Minecraft
-
Space5800
Medium Professional
Re: Minecraft
Nie nebude lagovať, funguje tak že si zaplatiš a oni ti poskytnú server pre minecraft, administrovať ho budeš cez web...
aj ja chcem ten hosting potrebujem server ktorí nelaguje
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2011, 14:37)
prosím vysvetlil by si mi to viacej na skype: cucoboy2 alebo na email: [email protected]Space5800 napísal:Nie nebude lagovať, funguje tak že si zaplatiš a oni ti poskytnú server pre minecraft, administrovať ho budeš cez web...
Lebo chcem vedieť že či my niečo donesu domou nejakú vec a tak ... a jako sa platí
-
Space5800
Medium Professional
Nie cez skype ani pokec (wtf) ti to vysvetľovať nebudem, čo by ti sakra mali nosiť domov? Písal som že administrovať server budeš cez web... A v druhej téme som ti už písal že sa to platí cez paypal
platí sa cez paypal ja nemám kreditku 
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2011, 14:49)
no proste ja nechcem aby sa to naši dozvedeli
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2011, 14:49)
no proste ja nechcem aby sa to naši dozvedeli
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Contact
Phone: 0117 911 2671
Tam zavolaj, nech ti nadiktuju adresu, kde im to budes na ruku koncom kazdeho mesiaca nosit. A poprosim jednosmernu letenku.
Za vsetkych ludi v tejto teme ti vopred dakujem!
Phone: 0117 911 2671
Tam zavolaj, nech ti nadiktuju adresu, kde im to budes na ruku koncom kazdeho mesiaca nosit. A poprosim jednosmernu letenku.
Za vsetkych ludi v tejto teme ti vopred dakujem!
tak ta firma je v amerike alebo kde to 
-
krankenwagen
Professional
No nic, toto nikam nevedie 
Kasli na to, bez kreditky si co sa tyka serveru ani neprdnes, pusti si singleplayer a hraj sa..

Kasli na to, bez kreditky si co sa tyka serveru ani neprdnes, pusti si singleplayer a hraj sa..
Vie niekto poriadne s RedStonenom?
ja
preco ?
Krásna scenéria v Minecrafte, ktorú som nazval "džungľa"
Tu asi bude moje mesto 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Tono222 napísal:Vie niekto poriadne s RedStonenom?
co to je poriadne? ved staci pochopit zakladny princip a zvysok je uz na tvojej predstavivosti
-
krankenwagen
Professional
No lol, z toho musel byt riadny lag co 
prosím vás neviete nejaký trik ako čo najrýchlejšie hľadať uhlie alebo čo to je proste tú vec aby sa rozhorela fakľa lebo ked kopem bez svetla tak zakopem dakych 10 blockov a už nemám svetlo a nevidím 
-
krankenwagen
Professional
Minecraft
Raz to tu uz bolo napisane, skus najst nejaku kamennu stenu, tam je pravdepodobnost, ze bude. A potom faklu urobis tak, ze das uhlie a pod to palicku.
//alebo
//alebo
-
Space5800
Medium Professional
kostak uhlie sa da najsť aj pri povrchu, stačí trocha prechádzať, tam kde začinaju diery tak sa opalti isť pozrieť (aj keď nie hlboko) Popripade veľke kopce ktore su seknuté tak že na ich boku su kamene, sem tam sa tam tiež primieša uhlie 
//Chcelo by to použivať refresh, pretože tie supy hore ma predbehli
//Chcelo by to použivať refresh, pretože tie supy hore ma predbehli
craftak, pis radsej original v madarcine, to si aspon vieme nechat prelozit v translatore.
(lebo toto nemohol napisat slovak)
(lebo toto nemohol napisat slovak)
paani?
chcem si troska zacheatovat, stiahol som nejake bin subory, ktore pridaju ten mod, ale akosi som mimo. Hlavne z toho ze neviem najst zlozku do ktorej to mam skopcit. Minecraft totiz spustam cez minecraft.exe a nezda sa mi ze by sa to niekam instalovalo.
need help
chcem si troska zacheatovat, stiahol som nejake bin subory, ktore pridaju ten mod, ale akosi som mimo. Hlavne z toho ze neviem najst zlozku do ktorej to mam skopcit. Minecraft totiz spustam cez minecraft.exe a nezda sa mi ze by sa to niekam instalovalo.
need help