Autocad - Kurz

Informácie o software, ankety...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Autocad - Kurz

Príspevok od používateľa kukiak »

Rozmyslam, ze cez leto by som sa chcel naucit cad ak nezozeniem ziadnu brigadu. Ma niekto s nejakym kurzom skusenosti? Ako to tam prebieha, naucia dost? Ci je to len sposob rychleho zarobku, ked maju v skupine XY ludi a poriadne nenaucia nic.. Alebo je lepsie si kupit knizku a sprtat doma.. Ide mi hlavne o rychlost naucenia, pripadne rozne vychytavky, na ktore by som sam neprisiel.
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Autocad - Kurz

Príspevok od používateľa Grim »

...skôr kniha...keď niečo zabudneš, ľahšie ti odpovie aj po niekoľkých mesiacoch...navyše nemáš istotu, či inštruktor bude ovládať naozaj všetko, resp. či ťa všetko naučí...v knihe to máš väčšinou presne všetko zhrnuté...a navyše sa to učíš na svojom PC v pohodlí domova...
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

ACAD je o odbornosti na roky, ako brigáda pre neznalého celkom isto nie. :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nie nie.. to bolo myslene inak, ze ak nezozeniem brigadu tak budem mat casu dost a dal by som sa na taketo nieco.. Pripadne mi mozte odporucit aj nejaku overenu knihu s co najnovsou verziou cadu
fox111fox
Expert
Expert

Príspevok od používateľa fox111fox »

Odporucam ti sadnut si k tomu a kazdy den kreslit. Najlepsie su na to tutorialy na youtube, zadaj na priklad how to draw a line in AutoCad. A potom to proste zopakuj v pc a tak sa to naucis.
Napísať odpoveď