta.
Keby som pofailoval, aspoň by sme si dobre zahrali.
Mimochodom pamatám si že ma tu nejaký chalan kedysi vyzval, ashe proti rammusovi. Rammus bez rún, ashe s runami, aby sa ukázalo,
že tie runy majú neskutočnú silu na začiatku hry
Nech teda máme akú takú istotu, že možno nebudeme hrať proti lamám : )
Že by sme si to odkrútili niekedy dnes, okolo 18:00? 20:00? 22:00? Ja by som možno vedel splašiť ešte jedného kamaráta.
Keby som pofailoval, aspoň by sme si dobre zahrali.
Mimochodom pamatám si že ma tu nejaký chalan kedysi vyzval, ashe proti rammusovi. Rammus bez rún, ashe s runami, aby sa ukázalo,
že tie runy majú neskutočnú silu na začiatku hry
V tom čase môžem hocikedy takže ja som plne za...počítajte so mnou
Inač včera sa nám stala taká kuriozitka, boli sme full premade cz/sk, vojdeme do hry a tam full premade slováci
Je to úplne iné keď hráte ako partia a nie solo
Inač včera sa nám stala taká kuriozitka, boli sme full premade cz/sk, vojdeme do hry a tam full premade slováci
Je to úplne iné keď hráte ako partia a nie solo
-
PhYs0c
King
leko co tak 1v1 custom ? chcem si to vyskusat s jaxom proti ashe, mozno som este fakt nehral proti dobrej ashe
-
lekoklatik
VIP
1on1 bez cripov? alebo "se vsim vsudy".
Musis pochopit ze Ashe je champ ktory operuje zo zadu, nakolko je low hp range.
1on1 to nema zmysel, nakolko jax na mna skoci, hodi mi jeden stun a kym sa preberiem, moze hodit dalsi, kde s ashe mam jeden stun ultinu a potom uz len spomalovacie sipy. na zdrhanie. Teamovo si zahram, onacej je to pre mna ina zalezitost, o ktoru nemam zaujem. Nehram lol preto, aby som hral sam. Vyskusat premna za mna mozeme, ale ja si nezahram...
Musis pochopit ze Ashe je champ ktory operuje zo zadu, nakolko je low hp range.
1on1 to nema zmysel, nakolko jax na mna skoci, hodi mi jeden stun a kym sa preberiem, moze hodit dalsi, kde s ashe mam jeden stun ultinu a potom uz len spomalovacie sipy. na zdrhanie. Teamovo si zahram, onacej je to pre mna ina zalezitost, o ktoru nemam zaujem. Nehram lol preto, aby som hral sam. Vyskusat premna za mna mozeme, ale ja si nezahram...
Ked 1v1 tak "se vsim vsudy"
Tak ako píše leko, face 2 face by to mohlo skončiť fatálne, treba to hrať takticky..
Ja by som určite zvolil ako spely flash a exhaust..
Ashe má síce spomalovacie šípy ale čo keď ti jax skočí na hlavu? Budeš musieť použiť jeden z tých spellov aby si sa vedel dostať do bezpecnej vzdialenosti a zas prevziať výhodu ranged postavy
Určite by som sa vyhýbal otvoreným priestorom, ničil vežičky a celkovo treba pri tom myslieť..
Veľa krát som hral napríklad MissFortune a proti mne bol trynda..vedel som že keď sa ku mne dostane skočím zle..Preto som zvolil "Frozen Malet" (kladivo co spomaluje)..čuduj sa svete, chlapec sa nevedel ku mne dostať..akonáhle bol blízko -> flash a zas spomalený..takto až kým nezdochol.. Ashe má tú výhodu že má spomalovacie šípy..
Pred pár dňami som hral s bratom asi 7-8 duelov..1v1 na oboch mapkách..Keď mal napríklad Mordeho, vedel som že to nepôjde tak ľahko, hocijaký kontakt s ním by nedopadol dobre, preto som som vyčkával pri vežičkách a čakal kým spraví chybu..nadával na mňa že neviem bojovať ako chlap, že som vežičkár, ale o tom to je..Táto hra nie je len o tom že ťa dokážem zabiť 1v1..
Inač z tých duelov som prehral len jeden, ja som mal Vayne a on Warwicka..Aj keď som vždy killy dokázal vyrovnať, nehorázne mi pushol vežičky a už sa to nedalo zachrániť..
Ako pozerám trošku som sa rozbehol tak to radšej ukončím
Tak ako píše leko, face 2 face by to mohlo skončiť fatálne, treba to hrať takticky..
Ja by som určite zvolil ako spely flash a exhaust..
Ashe má síce spomalovacie šípy ale čo keď ti jax skočí na hlavu? Budeš musieť použiť jeden z tých spellov aby si sa vedel dostať do bezpecnej vzdialenosti a zas prevziať výhodu ranged postavy
Určite by som sa vyhýbal otvoreným priestorom, ničil vežičky a celkovo treba pri tom myslieť..
Veľa krát som hral napríklad MissFortune a proti mne bol trynda..vedel som že keď sa ku mne dostane skočím zle..Preto som zvolil "Frozen Malet" (kladivo co spomaluje)..čuduj sa svete, chlapec sa nevedel ku mne dostať..akonáhle bol blízko -> flash a zas spomalený..takto až kým nezdochol.. Ashe má tú výhodu že má spomalovacie šípy..
Pred pár dňami som hral s bratom asi 7-8 duelov..1v1 na oboch mapkách..Keď mal napríklad Mordeho, vedel som že to nepôjde tak ľahko, hocijaký kontakt s ním by nedopadol dobre, preto som som vyčkával pri vežičkách a čakal kým spraví chybu..nadával na mňa že neviem bojovať ako chlap, že som vežičkár, ale o tom to je..Táto hra nie je len o tom že ťa dokážem zabiť 1v1..
Inač z tých duelov som prehral len jeden, ja som mal Vayne a on Warwicka..Aj keď som vždy killy dokázal vyrovnať, nehorázne mi pushol vežičky a už sa to nedalo zachrániť..
Ako pozerám trošku som sa rozbehol tak to radšej ukončím
Nieje niekto z vás v hre Pudgeros alebo Strygon ? Milulá hra, úplne j°bnutý singed slovák Strygon.
To si nemal povedať, teraz sa nikto neprizná