Game of Thrones - Seriál
Game of Thrones - Seriál
Čo hovoríte na nový fantasy seriál Game of Thrones, ktorý natočilo HBO podľa tejto knihy?
Mne sa veľmi páči a dúfam, že natočia aj druhú sériu.
Mne sa veľmi páči a dúfam, že natočia aj druhú sériu.
Re: Seriál Game of thrones
vynikajuce podla mna
uz neh je dalsi diel
Prvých päť dielov pozretých a na ´ďalší čakám ako lačný pes. 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Velmi velmi kvalitne..A to taku historiu nemusim. Sem tam do toho tr*kacka a pekne kozenky mladej slecinky potesia
Zacalo to brutalne fekalne tou prvou scenou. Kolega ma aj knihu, ale radsej to citat nechcem. Mam rad to napatie a cakanie na dalsiu cast 
Zatial sa tam viac rozprava ako bojuje, ale vidno, ze to zatial len rozbiehaju a nechcu vycerpat vsetky zbrane..Isto sa to vsak pomaly rozbieha
Zatial sa tam viac rozprava ako bojuje, ale vidno, ze to zatial len rozbiehaju a nechcu vycerpat vsetky zbrane..Isto sa to vsak pomaly rozbieha
No ja to práveže rád nemám a veľmi ma to štve.Mam rad to napatie a cakanie na dalsiu cast
K tým bitkám: to máš pravdu, ale je to len dobre. Fakt sa dá očakávať nejaká gradácia a teraz tuším v tom poslednom 5. dieli čo bola tá šarvátka, keď napadli manželku Starka, bola spracovaná perfektne - krvavo a dynamicky.
Všetko má však svoje + a týmto čakaním na ďalší diel som bol nútený pátrať po inom seriáli a narazil som na toto. Lynchovka ako prasa.
-
Steven666
King
Veľmi kvalitný seriál, konečne nejaký drsný seriál z prostredia rytierov okorenený troškou fantasy, toto chýbalo v TV.
kvalitka, dalsie dobre ktore od HBO a kazdy pondelok co pozriem cast uz s anglickymi titulkami, nedockavo cakam na dalsiu cast 
Inak tie seriály z produkcie HBO sú dosť na úrovni.
-
R1k1nko
Darca
jj to su vsak aj Bratstvo neohrozenych bolo po pi.(cI )
k serialu
pozor moze obsahovat spoiler ) cakal som kto uz konecne zalozi temu o tomto SUPER seriály
prvych 5 dielov som pozrel za jeden den ... dostal som sa ktomu neskor ... a teraz to hlupe cakanie
tak isto sa mi tam pacia tie sexualne sceny a ine prasacinky, luto mi je ZLOPsa Lady chuda
Mlada dcera Starkova sa mi ako postava moc paci (mozno v dalsich castiach vyrastie a bude killerka ) a aj samotny STARK je fajn .. fandim aj Skretovi aj tomu hercovi zo SG atlantis ( nenapadne ma meno ak ho viete hodte to sem
) ma peknu kralovnu (v jednej casti si na nom jazdila o sto sest
)
ma kralovna ! ( a ten incest
lol )
k serialu
prvych 5 dielov som pozrel za jeden den ... dostal som sa ktomu neskor ... a teraz to hlupe cakanie
tak isto sa mi tam pacia tie sexualne sceny a ine prasacinky, luto mi je ZLOPsa Lady chuda
Mlada dcera Starkova sa mi ako postava moc paci (mozno v dalsich castiach vyrastie a bude killerka ) a aj samotny STARK je fajn .. fandim aj Skretovi aj tomu hercovi zo SG atlantis ( nenapadne ma meno ak ho viete hodte to sem
-
Steven666
King
herec z SGA je Jason Momoa.
-
goldenshit
Medium Expert
a bude hrat aj noveho barbara conanaSteven666 napísal:herec z SGA je Jason Momoa.
fajn serial, dostal som sa k nemu az ked vysiel piaty diel a podarilo sa mi vsetkych 5 dielov pozriet v jeden den hned za sebou, celkom navykove 
-
seth82
Darca
Taktiež som si to pozrel až na základe tejto témy, hoci mesto je obrovskými upútavkami na túto vec priam oblepené (resp. bolo). Zo začiatku ma to trochu miatlo, keďže som nebol pripravený na to, že to nie je klasický historický seriál, avšak postupom po piatich dieloch sa taktiež teším na ďalšie, páči sa mi, ako si nedávali tvorcovia servítku pred ústa a ukazuje sa tam / hovorí doslova všetko. A keďže drvivá väčšina hercov je z tunajšieho okolia (Bean - Sheffield, Addy - York, zvyšok Londýn, atď), tak mi to sedí aj jazykovo...Slušný seriál, čítal som, že kniha je celkom zložitá, tak som zvedavý, že ako sa s tým tvorcovia popasujú..
-
goldenshit
Medium Expert
inak chcem len podotknut ze dnes vysli 2 epizody..........nie jedna ako kazdy pondelok 
No ja vidim len siestu.
ja som tiez nasiel len siestu aj ked som teda skusal hladat siedmu ked goldenshit pisal ze su dve...Gangy napísal:No ja vidim len siestu.
-
seth82
Darca
Je von aj siedma, stačí prezrieť stránky zo scene.
Dve epizódy naraz, to je dosť zaujímavé..no, budem sa o hodinu menej učiť. 
na ceskom HBO to ide v povodnom zneni + titulky alebo dabovane?
myslim, ze to ide s titulkami a jednu cast pozadu oproti US... niekedy v nedelu vecer/v noci
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2011, 21:52)
tam sa taketo "pochybne" releasy nevyskytuju...
//autoeditácia príspevku (23 Máj 2011, 21:52)
prave, ze na scene o tom niet ani chyru ani slychuseth82 napísal:Je von aj siedma, stačí prezrieť stránky zo scene.